δειξε πατουσιτσες
καριολη
δειξε πατουσιτσες
Μα δεν θα ήσουν κομμουνιστής πολύ απλά, αν τα μπορούσες όλα όσα έγραψες.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:22 Αν μπορούσα να είμαι όλη την ημέρα γυμναστήριο , πολεμικές τέχνες, να φοράω Hyugo Boss και το βράδυ να πίνω Belvedere θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με Κόμμα και σωματεία μετά από μια εβδομάδα. Απείχα από τα συνδικαλιστικά για μια πενταετία . Αυτά που βίωσα στον εργασιακό χώρο με έκαναν να ασχοληθώ ξανά.
Δεν καταλαβαίνω τι λεςjackie Daniels έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:42δειξε πατουσιτσες
καριολη
Εδώ ρε κάθεστε και ασχολείστε με το ρολόι του Κουτσούμπα.sharp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:44Μα δεν θα ήσουν κομμουνιστής πολύ απλά, αν τα μπορούσες όλα όσα έγραψες.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:22 Αν μπορούσα να είμαι όλη την ημέρα γυμναστήριο , πολεμικές τέχνες, να φοράω Hyugo Boss και το βράδυ να πίνω Belvedere θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με Κόμμα και σωματεία μετά από μια εβδομάδα. Απείχα από τα συνδικαλιστικά για μια πενταετία . Αυτά που βίωσα στον εργασιακό χώρο με έκαναν να ασχοληθώ ξανά.
Τι είναι αυτό;pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:47Εδώ ρε κάθεστε και ασχολείστε με το ρολόι του Κουτσούμπα.sharp έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:44Μα δεν θα ήσουν κομμουνιστής πολύ απλά, αν τα μπορούσες όλα όσα έγραψες.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:22 Αν μπορούσα να είμαι όλη την ημέρα γυμναστήριο , πολεμικές τέχνες, να φοράω Hyugo Boss και το βράδυ να πίνω Belvedere θα είχα σταματήσει να ασχολούμαι με Κόμμα και σωματεία μετά από μια εβδομάδα. Απείχα από τα συνδικαλιστικά για μια πενταετία . Αυτά που βίωσα στον εργασιακό χώρο με έκαναν να ασχοληθώ ξανά.
Δεν ασχολουμεθα γελαμε με την παρτη του . ο μαχητης του βουνου φορα την κορωνα του καπιταλισμου και οταν τον πιανουν με τη γιδα στην πλατη λεει πως ειναι μαιμου
jackie Daniels έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:42δειξε πατουσιτσες
καριολη

Οι φασίστες φτιάχνουν γελοία προφίλ αριστερών για να μειώσουν και να γελοιοποιήσουν την αριστερά. Οι Εβραιοχαρούμενοι φτιάχνουν γελοία προφίλ δεξιών και ακροδεξιών για να τους γελοιοποιήσουν. Παράνοια.
ο Κουτσουμπας σε εκμεταλλευεται.pylothess έγραψε: 07 Φεβ 2025, 00:25Αν αφήσω τον Κουτσούμπα και έρθω να ψωνίσω από το δικό σας πολυκατάστημα τι δώρο θα έχω;
Εκπτωτικές κάρτες σε γυμναστήρια, καταστήματα ρούχων , αρωμάτων, σχολές πολεμικών τεχνών. Κάτι σαν την κάρτα νέων ένα πράγμα.
ναι.