!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φλωρίδης για τα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
kokkinostimvros

Re: Φλωρίδης για τα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kokkinostimvros »

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:40
kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:34
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:30

Μην αναφέρεις ξανά την μάνα μου.
Η αναφορά είναι στον πληθυντικό. Αν θίγεσαι, σημαίνει ότι τοποθετείς τον εαυτό σου σε αυτούς. Εγώ δεν σε έχω τοποθετήσει.
Να είσαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά που θα διαβάζεις κάτι.
Και επειδή καταλαβαίνω τι διαβάζω, να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις έμμεσα ή έμμεσα να αναφέρεις την μάνα μου, αν την πουλάω ή όχι κλπ.

Εντάξει κόκκινε τιμωρέ ;
Ό,τι θέλω θα γράφω και εάν θέλεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το λύσουμε. Εφόσον το επιθυμείς, για εμένα δεν είναι κάτι. Και τα χρήματα διαθέτω για να τρέξουμε και την όρεξη. Ειδικά για τυπάκια σαν και εσένα, ΠΑΝΤΑ έχω χρόνο.

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:42
kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:34

Η αναφορά είναι στον πληθυντικό. Αν θίγεσαι, σημαίνει ότι τοποθετείς τον εαυτό σου σε αυτούς. Εγώ δεν σε έχω τοποθετήσει.
Να είσαι πιο προσεκτικός την άλλη φορά που θα διαβάζεις κάτι.
Και επειδή καταλαβαίνω τι διαβάζω, να είσαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις έμμεσα ή έμμεσα να αναφέρεις την μάνα μου, αν την πουλάω ή όχι κλπ.

Εντάξει κόκκινε τιμωρέ ;
Ό,τι θέλω θα γράφω και εάν θέλεις υπάρχουν και άλλοι τρόποι να το λύσουμε. Εφόσον το επιθυμείς, για εμένα δεν είναι κάτι. Και τα χρήματα διαθέτω για να τρέξουμε και την όρεξη. Ειδικά για τυπάκια σαν και εσένα, ΠΑΝΤΑ έχω χρόνο.

Καλά όλα τα άλλα, αλλά τα χρήματα γιατί τα αναφέρεις;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Φλωριδης :lol:
Εγκυρότητα
kokkinostimvros

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:45

Εντάξει κόκκινε τιμωρέ ;

Γιατί αγαπητέ το να τρέξουμε στα δικαστήρια απαιτεί και χρήματα.
Όποτε θέλεις ενήμερωσέ με να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:47

Όποτε θέλεις ενήμερωσέ με να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά.
Δικαστήρια; :smt005:

kokkinostimvros

Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:49

Έτσι έχω μάθει να λύνω διαφορές και δη διαδικτυακές.
Αν ακόμα εδώ μέσα είστε υποστηρικτές της βίας, μάλλον δεν ανήκετε σε δυτικό κράτος.

Η ζαριά είναι δικιά σου.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Ελληνιάρηδες, δικομανείς. "Θα σου δείξω ποιος είμ' εγώ ρε!"
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Κοκκινόστυμβρος; Σωβαρά τώρα; Γελάνε όσοι γερμανοτσολιάδες έβγαλαν εξατσξιο, μέσα απ την πηγάδα ρε φίλε! Ζήτα αλλαγή σε πχ Λιάπκιν ή Προτάσοφ.
kokkinostimvros

sharp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:54 Ελληνιάρηδες, δικομανείς. "Θα σου δείξω ποιος είμ' εγώ ρε!"
Η πλάκα είναι ότι έρχεστε στα δικαστήρια και απολογείστε μετά. Εκεί είναι η αγαλίαση της ψυχής μου. Όταν βλέπω ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και στο δια ταύτα δεν αναλαμβάνουν ούτε την ευθύνη που τους αναλογεί. Συνοπτικά είναι λιγόψυχοι. Πάντα αυτοί οι άνθρωποι είναι συγκεκριμένων κοινωνικών χαρακτηριστικών όπως δύσκολα εφηβικά χρόνια, απουσία κοινωνικής αποδοχής, μη ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο, χαμηλής εκπαίδευσης.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:51
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:49
Έτσι έχω μάθει να λύνω διαφορές και δη διαδικτυακές.
Αν ακόμα εδώ μέσα είστε υποστηρικτές της βίας, μάλλον δεν ανήκετε σε δυτικό κράτος.

