!!! DEVELOPMENT MODE !!!

25% αύξηση στον καφέ

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: 25% αύξηση στον καφέ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

sharp έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:15
hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:27 Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.

Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.

Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
Έχω την εντύπωση ότι η καφετέρια έχει τεράστιο περιθώριο, γιατί κάθε φλυτζάνι περιέχει το πολύ 5 με 6 γρ. καφέ. Μιλάω για φίλτρο, καπουτσίνο κλπ
οι περισσότεροι κάνουν διπλούς πλέον οπότε να υπολογίζεις 17+ τζι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

ο ΚοΎλΗς ΦτΑιΕί!!!!1111!
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:27 Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.

Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.

Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
Ο Κυριάκος κόβει τις κακές συνήθειες.

Τσάι μόνο. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:17
sharp έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:15

Έχω την εντύπωση ότι η καφετέρια έχει τεράστιο περιθώριο, γιατί κάθε φλυτζάνι περιέχει το πολύ 5 με 6 γρ. καφέ. Μιλάω για φίλτρο, καπουτσίνο κλπ
οι περισσότεροι κάνουν διπλούς πλέον οπότε να υπολογίζεις 17+ τζι
17+ γρ. σε έναν καφέ; Εμ γι' αυτό βρίζονται όλη μέρα :lol:

Πράσινο τσάι, μόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 30 Ιαν 2025, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
Δεν ήταν καλύτερα, μην τρελαθούμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:19
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
ηταν :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Υπάρχει πουθενά κάποια είδηση σχετικά με την αύξηση της τιμής του καφέ?Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά δεν είδα να συζητείται πουθενά εκτός φόρουμ κάτι τέτοιο.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:29 και βενζινη αεριο και ρευμα .....και μουγκα ολοι οι ελ καμια συγκεντρωση για την ακριβεια

για να δωσουν ενα μηνυμα
Το ΠΑΜΕ έχει οργανωσει αρκετές συγκεντρώσεις και έχει θίξει το θέμα της ακριβειας
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

τύπε κάνεις λάθος ανάγνωση, πριν την καταιγίδα προηγείται νηνεμία, μπορεί να γίνει κάτι μια και καλή. :102:
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Ο λαδέμπορας Χέλης θα ξεσκίσει τους καημένους τους πελάτες του και θα τα ρίχνει στον Κυριάκο.

Τι άλλο να θελήσεις, ρε λαδέμπορα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:22
Είχαμε 30% ανεργία, οι πελάτες με έπρηζαν στα παζάρια λες και είμαστε στην Αίγυπτο γιατί δεν είχαν ρευστότητα, μέρα παρά μέρα σταματούσε κάποιον από το προσωπικό κάποιος τυχαίος στον δρόμο και ζητούσε δουλειά, δεν είχε σημασία τι ώρα θα έφευγες από το σπίτι γιατί ακόμα και στις 8:30 είχε μηδενική κίνηση κλπ κλπ. Όχι, δεν ήταν καθόλου το ίδιο!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν είναι κακή συνήθεια ο καφές ούτε κάνει κακο η καφεΐνη, μη γράφετε χαζομάρες.
Το αντίθετο, έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Αρκεί να μην περνάς στο στάδιο της κατάχρησης. Κακή συνήθεια είναι ο over 1,5 καφές.

Αν πίνεις μέχρι ένα καφέ τη μέρα (και ελληνικούμπα ακόμα καλύτερα) είσαι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

O illy που προτιμα ο κοσμος ειναι ηδη πανακριβος , 120~ ευρα το βαρελι ( τρικιλο ) οποτε κανα 40ρι το κιλο ( τη στιγμη που ο λαβαζα εχει κανα 20ρικο ) θα παει το καπουτσινο 5 ευρω να τελειωνουμε .

Εχω εσπρεσιερα κανα 15 χρονια οποτε στα φρυδια μου . θα υπαρξει ζορι ομως στην αγορα .
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Green Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:25
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:22

Είχαμε 30% ανεργία, οι πελάτες με έπρηζαν στα παζάρια λες και είμαστε στην Αίγυπτο γιατί δεν είχαν ρευστότητα, μέρα παρά μέρα σταματούσε κάποιον από το προσωπικό κάποιος τυχαίος στον δρόμο και ζητούσε δουλειά, δεν είχε σημασία τι ώρα θα έφευγες από το σπίτι γιατί ακόμα και στις 8:30 είχε μηδενική κίνηση κλπ κλπ. Όχι, δεν ήταν καθόλου το ίδιο!
για τους επιχειρηματιες ηταν

ετσι παν αυτα, η με το κεφαλαιο (μικρο η μεγαλυτερο) η με τον μισθωτο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

vantono έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:29 Δεν είναι κακή συνήθεια ο καφές ούτε κάνει κακο η καφεΐνη, μη γράφετε χαζομάρες.
Το αντίθετο, έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Αρκεί να μην περνάς στο στάδιο της κατάχρησης. Κακή συνήθεια είναι ο over 1,5 καφές.

Αν πίνεις μέχρι ένα καφέ τη μέρα (και ελληνικούμπα ακόμα καλύτερα) είσαι μια χαρά.
Δεν είναι ακριβές αυτό. Ο καφές ως ρόφημα ναι, έχει αποδεδειγμένα οφέλη. Η καφεΐνη όμως έχει συνολικά αρνητική επίδραση στον οργανισμό. Συμβαίνει όμως τα θετικά του καφέ (λόγω αντιοξειδωτικών κτλ) να είναι περισσότερα από τα αρνητικά της καφεΐνης. Δηλαδή ακόμα και ο καφεϊνούχος καφές έχει θετική επίδραση, αλλά πάντως από τις μέχρι τώρα μελέτες o decaf φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”