!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το πχόρουμ ως κοινωφελής υπαιρεσία δωρεάν πρόσβασης σε δωμάτιο δόξας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Το πχόρουμ ως κοινωφελής υπαιρεσία δωρεάν πρόσβασης σε δωμάτιο δόξας.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εδω στο δικό σου δεν όμως, τι να κάνουμε τωρα; Πέρασε εξω παρακαλώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:52Γω στο δικό μου δίνω φρηπας, βρε μίζερε κοπυπεστάκια.enaon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:46 δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνεις τι ειναι το δωμάτιο δόξας, καλύτερα κιολας, θα μπαστακωνόσουν. Πέρασε έξω χρυσό μου.
Αν αντιγράφετε κάτι, προσπαθήστε τουλάχιστον να το κάνετε καλά.![]()
enaon έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:46 δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνεις τι ειναι το δωμάτιο δόξας, καλύτερα κιολας, θα μπαστακωνόσουν. Πέρασε έξω χρυσό μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πωω κι εγω τωρα καταλαβα.
- vantono
Εχω παθει αργοστροφίαση απο τοτε που εμπλεξα με το πχορουμ.
Δεν ειναι πολυ κλειστό το δωμάτιο ομως. Θελει ενα σοβάτισμα και μονωση σε καποια σημεια διοτι κινδυνεύομεν.
Δεν ειναι πολυ κλειστό το δωμάτιο ομως. Θελει ενα σοβάτισμα και μονωση σε καποια σημεια διοτι κινδυνεύομεν.
Συνεχίστε.
Η σαφέστερη κατάταξη όλων των μπαζοχαλβάδων που δίνουν εντολές, ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Ακόμη μία κοινωφελής προσφορά.
Η σαφέστερη κατάταξη όλων των μπαζοχαλβάδων που δίνουν εντολές, ενισχύει το ανοσοποιητικό.
Ακόμη μία κοινωφελής προσφορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τα ζαβά δεν κινδυνεύουν ποτέ και από τίποτις. Τα προστατεύει το αγωνιστικό τους μίθριλ.vantono έγραψε: 27 Ιαν 2025, 18:57 Εχω παθει αργοστροφίαση απο τοτε που εμπλεξα με το πχορουμ.
Οπότε χαλάρωσε και άραξε, είσαι στον φυσικό σου χώρο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Τα 'χει βαλει και μαζι μου σημερα η Γαλη. Εσεις φταίτε
αυριο θα το εχει ξεχασει, προχωραμε/
απο το ακαπ στο πωω, τωρα κατάλαβα , 5 εμβόλια δρόμος.
Προς το παρόν αποχωρώ από τον ένδοξο τούτο πχοροχώρο και ευελπιστώ σε περισσότερες συμπάσχουσες συμμετοχές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δυνατή νηματάρα - απάντηση στην γραία της δόξας, θεόμουρλε έναον.
Πάμε να το φτάσουμε 100 σελίδες. Μπορούμε.
Πάμε να το φτάσουμε 100 σελίδες. Μπορούμε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Δωμάτιο ή τρύπα δόξας ;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση