Κανείς δεν είναι σίγουρος. Άλλωστε μεγάλη πιθανότητα στατιστικά έχει σήμερα και ένας αποτυχημένος γάμος και σίγουρα δεν είναι μία ευχάριστη εμπειρία. Νομίζω όμως το θέμα δεν τίθεται συνήθως έτσι. Πρώτα γνωρίζεις αυτόν ή αυτή με την οποία θέλεις να ζήσεις μαζί και μετά σκέφτεσαι για γάμο.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:19Εγώ δέχομαι ότι υπάρχουν αθρώποι που μπορούν να είναι ευτυχισμένοι με έναν σύντροφο, αλλά δεν καταλαβαίνω το πόσο απόλυτοι είναι κάποιοι στο ότι αν δεν περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου με μόνο έναν ή μία σύντροφο θα είσαι σίγουρα πιο δυστυχισμένος απ' ότι αν το κάνεις.ST48410 έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:12 Έχω στο σόι μου γεροντάκια που έχουν περάσει μια ζωή μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένα. Εντάξει θα πείτε ότι μεγάλωσαν σε άλλες εποχές με άλλα πρότυπα κλπ αλλά μοιάζει σαν να έχετε πειστεί οι περισσότεροι ότι δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος και χαρούμενος κάποιος με έναν σύντροφο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γάμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γάμος
-
Γραφικός
Άρα το να μην την/τον έχεις γνωρίσει πάει να πει ότι ίσως δεν είναι η στόφα σου για γάμο και θα γινόσουν πιο δυστυχισμένος αν παντρευόσουν. Έχω δει άνθρωπο 50 χρονών που πήγαιναν πουτάνες (ήταν σεξεργάτριες μεν, αλλά και μεγάλες πουτάνες) ακάλεστες κάτω από το σπίτι του ξημερώματα και του φωνάζανε "πού είσαι καύλα μου" και τα παιδάκια του (και τα δυο κάτω από δέκα) βγαίνανε στο παράθυρο να τις δούνε. Και μετά αυτός συνέχιζε τις μπουρδελότσαρκες και τα κωλόμπαρα και τα γκομενιλίκια και τα ναρκωτικά. Αυτός για παράδειγμα νομίζω πως θα ήτανε πιο σωστός άμα δεν είχε παντρευτεί.
Κάτσε, δεν σε πήραν και τα χρόνια. Μπορεί απλά να μην έτυχε να κάνεις μια τέτοια σχέση. Έχω ζήσει μερικούς φίλους θεωρητικούς της ελευθερίας να παντρεύονται σε dt όταν βρέθηκε η κατάλληλη.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:36 Άρα το να μην την/τον έχεις γνωρίσει πάει να πει ότι ίσως δεν είναι η στόφα σου για γάμο και θα γινόσουν πιο δυστυχισμένος αν παντρευόσουν.
Μάλλον ναι.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:36 Έχω δει άνθρωπο 50 χρονών που πήγαιναν πουτάνες (ήταν σεξεργάτριες μεν, αλλά και μεγάλες πουτάνες) ακάλεστες κάτω από το σπίτι του ξημερώματα και του φωνάζανε "πού είσαι καύλα μου" και τα παιδάκια του (και τα δυο κάτω από δέκα) βγαίνανε στο παράθυρο να τις δούνε. Και μετά αυτός συνέχιζε τις μπουρδελότσαρκες και τα κωλόμπαρα και τα γκομενιλίκια και τα ναρκωτικά. Αυτός για παράδειγμα νομίζω πως θα ήτανε πιο σωστός άμα δεν είχε παντρευτεί.
