Άρα καταλήξαμε ότι η κυρία Γαλή προτιμά το κρύο, κάτι είναι και αυτόΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:25Eγώ καλό μου παιδί, αν και χειμωνιάτικος τύπος, ανέχομαι πολύ πιο χαλαρά τα 40αρια από ό,τι ο κάθε επαναστάτης... συνείδησηςPolaris3 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:15Δεν έχω άλλη επιλογή. Ο καπιταλισμός είναι το σύστημα που κυριαρχεί στον πλανήτη. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή αναπνέω την ρύπανση, σημαίνει ότι την στηρίζω κιόλας.ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:05
Από κωλοπετεινιτσιώτες επαναστάτες, που σιτίζονται από κυρπαντελίδικα καπιταλιστικά έσοδα, έχουμε πήξει. Δεν προκαλούν εκνευρισμό αλλά μειδίαμα.
Να υποθέσω ότι εσείς κυρία Γαλή στηρίζετε την κλιματική κρίση επειδή ανέχεστε το καλοκαίρι τα 40αρια![]()
![]()
, που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς 24ωρο κλιματισμό.
Οπότε άσ' το, γιατί κάτι περισσότερο ξέρω από σένα για... σκληραγωγημένες περιπτώσεις των ομοϊδεατών σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;
Re: Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;
Re: Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;
Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους δικούς σου.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:27ξέχασες να μας πεις κάτι για τους κοιλιακούς σουΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:25Eγώ καλό μου παιδί, αν και χειμωνιάτικος τύπος, ανέχομαι πολύ πιο χαλαρά τα 40αρια από ό,τι ο κάθε επαναστάτης... συνείδησηςPolaris3 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:15
Δεν έχω άλλη επιλογή. Ο καπιταλισμός είναι το σύστημα που κυριαρχεί στον πλανήτη. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή αναπνέω την ρύπανση, σημαίνει ότι την στηρίζω κιόλας.
Να υποθέσω ότι εσείς κυρία Γαλή στηρίζετε την κλιματική κρίση επειδή ανέχεστε το καλοκαίρι τα 40αρια![]()
![]()
, που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κλιματισμό.
Οπότε άσ' το, γιατί κάτι περισσότερο ξέρω από σένα για... σκληραγωγημένες περιπτώσεις των ομοϊδεατών σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ζητησε ο Βελοπουλος εκκενωση του νησιου η ακομη;
Ο μέγιστος Βελο υποστηρίζει πως ο ίδιος ο Κουλης έχει πάει και κουναει τη Σαντορίνη
απλά για να αλλάξει την ατζέντα

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:

[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Ληστοσυμμορίτης
Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται?![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Πρόληψη-πρόβλεψη λέγεταιvantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:04Αυτο ηταν Επανάσταση (ή πραξικόπημα, αναλόγως την πλευρά της πολιτικής του πεποίθησης που το βλέπει ο καθείς), δηλαδή μια διαδικασία κατα την οποια οργανώθηκαν καποιες ομαδες ανθρωπων και εφεραν την αλλαγή.
Αυτό που περιμενουμε οτι ΘΑ συμβεί στη Σαντορινη πώς ακριβως θα γινει, θα οργανωθεί ενα φυσικό φαινομενο οπως ο σεισμός πχ?![]()
Δεν εχει καν συμβεί. Αν ειχαν ήδη συμβει οι σεισμοί και οι ηφαιστειοεκρήξεις κτλ, τότε να το συζητούσαμε για τυχον κακοδιαχείριση της κυβερνησης απεναντι στο συμβάν, που ενδεχομενως να οδηγουσε στο τελος της.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:03Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται?![]()
Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να λάβουμε προληπτικά μέτρα?
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:20Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:03Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται?![]()
πού κολλάει αυτό με το συλλογισμό που θέτει ο op, πανω στον οποίο απαντώ?
Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να λάβουμε προληπτικά μέτρα?![]()

Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Otto Weininger
Αφού το οργανώνει ο Μητσοτάκηςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται?![]()

Let them make the first mistake. We make the last move.
Από τον ΝΔΚαφετζοπουλο που ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα

δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ΝΔλιβάνισμα

δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ΝΔλιβάνισμα
https://www.iefimerida.gr/ellada/kafetz ... atos-metra
Το ελληνικό κράτος - νομίζω για πρώτη φορά - πήρε προληπτικά μέτρα για το ενδεχόμενο ενός πιθανού καταστροφικού σεισμού.
Υποθέτω ότι αυτό έγινε μετά από πιεστικές προτάσεις γενναίων επιστημόνων που έκριναν ότι υπήρχαν επαρκή δεδομένα για να σημάνει συναγερμός.
Και λέω γενναίων διότι το συνηθισμένο είναι να στέλνουν κάπου ένα χαρτί και να μη ρισκάρουν περαιτέρω…
Νομίζω ότι είναι ένα ενδιαφέρον σημείο καμπής για την ελληνική κοινωνία να παίρνει στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών και ειδικότερα των επιστημόνων.
[Θυμίζω ότι ζούμε στη χώρα όπου κυκλοφορούν εφημερίδες που τουλάχιστον μια φορά το μήνα προβλέπουν σεισμούς/πυρηνικά ολοκαυτώματα/πανδημίες κ.ά. εσχατολογικά, με βάση «προφητείες γερόντων/ντισσών». Η αλλαγή μόνο ευχάριστη είναι στα αυτιά μου.]
Spoiler
- vantono
Μίλησε για μουνόδουλους αλλά όχι από τη σωστή πλευρά, απ' ότι κατάλαβαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:23ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ;vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:20Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:03
Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.πού κολλάει αυτό με το συλλογισμό που θέτει ο op, πανω στον οποίο απαντώ?
Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να λάβουμε προληπτικά μέτρα?![]()
![]()
Και γιατι λες ότι "φαιντφλαγκίστηκα"? Έτσι κάνει κι ο πύτος?
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- vantono
Τέτοιες παρόμοιες μαλακίες βγαίνουν κάποιοι και λένε και για τα Τέμπη, με τα ξυλόλια που "καίνε" τα αμερικανικά ντροουν που στέλνονται στην Ουκρανία για να σκοτώνουν Ρώσους, υποβαθμίζουν όσο δεν πάει το γεγονός και μετατρέπουν την όλη φάση σε βούτυρο στο ψωμί σας.Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:24Αφού το οργανώνει ο Μητσοτάκηςvantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται?![]()
[img]https://i.postimg.cc/WzMfGLWx/2025 ... .jpg[/img]
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 853 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-