kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:51
Otto Weininger έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:49
kokkinostimvros έγραψε: 27 Ιαν 2025, 23:47
Γιατί αγαπητέ το να τρέξουμε στα δικαστήρια απαιτεί και χρήματα.
Όποτε θέλεις ενήμερωσέ με να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες. Θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω και από κοντά.
Δικαστήρια;
Έτσι έχω μάθει να λύνω διαφορές και δη διαδικτυακές.
Αν ακόμα εδώ μέσα είστε υποστηρικτές της βίας, μάλλον δεν ανήκετε σε δυτικό κράτος.
Η ζαριά είναι δικιά σου.
Μα δεν έχω διαφορές διαδικτυακές. Και πάντα μένω στα όρια του φόρουμ. 19 χρόνια εδώ μέσα, πότε δεν μετέφερα κόντρα εκτός φόρουμ.
Αντέδρασα μόνο όταν κατά το παρελθόν δυο άτομα από εδώ προσπάθησαν να μου δημιουργήσουν πρόβλημα στην πραγματική μου ζωή, με τον έναν να έρχεται μάλιστα στον χώρο εργασίας μου. Και οι δύο κατάλαβαν ότι ήταν λάθος αυτό και δεν έπρεπε να το κάνουν. Και το θέμα έληξε.
Από κει και πέρα, αν θεωρείς ότι θα μηνύσω ένα nickname επειδή ζει το ονειρο και λέει ότι πουλάω την μάνα μου μέσα από ένα φόρουμ, είσαι πιο αστείος από οσο νόμιζα.
Εγώ θεώρησα ότι θες να βρεθείς μαζί μου από κοντά για να μου πεις στα μούτρα "ότι πουλάω την μάνα μου" αλλά και πάλι, αφενός δεν θα το έλεγες, αφετέρου και να το έκανες δε θα σου έκανα κάτι σωματικά. Πριν καμιά 15αρια χρόνια ναι, θα ξερναγες στην μέση του δρόμου μερικά δευτερόλεπτα αφότου θα είχες ξεστομίσει αυτό για την μάνα μου, αλλά πλέον ούτε καν.
Σου ζήτησα απλά να μην αναφέρεις μανάδες. Αν θες να το κάνεις, κανε το.