Η Naida έχει πάντα δίκιο καθότι είναι γεμάτη σοφία.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 02:20 Έχω ανοίξει πολλά σεξιστικά θέματα. Το ότι έχω συγκατοικήσει παλιότερα με φίλους με υποχρεώνει να παραδεχθώ ότι έχει δίκιο η Naida όταν μου λέει ότι κι οι άνδρες έχουμε τα ελαττώματα που καταλογίζω αποκλειστικά στις γυναίκες, αλλά αυτά των γυναικών με έχουν πληγώσει περισσότερο οπότε σκέφτομαι "ανωνυμία, χαχαχααααα" και βγάζω μέρη του τοξικού εαυτού μου. Θέλω να καταλήξω ότι άνδρες- γυναίκες, είμαστε τελικά για τον πούτσο.
Οπότε; Γιατί παντρεύεται κανείς; Είμαι σε ηλικία που με λες και γεροντοπαλίκαρο κι η μάνα μου όλο και περισσότερο πιέζει να παντρευτώ.
Δεν είναι ότι μισώ τις γυναίκες (όχι περισσότερο από τους άνδρες τουλάχιστον), αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσφέρει ένας γάμος. Θέλετε να προσπαθήσετε να μου πουλήσετε τον γάμο; Τι έχω να κερδίσω από αυτόν; Εσείς νιώθετε καλά που το κάνατε; Θα ήσασταν ακόμα με τον/την σύντροφό σας αν δεν είχατε παντρευτεί; Έστω ότι φτάνω 60 και δεν το έχω κάνει ακόμα, τι θα μετανιώσω;
Ο γάμος είναι ωραίος αρκεί να γίνεται συνειδητά. Είναι συντροφικότητα.
Αλλά δε ξέρω γιατί στα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια δε τους αρέσει. Κάτι έκαναν λάθος μάλλον.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 07:32Η Naida έχει πάντα δίκιο καθότι είναι γεμάτη σοφία.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 02:20 Έχω ανοίξει πολλά σεξιστικά θέματα. Το ότι έχω συγκατοικήσει παλιότερα με φίλους με υποχρεώνει να παραδεχθώ ότι έχει δίκιο η Naida όταν μου λέει ότι κι οι άνδρες έχουμε τα ελαττώματα που καταλογίζω αποκλειστικά στις γυναίκες, αλλά αυτά των γυναικών με έχουν πληγώσει περισσότερο οπότε σκέφτομαι "ανωνυμία, χαχαχααααα" και βγάζω μέρη του τοξικού εαυτού μου. Θέλω να καταλήξω ότι άνδρες- γυναίκες, είμαστε τελικά για τον πούτσο.
Οπότε; Γιατί παντρεύεται κανείς; Είμαι σε ηλικία που με λες και γεροντοπαλίκαρο κι η μάνα μου όλο και περισσότερο πιέζει να παντρευτώ.
Δεν είναι ότι μισώ τις γυναίκες (όχι περισσότερο από τους άνδρες τουλάχιστον), αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσφέρει ένας γάμος. Θέλετε να προσπαθήσετε να μου πουλήσετε τον γάμο; Τι έχω να κερδίσω από αυτόν; Εσείς νιώθετε καλά που το κάνατε; Θα ήσασταν ακόμα με τον/την σύντροφό σας αν δεν είχατε παντρευτεί; Έστω ότι φτάνω 60 και δεν το έχω κάνει ακόμα, τι θα μετανιώσω;
Ο γάμος είναι ωραίος αρκεί να γίνεται συνειδητά. Είναι συντροφικότητα.
Αλλά δε ξέρω γιατί στα περισσότερα παντρεμένα ζευγάρια δε τους αρέσει. Κάτι έκαναν λάθος μάλλον.
Παντρεμένη είσαι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 02:20 Έχω ανοίξει πολλά σεξιστικά θέματα. Το ότι έχω συγκατοικήσει παλιότερα με φίλους με υποχρεώνει να παραδεχθώ ότι έχει δίκιο η Naida όταν μου λέει ότι κι οι άνδρες έχουμε τα ελαττώματα που καταλογίζω αποκλειστικά στις γυναίκες, αλλά αυτά των γυναικών με έχουν πληγώσει περισσότερο οπότε σκέφτομαι "ανωνυμία, χαχαχααααα" και βγάζω μέρη του τοξικού εαυτού μου. Θέλω να καταλήξω ότι άνδρες- γυναίκες, είμαστε τελικά για τον πούτσο.
