!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Re: Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:25
Polaris3 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:05

Από κωλοπετεινιτσιώτες επαναστάτες, που σιτίζονται από κυρπαντελίδικα καπιταλιστικά έσοδα, έχουμε πήξει. Δεν προκαλούν εκνευρισμό αλλά μειδίαμα.
Δεν έχω άλλη επιλογή. Ο καπιταλισμός είναι το σύστημα που κυριαρχεί στον πλανήτη. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή αναπνέω την ρύπανση, σημαίνει ότι την στηρίζω κιόλας.

Να υποθέσω ότι εσείς κυρία Γαλή στηρίζετε την κλιματική κρίση επειδή ανέχεστε το καλοκαίρι τα 40αρια :roll: :p2:
Eγώ καλό μου παιδί, αν και χειμωνιάτικος τύπος, ανέχομαι πολύ πιο χαλαρά τα 40αρια από ό,τι ο κάθε επαναστάτης... συνείδησης :) , που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς 24ωρο κλιματισμό.

Οπότε άσ' το, γιατί κάτι περισσότερο ξέρω από σένα για... σκληραγωγημένες περιπτώσεις των ομοϊδεατών σου.
Άρα καταλήξαμε ότι η κυρία Γαλή προτιμά το κρύο, κάτι είναι και αυτό :003:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Θα είναι η Σαντορίνη η θρυαλλίδα που θα γκρεμίσει τον Κουλη απ τον θρόνο του;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:27
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:25
Polaris3 έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:15

Δεν έχω άλλη επιλογή. Ο καπιταλισμός είναι το σύστημα που κυριαρχεί στον πλανήτη. Είναι σαν να μου λες ότι επειδή αναπνέω την ρύπανση, σημαίνει ότι την στηρίζω κιόλας.

Να υποθέσω ότι εσείς κυρία Γαλή στηρίζετε την κλιματική κρίση επειδή ανέχεστε το καλοκαίρι τα 40αρια :roll: :p2:
Eγώ καλό μου παιδί, αν και χειμωνιάτικος τύπος, ανέχομαι πολύ πιο χαλαρά τα 40αρια από ό,τι ο κάθε επαναστάτης... συνείδησης :) , που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς κλιματισμό.

Οπότε άσ' το, γιατί κάτι περισσότερο ξέρω από σένα για... σκληραγωγημένες περιπτώσεις των ομοϊδεατών σου.
ξέχασες να μας πεις κάτι για τους κοιλιακούς σου
Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τους δικούς σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Ζητησε ο Βελοπουλος εκκενωση του νησιου η ακομη;
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

SeaHawk έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:43 Ζητησε ο Βελοπουλος εκκενωση του νησιου η ακομη;
:smt018 :smt018 :smt018

Ο μέγιστος Βελο υποστηρίζει πως ο ίδιος ο Κουλης έχει πάει και κουναει τη Σαντορίνη
απλά για να αλλάξει την ατζέντα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

Εικόνα
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Άβαταρ μέλους
georgebi

Κάποιοι μας τα λέγανε (ένας και εδώ μέσα, στο πχορουμ) αλλά εμείς τον λέγαμε .......ψεκ :e040:

Εικόνα
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται? :102:
Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:04
georgebi έγραψε: 03 Φεβ 2025, 19:00
vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 18:54 Μιλάμε για κατι που δεν εχει συμβεί ακόμα, δηλαδή? Και δεν θα συμβεί, κατα πως φαινεται? :102:
Έτσι λέγαν και κάποιοι άλλοι :roll:

Εικόνα

Και μην μου πεις πως δεν υπάρχουν πολλοί - και εδώ μέσα,στο πχορουμ - που δεν το παρακαλάνε :102:
Αυτο ηταν Επανάσταση (ή πραξικόπημα, αναλόγως την πλευρά της πολιτικής του πεποίθησης που το βλέπει ο καθείς), δηλαδή μια διαδικασία κατα την οποια οργανώθηκαν καποιες ομαδες ανθρωπων και εφεραν την αλλαγή.

