!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:08
Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνες :003: Ολοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?
Ρε συ πραγματικά είναι δυνατόν να είπε οτι η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες? Το άκουγα και δεν το πίστευα.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:10
Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνες :003: Ολοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
Ρε συ πραγματικά είναι δυνατόν να είπε οτι η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες? Το άκουγα και δεν το πίστευα.
Ε βασικά είπε ότι τον Υπουργό τον έχουμε εκεί για πλάκα. Η εταιρεία μας κάνει κουμάντο και έχει και την πολιτική ευθύνη.

Πουτανα τα χει κάνει στο μυαλό του μαλλον
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:04
student έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:02
nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:59

Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,
"αν ο ανακριτής κρίνει πως πρέπει να πάει στη βουλή" = δεν πρόκειται να στείλουμε τίποτα στη βουλή
"δεν παίζει ρόλο ότι είναι βουλευτής" = και να ξεφύγει κάτι προς τη βουλή θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης" = θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"ανέλαβα τις ευθύνες μου και δεν κρύφτηκα ποτέ" = θα σας γράψω στα αρχίδια μου
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας
Είδες όμως κι εσύ σοβαρό πλέον damage control και μια αρκετή δόση ανησυχίας?
Προσωπικά δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, σε τέτοιο βαθμό κλαψουρίσματος. Είναι δεδομένο ότι είναι εντολή του επικοινωνιακού τμήματος αλλά υποκρύπτει αναρωτιέμαι και πραγματική ανησυχία?
Όχι, σιγά που ανησυχεί.
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο του τικ τοκ.
Τον έστειλαν απλά εκεί για να δώσει και αυτός την πινελιά του στην όλη υπόθεση.

Π.χ. όταν μίλησε για την Καρυστιανού, πρόσεξε την παρακάτω φράση που είναι και το ζουμί της συνέντευξης

"Η κυρία Καρυστιανού έχασε το παιδί της. Εκεί βάζω τελεία σε αυτό. Εκεί σκύβω το κεφάλι" = Είμαι απλά εδώ για να κάνω πως ενδιαφέρομαι για την υπόθεση. Στα παπάρια μου σας γράφω και εσάς και το κολοτρένο σας. Απλά προσπαθώ να μη χάσω ψήφους όσο γίνεται.
Το ακούω αυτό που λες...ειδικά το τελευταίο με την καρυστιανού και γενικά αυτά που έλεγε για τους γονείς το πιστεύω κι εγώ απόλυτα ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και παίζει θέατρο. Ακριβώς όπως και ο σπύρος, πλεον τείνω να τους θεωρήσω και τους δυο sociopaths που δεν έχουν δυνατότητα να αισθανθούν κάτι..πόσο μάλλον συμπόνοια.

Για το πρώτο όμως, το ότι δεν ανησυχεί καθόλου δεν είμαι εντελώς σίγουρος πλέον. Σίγουρα δεν έχει κάτι ν ανησυχεί από τρέχον εξωτερικό αντίπαλο δέος. Αλλά πλέον κάπου μέσα του έχει αρχίσει να μη νιώθει τόσο βέβαιος...έχει άλλωστε και τον σπύρο από πίσω να περιμένει
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Κυριάκος ο παραπλανημένος.

Κατι μου θυμιζει αυτο :smt017
Καποιος αλλος δεξιουλης το χει χρησιμοποιησει σαν δικαιολογια αλλα δεν θυμαμαι γμτ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 29 Ιαν 2025, 20:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student »

Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:10
Καλά εκεί ήταν τρομακτικό όλο το έργο...σας είπα για τα έλαια σιλικόνης γιατί με διαβεβαίωσε η εταιρία ότι...μπλα μπλα μπλα...πολιτικές ευθύνες...δεν έκανα λάθος, με παραπλάνησαν, έτσι μου είπαν...μπλα μπλα μπλα άπλετο φως...τα παιδιά μου με ρωτάνε...συμπασχω...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

student έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:16 Καλά εκεί ήταν τρομακτικό όλο το έργο...σας είπα για τα έλαια σιλικόνης γιατί με διαβεβαίωσε η εταιρία ότι...μπλα μπλα μπλα...πολιτικές ευθύνες...δεν έκανα λάθος, με παραπλάνησαν, έτσι μου είπαν...μπλα μπλα μπλα άπλετο φως...τα παιδιά μου με ρωτάνε...συμπασχω...
μοντυ πάιθον σε έκδοση θρίλερ. :011:
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Μα ο υπουργός ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε, μιας και σε ένα μήνα θα γινονταν ξανά εκλογές.
Άρα ξεμπερδεψαμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Ο Μητσοτάκης ή θα πει ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ή θα ζητήσει την κρατικοποίηση των σιδηροδρόμων. Με μια συγκέντρωση ακόμα, θα κηρύξει ανένδοτο ή επανάσταση. Ανάλογα τη συμμετοχή
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Επειδή δεν ειδα, για το φορτίο με τα ακτινίδια είπε τίποτα ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ο Μητσοτάκης στο θέμα των Τεμπών έχει κάνει φάουλ. Ο λόγος είναι κυρίως ότι δεν υπέστη πολιτικό κόστος το 2023 για τα Τέμπη επειδή οι πιθανές εναλλακτικές κυβέρνησης με 4-5 κόμματα ο,τι να ναι που έπαιρναν σάρκα και οστά ήταν πολύ χειρότερες.

Τώρα φαίνεται να πηγαίνει να το διορθώσει αλλά θα πρέπει να κάνει σοβαρές κινήσεις απόδοσης ευθυνών.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:04 Στα παπάρια μου σας γράφω και εσάς και το κολοτρένο σας. Απλά προσπαθώ να μη χάσω ψήφους όσο γίνεται.
Και δεν χαρίζει ψίχουλο παραπάνω
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:22 Επειδή δεν ειδα, για το φορτίο με τα ακτινίδια είπε τίποτα ;
Είπαμε τσακώθηκαν τα χάρτινα καφάσια από τη σύγκρουση αλλά έδωσε προσωπική εντολή να διασωθούν πρώτα και μετά την επανασυσκευασια να πάνε κατευθείαν για εξαγωγή χωρίς δασμούς και φορολογία.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:23 Ο Μητσοτάκης στο θέμα των Τεμπών έχει κάνει φάουλ. Ο λόγος είναι κυρίως ότι δεν υπέστη πολιτικό κόστος το 2023 για τα Τέμπη επειδή οι πιθανές εναλλακτικές κυβέρνησης με 4-5 κόμματα ο,τι να ναι που έπαιρναν σάρκα και οστά ήταν πολύ χειρότερες.

Τώρα φαίνεται να πηγαίνει να το διορθώσει αλλά θα πρέπει να κάνει σοβαρές κινήσεις απόδοσης ευθυνών.
Φάουλ για το κόμμα ε ?
Μπράβο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”