Ανύπαντρος άντρας δεν τα φτάνει τα 60 ψηλέ
Ο γάμος δεν είναι το πρόβλημα αλλά η ανάληψη των ευθυνών.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 03:36 Άρα το να μην την/τον έχεις γνωρίσει πάει να πει ότι ίσως δεν είναι η στόφα σου για γάμο και θα γινόσουν πιο δυστυχισμένος αν παντρευόσουν. Έχω δει άνθρωπο 50 χρονών που πήγαιναν πουτάνες (ήταν σεξεργάτριες μεν, αλλά και μεγάλες πουτάνες) ακάλεστες κάτω από το σπίτι του ξημερώματα και του φωνάζανε "πού είσαι καύλα μου" και τα παιδάκια του (και τα δυο κάτω από δέκα) βγαίνανε στο παράθυρο να τις δούνε. Και μετά αυτός συνέχιζε τις μπουρδελότσαρκες και τα κωλόμπαρα και τα γκομενιλίκια και τα ναρκωτικά. Αυτός για παράδειγμα νομίζω πως θα ήτανε πιο σωστός άμα δεν είχε παντρευτεί.
Τι θα τον εμπόδιζε να κάνει δύο παιδιά εκτός γάμου, μήπως θα τα έκανε και θα τα παράταγε στη μέση του δρόμου;
Κάπου θα τα είχε να τα προστατεύει, αυτό δεν θα εμπόδιζε πάλι τις πουτάνες να πάνε κάτω από το μπαλκόνι του. Με τον γάμο απλά επισημοποιείς μια σχέση, όταν τον βλέπεις ως φυλακή γίνεται φυλακή. Δεν είναι όμως.
the end
Ο γάμος είναι ωραίο πράγμα και χρήσιμος, μα είναι ένα παπούτσι που δεν ταιριάζει σε όλους και όλες.
Το καλύτερο είναι να το ξέρεις από πριν (ανεξάρτητα από το τι θέλεις), για να προχωρήσεις σε ισόβια (θεωρητικά) δέσμευση.
Το καλύτερο είναι να το ξέρεις από πριν (ανεξάρτητα από το τι θέλεις), για να προχωρήσεις σε ισόβια (θεωρητικά) δέσμευση.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Cecily Anne
Εμένα δεν με απασχόλησε, μέχρι που παντρεύτηκαν όλες γύρω μου και η γκρίνια του σύμπαντος έπεσε πάνω μου σε διάστημα 2 ετών. Στην αρχή εκνευρίστηκα, μετά ξίνισα και μετά ξενέρωσα, διότι στο μυαλό μου το είχα σαν κάτι άπειρα ρομαντικό που έρχεται εκ του φυσικού και όχι σαν κάτι πιεστικό που επιβάλλεται κοινωνικά. Οπότε, αν στον πουλήσουν εσένα, να το πουλήσουν και σε μένα μπας και ξε-ξενερώσουμε.Γραφικός έγραψε: 22 Νοέμ 2018, 02:20 Έχω ανοίξει πολλά σεξιστικά θέματα. Το ότι έχω συγκατοικήσει παλιότερα με φίλους με υποχρεώνει να παραδεχθώ ότι έχει δίκιο η Naida όταν μου λέει ότι κι οι άνδρες έχουμε τα ελαττώματα που καταλογίζω αποκλειστικά στις γυναίκες, αλλά αυτά των γυναικών με έχουν πληγώσει περισσότερο οπότε σκέφτομαι "ανωνυμία, χαχαχααααα" και βγάζω μέρη του τοξικού εαυτού μου. Θέλω να καταλήξω ότι άνδρες- γυναίκες, είμαστε τελικά για τον πούτσο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 611 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
-