Ρε συ πραγματικά είναι δυνατόν να είπε οτι η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες? Το άκουγα και δεν το πίστευα.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:08Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνεςΟλοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
Re: Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ε βασικά είπε ότι τον Υπουργό τον έχουμε εκεί για πλάκα. Η εταιρεία μας κάνει κουμάντο και έχει και την πολιτική ευθύνη.Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:10Ρε συ πραγματικά είναι δυνατόν να είπε οτι η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες? Το άκουγα και δεν το πίστευα.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:08Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνεςΟλοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
Πουτανα τα χει κάνει στο μυαλό του μαλλον
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ακούω αυτό που λες...ειδικά το τελευταίο με την καρυστιανού και γενικά αυτά που έλεγε για τους γονείς το πιστεύω κι εγώ απόλυτα ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου και παίζει θέατρο. Ακριβώς όπως και ο σπύρος, πλεον τείνω να τους θεωρήσω και τους δυο sociopaths που δεν έχουν δυνατότητα να αισθανθούν κάτι..πόσο μάλλον συμπόνοια.nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:04Όχι, σιγά που ανησυχεί.student έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:02Είδες όμως κι εσύ σοβαρό πλέον damage control και μια αρκετή δόση ανησυχίας?nyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 19:59
Υπήρχαν φράσεις κλειδιά όπως,
"αν ο ανακριτής κρίνει πως πρέπει να πάει στη βουλή" = δεν πρόκειται να στείλουμε τίποτα στη βουλή
"δεν παίζει ρόλο ότι είναι βουλευτής" = και να ξεφύγει κάτι προς τη βουλή θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της ανάκρισης" = θα σας γράψουμε στα αρχίδια μας
"ανέλαβα τις ευθύνες μου και δεν κρύφτηκα ποτέ" = θα σας γράψω στα αρχίδια μου
"μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι η κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα σταθεί εμπόδιο στη διερεύνηση" = δεν παίζει να τιμωρηθεί δικός μας
Προσωπικά δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, σε τέτοιο βαθμό κλαψουρίσματος. Είναι δεδομένο ότι είναι εντολή του επικοινωνιακού τμήματος αλλά υποκρύπτει αναρωτιέμαι και πραγματική ανησυχία?
Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο του τικ τοκ.
Τον έστειλαν απλά εκεί για να δώσει και αυτός την πινελιά του στην όλη υπόθεση.
Π.χ. όταν μίλησε για την Καρυστιανού, πρόσεξε την παρακάτω φράση που είναι και το ζουμί της συνέντευξης
"Η κυρία Καρυστιανού έχασε το παιδί της. Εκεί βάζω τελεία σε αυτό. Εκεί σκύβω το κεφάλι" = Είμαι απλά εδώ για να κάνω πως ενδιαφέρομαι για την υπόθεση. Στα παπάρια μου σας γράφω και εσάς και το κολοτρένο σας. Απλά προσπαθώ να μη χάσω ψήφους όσο γίνεται.
Για το πρώτο όμως, το ότι δεν ανησυχεί καθόλου δεν είμαι εντελώς σίγουρος πλέον. Σίγουρα δεν έχει κάτι ν ανησυχεί από τρέχον εξωτερικό αντίπαλο δέος. Αλλά πλέον κάπου μέσα του έχει αρχίσει να μη νιώθει τόσο βέβαιος...έχει άλλωστε και τον σπύρο από πίσω να περιμένει
- Frappezitis
Κυριάκος ο παραπλανημένος.
Κατι μου θυμιζει αυτο
Καποιος αλλος δεξιουλης το χει χρησιμοποιησει σαν δικαιολογια αλλα δεν θυμαμαι γμτ μου
Κατι μου θυμιζει αυτο
Καποιος αλλος δεξιουλης το χει χρησιμοποιησει σαν δικαιολογια αλλα δεν θυμαμαι γμτ μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Frappezitis την 29 Ιαν 2025, 20:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Καλά εκεί ήταν τρομακτικό όλο το έργο...σας είπα για τα έλαια σιλικόνης γιατί με διαβεβαίωσε η εταιρία ότι...μπλα μπλα μπλα...πολιτικές ευθύνες...δεν έκανα λάθος, με παραπλάνησαν, έτσι μου είπαν...μπλα μπλα μπλα άπλετο φως...τα παιδιά μου με ρωτάνε...συμπασχω...Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:10Ρε συ πραγματικά είναι δυνατόν να είπε οτι η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες? Το άκουγα και δεν το πίστευα.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:08Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνεςΟλοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
μοντυ πάιθον σε έκδοση θρίλερ.student έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:16 Καλά εκεί ήταν τρομακτικό όλο το έργο...σας είπα για τα έλαια σιλικόνης γιατί με διαβεβαίωσε η εταιρία ότι...μπλα μπλα μπλα...πολιτικές ευθύνες...δεν έκανα λάθος, με παραπλάνησαν, έτσι μου είπαν...μπλα μπλα μπλα άπλετο φως...τα παιδιά μου με ρωτάνε...συμπασχω...
