οι περισσότεροι κάνουν διπλούς πλέον οπότε να υπολογίζεις 17+ τζιsharp έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:15Έχω την εντύπωση ότι η καφετέρια έχει τεράστιο περιθώριο, γιατί κάθε φλυτζάνι περιέχει το πολύ 5 με 6 γρ. καφέ. Μιλάω για φίλτρο, καπουτσίνο κλπhellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:27 Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.
Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.
Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.
Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
25% αύξηση στον καφέ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: 25% αύξηση στον καφέ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο Κυριάκος κόβει τις κακές συνήθειες.hellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:27 Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.
Δεν είναι βέβαια μόνο ο καφές. Το κακάο επίσης ανεβαίνει κι άλλο, που σημαίνει ό,τι περιέχει κακάο θα ανέβει.
Δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην τιμή του καφέ σε καφετέριες και λοιπούς χώρους εστίασης, σίγουρα όμως δεν θα πάει καλά.
Αυξήσεις επίσης έχουν ήδη γίνει ή αναμένονται σε μια σειρά από καταναλωτικά προϊόντα, κυρίως τρόφιμα. Τυριά και κρέατα ανεβαίνουν πάλι.
Τσάι μόνο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
17+ γρ. σε έναν καφέ; Εμ γι' αυτό βρίζονται όλη μέραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:17οι περισσότεροι κάνουν διπλούς πλέον οπότε να υπολογίζεις 17+ τζιsharp έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:15Έχω την εντύπωση ότι η καφετέρια έχει τεράστιο περιθώριο, γιατί κάθε φλυτζάνι περιέχει το πολύ 5 με 6 γρ. καφέ. Μιλάω για φίλτρο, καπουτσίνο κλπhellegennes έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:27 Από πρώτη Φεβρουαρίου ο καφές στην χονδρική ανεβαίνει 25%. Η αύξηση αυτή είχε ανακοινωθεί ήδη πριν 1 μήνα, αλλά δεν βλέπω κανέναν να το έχει σχολιάσει στο φόρουμ, οπότε you're welcome.
Πράσινο τσάι, μόνο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 30 Ιαν 2025, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν ήταν καλύτερα, μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
- Eθνικοκοινωνιστης
ητανGreen Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:19Δεν ήταν καλύτερα, μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
τώρα που η κατάσταση είναι πλέον απάλευτη σε όλους τους τομείς, επικρατεί ησυχία και μούγγα
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Υπάρχει πουθενά κάποια είδηση σχετικά με την αύξηση της τιμής του καφέ?Δεν ξέρω τι ισχύει αλλά δεν είδα να συζητείται πουθενά εκτός φόρουμ κάτι τέτοιο.
Το ΠΑΜΕ έχει οργανωσει αρκετές συγκεντρώσεις και έχει θίξει το θέμα της ακριβειαςnemo έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:29 και βενζινη αεριο και ρευμα .....και μουγκα ολοι οι ελ καμια συγκεντρωση για την ακριβεια
για να δωσουν ενα μηνυμα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
τύπε κάνεις λάθος ανάγνωση, πριν την καταιγίδα προηγείται νηνεμία, μπορεί να γίνει κάτι μια και καλή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ο λαδέμπορας Χέλης θα ξεσκίσει τους καημένους τους πελάτες του και θα τα ρίχνει στον Κυριάκο.