Η ζαριά είναι δικιά σου.
Μα δεν έχω διαφορές διαδικτυακές. Και πάντα μένω στα όρια του φόρουμ. 19 χρόνια εδώ μέσα, πότε δεν μετέφερα κόντρα εκτός φόρουμ.

Αντέδρασα μόνο όταν κατά το παρελθόν δυο άτομα από εδώ προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην πραγματική μου ζωή, με τον έναν να έρχεται μάλιστα στον χώρο εργασίας μου. Και οι δύο κατάλαβαν ότι ήταν λάθος αυτό και δεν έπρεπε να το κάνουν. Και το θέμα έληξε.

Από κει και πέρα, αν θεωρείς ότι θα μηνύσω ένα nickname επειδή ζει το ονειρο και λέει ότι πουλάω την μάνα μου μέσα από ένα φόρουμ, είσαι πιο αστείος από οσο νόμιζα.

Εγώ θεώρησα ότι θες να βρεθείς μαζί μου από κοντά για να μου πεις στα μούτρα "ότι πουλάω την μάνα μου" αλλά και πάλι, αφενός δεν θα το έλεγες, αφετέρου και να το έκανες δε θα σου έκανα κάτι σωματικά. Πριν καμιά 15αρια χρόνια ναι, θα ξερναγες στην μέση του δρόμου μερικά δευτερόλεπτα αφότου θα είχες ξεστομίσει αυτό για την μάνα μου, αλλά πλέον ούτε καν.

Σου ζήτησα απλά να μην αναφέρεις μανάδες. Αν θες να το κάνεις, κανε το.

kokkinostimvros

mitsokollias έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:57 Κοκκινόστυμβρος; Σωβαρά τώρα; Γελάνε όσοι γερμανοτσολιάδες έβγαλαν εξατσξιο, μέσα απ την πηγάδα ρε φίλε! Ζήτα αλλαγή σε πχ Λιάπκιν ή Προτάσοφ.
Επόμενη γραμμή.
mitsokollias
Phorum.gr user: Mitsokollias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mitsokollias »

Οκ τιμβρέ
Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk »

Δεν βλεπω να μακροημερευει αυτος ο kokkinostimvros

Γουαου ο Μιτσοκολιας :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Για τα μάτια του κόσμου μανουριάζουν. Μαζί σκάσαν αυτοί, εγώ τους κατάλαβα :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

kokkinostimvros έγραψε: 28 Ιαν 2025, 00:01
sharp έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:54 Ελληνιάρηδες, δικομανείς. "Θα σου δείξω ποιος είμ' εγώ ρε!"
Η πλάκα είναι ότι έρχεστε στα δικαστήρια και απολογείστε μετά. Εκεί είναι η αγαλίαση της ψυχής μου. Όταν βλέπω ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και στο δια ταύτα δεν αναλαμβάνουν ούτε την ευθύνη που τους αναλογεί. Συνοπτικά είναι λιγόψυχοι. Πάντα αυτοί οι άνθρωποι είναι συγκεκριμένων κοινωνικών χαρακτηριστικών όπως δύσκολα εφηβικά χρόνια, απουσία κοινωνικής αποδοχής, μη ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο, χαμηλής εκπαίδευσης.
Σε ποιους αναφέρεσαι;
Φαντασιώνεσαι ομάδες και αντιπάλους;
Γιατί το λες σε μένα;
Με έχεις δει ποτέ σε δικαστήριο;
Για κοίταξε το.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”