- Frappezitis
ισραηλινοι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μα ο υπουργός ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε, μιας και σε ένα μήνα θα γινονταν ξανά εκλογές.George_V έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:08Αν η εταιρεία έχει πολιτικές ευθύνες ο Υπουργός τι έχει?Arisvilla έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:05 Καλός ο Σροιτερ. Απαντήσεις της πλάκας του Κούλη για νταματζ κοντρολ. Δεν μπορείς να λες οτι δεν έκανες λάθος και παραπλανήθηκες από τα πορίσματα της πυροσβεστικής και από την απάντηση της Hellenic Train. Εδώ είπε οτι η Hellenic Train εχει πολιτικές ευθύνεςΟλοι βασικά φταίνε εκτός από τον ίδιο τον βασιλιά μας. Τα άλλα τα υποκριτικά και γλειώδη για την μάνα και οτι και εγω έχω παιδιά και ρωτάνε αηδιαστικά. Αν αποδειχθεί οτι υπήρχε εύφλεκτο υλικό παράνομο έχει βαρύτατες πολιτικές ευθύνες και θα έπρεπε να παραιτηθεί. Αλλά δεν θα το κάνει.
Άρα ξεμπερδεψαμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Frappezitis
Ο Μητσοτάκης ή θα πει ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο ή θα ζητήσει την κρατικοποίηση των σιδηροδρόμων. Με μια συγκέντρωση ακόμα, θα κηρύξει ανένδοτο ή επανάσταση. Ανάλογα τη συμμετοχή
ισραηλινοι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επειδή δεν ειδα, για το φορτίο με τα ακτινίδια είπε τίποτα ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
kokkinostimvros
Κυριάκο Κωλοτουμπα
- Philip Mortimer
Ο Μητσοτάκης στο θέμα των Τεμπών έχει κάνει φάουλ. Ο λόγος είναι κυρίως ότι δεν υπέστη πολιτικό κόστος το 2023 για τα Τέμπη επειδή οι πιθανές εναλλακτικές κυβέρνησης με 4-5 κόμματα ο,τι να ναι που έπαιρναν σάρκα και οστά ήταν πολύ χειρότερες.
Τώρα φαίνεται να πηγαίνει να το διορθώσει αλλά θα πρέπει να κάνει σοβαρές κινήσεις απόδοσης ευθυνών.
Τώρα φαίνεται να πηγαίνει να το διορθώσει αλλά θα πρέπει να κάνει σοβαρές κινήσεις απόδοσης ευθυνών.
Και δεν χαρίζει ψίχουλο παραπάνωnyxtovios έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:04 Στα παπάρια μου σας γράφω και εσάς και το κολοτρένο σας. Απλά προσπαθώ να μη χάσω ψήφους όσο γίνεται.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Είπαμε τσακώθηκαν τα χάρτινα καφάσια από τη σύγκρουση αλλά έδωσε προσωπική εντολή να διασωθούν πρώτα και μετά την επανασυσκευασια να πάνε κατευθείαν για εξαγωγή χωρίς δασμούς και φορολογία.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:22 Επειδή δεν ειδα, για το φορτίο με τα ακτινίδια είπε τίποτα ;
Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Φάουλ για το κόμμα ε ?Philip Mortimer έγραψε: 29 Ιαν 2025, 20:23 Ο Μητσοτάκης στο θέμα των Τεμπών έχει κάνει φάουλ. Ο λόγος είναι κυρίως ότι δεν υπέστη πολιτικό κόστος το 2023 για τα Τέμπη επειδή οι πιθανές εναλλακτικές κυβέρνησης με 4-5 κόμματα ο,τι να ναι που έπαιρναν σάρκα και οστά ήταν πολύ χειρότερες.
Μπράβο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 595 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 1 Απαντήσεις