Αυτό που περιμενουμε οτι ΘΑ συμβεί στη Σαντορινη πώς ακριβως θα γινει, θα οργανωθεί ενα φυσικό φαινομενο οπως ο σεισμός πχ? :102:
Δεν εχει καν συμβεί. Αν ειχαν ήδη συμβει οι σεισμοί και οι ηφαιστειοεκρήξεις κτλ, τότε να το συζητούσαμε για τυχον κακοδιαχείριση της κυβερνησης απεναντι στο συμβάν, που ενδεχομενως να οδηγουσε στο τελος της.
Πρόληψη-πρόβλεψη λέγεται
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:03
Αν βλέπεις σύννεφα παίρνεις ομπρέλα, δεν περιμένεις να σκάσει η μπόρα και μετά να τρέχεις.
:smt017 πού κολλάει αυτό με το συλλογισμό που θέτει ο op, πανω στον οποίο απαντώ?
Είπα πουθενά ότι δεν πρέπει να λάβουμε προληπτικά μέτρα? :102:
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:20
:smt017 πού κολλάει αυτό με το συλλογισμό που θέτει ο op, πανω στον οποίο απαντώ?
ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; :whp:
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Αφού το οργανώνει ο Μητσοτάκης

Εικόνα

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Από τον ΝΔΚαφετζοπουλο που ψήφισε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα :011:

Εικόνα

δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο από ΝΔλιβάνισμα :011:

Εικόνα
https://www.iefimerida.gr/ellada/kafetz ... atos-metra

Το ελληνικό κράτος - νομίζω για πρώτη φορά - πήρε προληπτικά μέτρα για το ενδεχόμενο ενός πιθανού καταστροφικού σεισμού.

Υποθέτω ότι αυτό έγινε μετά από πιεστικές προτάσεις γενναίων επιστημόνων που έκριναν ότι υπήρχαν επαρκή δεδομένα για να σημάνει συναγερμός.

Και λέω γενναίων διότι το συνηθισμένο είναι να στέλνουν κάπου ένα χαρτί και να μη ρισκάρουν περαιτέρω…

Νομίζω ότι είναι ένα ενδιαφέρον σημείο καμπής για την ελληνική κοινωνία να παίρνει στα σοβαρά τις προειδοποιήσεις των ειδικών και ειδικότερα των επιστημόνων.

[Θυμίζω ότι ζούμε στη χώρα όπου κυκλοφορούν εφημερίδες που τουλάχιστον μια φορά το μήνα προβλέπουν σεισμούς/πυρηνικά ολοκαυτώματα/πανδημίες κ.ά. εσχατολογικά, με βάση «προφητείες γερόντων/ντισσών». Η αλλαγή μόνο ευχάριστη είναι στα αυτιά μου.]

Spoiler
Άβαταρ μέλους
vantono

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:23
vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:20

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΟ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ; :whp:
Μίλησε για μουνόδουλους αλλά όχι από τη σωστή πλευρά, απ' ότι κατάλαβα :102:
Και γιατι λες ότι "φαιντφλαγκίστηκα"? Έτσι κάνει κι ο πύτος? :smt017
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν »

vantono έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:25 Και γιατι λες ότι "φαιντφλαγκίστηκα"?

Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
Άβαταρ μέλους
vantono

Otto Weininger έγραψε: 03 Φεβ 2025, 20:24
Αφού το οργανώνει ο Μητσοτάκης

[img]https://i.postimg.cc/WzMfGLWx/2025 ... .jpg[/img]
Τέτοιες παρόμοιες μαλακίες βγαίνουν κάποιοι και λένε και για τα Τέμπη, με τα ξυλόλια που "καίνε" τα αμερικανικά ντροουν που στέλνονται στην Ουκρανία για να σκοτώνουν Ρώσους, υποβαθμίζουν όσο δεν πάει το γεγονός και μετατρέπουν την όλη φάση σε βούτυρο στο ψωμί σας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”