Τι άλλο να θελήσεις, ρε λαδέμπορα;
Τι άλλο να θελήσεις, ρε λαδέμπορα;
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είχαμε 30% ανεργία, οι πελάτες με έπρηζαν στα παζάρια λες και είμαστε στην Αίγυπτο γιατί δεν είχαν ρευστότητα, μέρα παρά μέρα σταματούσε κάποιον από το προσωπικό κάποιος τυχαίος στον δρόμο και ζητούσε δουλειά, δεν είχε σημασία τι ώρα θα έφευγες από το σπίτι γιατί ακόμα και στις 8:30 είχε μηδενική κίνηση κλπ κλπ. Όχι, δεν ήταν καθόλου το ίδιο!Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:22ητανGreen Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:19Δεν ήταν καλύτερα, μην τρελαθούμε κιόλας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Ιαν 2025, 18:35 αυτό που ξέρω είναι ότι τη περίοδο 2010-2016 με τα μνημόνια που η κατάσταση ήταν καλύτερη από τη σημερινή, οι Έλληνες ήμασταν στους δρόμους σχεδόν καθημερινά
δε ξέρω πώς εξηγείται αυτό, εγώ θεωρώ ότι η αιτία είναι ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα για καλύτερες μέρες πλέον και απλά έχουμε αποδεχθεί ότι αυτό είναι και τέλος συν ότι όσοι μπορούν φεύγουν για να σωθούν![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν είναι κακή συνήθεια ο καφές ούτε κάνει κακο η καφεΐνη, μη γράφετε χαζομάρες.
Το αντίθετο, έχει πολύ ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Αρκεί να μην περνάς στο στάδιο της κατάχρησης. Κακή συνήθεια είναι ο over 1,5 καφές.
Αν πίνεις μέχρι ένα καφέ τη μέρα (και ελληνικούμπα ακόμα καλύτερα) είσαι μια χαρά.
Αρκεί να μην περνάς στο στάδιο της κατάχρησης. Κακή συνήθεια είναι ο over 1,5 καφές.
Αν πίνεις μέχρι ένα καφέ τη μέρα (και ελληνικούμπα ακόμα καλύτερα) είσαι μια χαρά.
O illy που προτιμα ο κοσμος ειναι ηδη πανακριβος , 120~ ευρα το βαρελι ( τρικιλο ) οποτε κανα 40ρι το κιλο ( τη στιγμη που ο λαβαζα εχει κανα 20ρικο ) θα παει το καπουτσινο 5 ευρω να τελειωνουμε .
Εχω εσπρεσιερα κανα 15 χρονια οποτε στα φρυδια μου . θα υπαρξει ζορι ομως στην αγορα .
Εχω εσπρεσιερα κανα 15 χρονια οποτε στα φρυδια μου . θα υπαρξει ζορι ομως στην αγορα .
- Eθνικοκοινωνιστης
για τους επιχειρηματιες ητανGreen Dragon έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:25Είχαμε 30% ανεργία, οι πελάτες με έπρηζαν στα παζάρια λες και είμαστε στην Αίγυπτο γιατί δεν είχαν ρευστότητα, μέρα παρά μέρα σταματούσε κάποιον από το προσωπικό κάποιος τυχαίος στον δρόμο και ζητούσε δουλειά, δεν είχε σημασία τι ώρα θα έφευγες από το σπίτι γιατί ακόμα και στις 8:30 είχε μηδενική κίνηση κλπ κλπ. Όχι, δεν ήταν καθόλου το ίδιο!
ετσι παν αυτα, η με το κεφαλαιο (μικρο η μεγαλυτερο) η με τον μισθωτο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν είναι ακριβές αυτό. Ο καφές ως ρόφημα ναι, έχει αποδεδειγμένα οφέλη. Η καφεΐνη όμως έχει συνολικά αρνητική επίδραση στον οργανισμό. Συμβαίνει όμως τα θετικά του καφέ (λόγω αντιοξειδωτικών κτλ) να είναι περισσότερα από τα αρνητικά της καφεΐνης. Δηλαδή ακόμα και ο καφεϊνούχος καφές έχει θετική επίδραση, αλλά πάντως από τις μέχρι τώρα μελέτες o decaf φαίνεται να είναι η καλύτερη επιλογή.vantono έγραψε: 30 Ιαν 2025, 19:29 Δεν είναι κακή συνήθεια ο καφές ούτε κάνει κακο η καφεΐνη, μη γράφετε χαζομάρες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 3280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 6 Απαντήσεις