Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:39Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει προσπαθεια κερατου με τα στοιχεια που παρεθεσες
Εκτος αν τα εχεις με τον Κοκοτσακη
Οποτε δεν χρειαζεται αμυντικη σταση.Φουλ επιθεση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
Re: Στενό μαρκάρισμα: Thrift version
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν ελεγα ποτέ κατι τετοιοGoBack έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:41Μην πιστευεις τον παπατζη.Στο νημα με τη ρωσοποντια που οργιαζε στα μηνυματα μας ελεγε "ε οκ και να τα δει η δικια μου δεν τρεχει κατι αφου δεν εκανα τιποτα"SeaHawk έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:39Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει προσπαθεια κερατου με τα στοιχεια που παρεθεσεςvantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:27
Καλως τον, σου τελειωσε το νταματζ κοντρολ στο γνωστο νημα και ειπες να περασεις? Μην ακουσεις για φωτιές και "καίγομαι", αμεσως. Δεν πεθαίνω απο φωτιά literally, μην ανησυχεις.
Εκτος αν τα εχεις με τον Κοκοτσακη
Οποτε δεν χρειαζεται αμυντικη σταση.Φουλ επιθεση.![]()
Ελεγα οτι ειμαι καθαρός ουράνος που αστραπές δεν φοβάται. Απλώς καταλαβα με τον καιρό οτι δεν πρεπει να πορευόμαστε με τη λογική αυτου του σλόγκαν στη ζωή, γιατι για τους πονηρους ανθρωπους μονίμως συννεφιασμένος ουρανός εισαι ο,τι κι αν γινει τελικα.
Μην πετάγεσαι φίλε, άλλη δουλειά έχουμε τώραSid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:38 Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- vantono
Σάιτ πωλήσεων/αγορών μεταχειρισμένων (ή και καινούριων). Απο ρούχα/παπούτσια εως και ηλεκτρονικά ή αλλου τυπου μικροπράγματα.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:38 Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Απλώς ειναι πιο γνωστό κυριως για τις αγοραπωλησίες ενδυμάτων, αλλά εχει κι άλλα.
Εγω πχ ειχα πουλήσει και αλτηράκια γυμναστικης καποτε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πες στην δικιά σου ότι δεν είναι αυτό που νομίζει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Sid Vicious
Ξέρω τι είναι πως λειτουργεί πες!vantono έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:58Σάιτ πωλήσεων/αγορών μεταχειρισμένων (ή και καινούριων). Απο ρούχα/παπούτσια εως και ηλεκτρονικά ή αλλου τυπου μικροπράγματα.Sid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:38 Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
Απλώς ειναι πιο γνωστό κυριως για τις αγοραπωλησίες ενδυμάτων, αλλά εχει κι άλλα.
Εγω πχ ειχα πουλήσει και αλτηράκια γυμναστικης καποτε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
αυτά που λέτε δεν είναι δουλειά, ασε να μιλήσουμε για πραγματικές δουλειέςBeria έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:50Μην πετάγεσαι φίλε, άλλη δουλειά έχουμε τώραSid Vicious έγραψε: 21 Ιαν 2025, 13:38 Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Αν το ακάου είναι κοινό, πως είσαι σίγουρος οτι η έτσι σου δεν έχει παρακολουθήσει live τη συζήτηση;
- vantono
Εστειλα το μηνυμα χθες το βραδυ και η Ρουμάνα μου απαντησε λιγο πριν ανοιξω το νημα, σημερα.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 21 Ιαν 2025, 14:14 Αν το ακάου είναι κοινό, πως είσαι σίγουρος οτι η έτσι σου δεν έχει παρακολουθήσει live τη συζήτηση;
Το πιθανοτερο ειναι να μη την εχει δει live, γιατι τετοιες ωρες οπως εγραψα, δεν μπαινει vinted. Μονο το βραδυ μπαινει για λιγο. Δεν ξερω επειδη εχει το app βεβαια, αν της ερχονται τιποτα ειδοποιήσεις στο κινητο.
Αλλά και να την ειδε οκ, οσο το σκεφτομαι δεν εχω κανει απολύτως τιποτα, μονο που δεν την εβρισα τη Ρουμάνα.
Λιγη γκρίνια θα περάσω μονο αλλα στα νορμαλ πλαισια σχετικά, θα το αντεξω.
- Eθνικοκοινωνιστης
ποτε πηγες τελευταια φορα βολτα στον πεθερουλη ειπαμε? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Fata_Morgana
Δεν έχεις κάνει κάτι κακό. Οπότε γιατί να σου κάνει σκηνή;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- vantono
Οριστε, ακομα κι εσυ λες οτι δεν εχω κανει τιποτα
Δεν ειναι ακριβώς "σκηνή" αυτα που κανει, ειναι λουριοτράβηγμα πιο πολύ. Σε στυλ "φυλάει τα ρουχα της για να εχει τα μισά".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2166 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 14 Απαντήσεις