georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 18:03
Εφάμιλλος του Αριστείδη του Δίκαιου - για μια ακομα φορά - ο Αδωνις
«Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και την τιμώ την κ. Σακελλαροπούλου και σας είπα ότι ευδοκίμως έκανε σπουδαία πράγματα στη ζωή της και τίμησε τον θεσμό του ΠτΔ, ήταν λάθος που πήγε σε εκείνο το τραπέζι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, πολύ μεγάλο λάθος μάλιστα.
Το νομοσχέδιο αυτό δεν ήταν ένα πολιτικά ουδέτερο νομοσχέδιο. Ήταν ένα νομοσχέδιο που καλώς-κακώς είχε διχάσει πάρα πολύ την ελληνική κοινωνία, από πάνω μέχρι κάτω, από την Εκκλησία μέχρι τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Ο ρόλος του ΠτΔ είναι ενωτικός, να τους εκφράζει όλους. Όταν λοιπόν πηγαίνεις σε κάτι τέτοιο, εκείνη τη στιγμή δεν τους εκφράζεις όλους, εκφράζεις τους μισούς. Και αυτή δεν είναι η δουλειά σου, άρα έκανε λάθος.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλή Πρόεδρος. Καλή Πρόεδρος ήταν, αξιοπρεπεστάτη ήταν, άξια γυναίκα είναι. Προσωπικά την τιμώ
Με απλά Ελληνικά....ένα και ένα κάνουν δυο....όσο και να τρωγόμαστε μεταξύ μας οι ζαιοι και οι εθνοζαιοι απ τη μια πλευρά
και οι κανονικοί άνθρωποι απ την άλλη
η ΠτΔ δεν πρέπει να διαλέγει πλευρά...
Όχι ακριβώς.Στην ψήφιση του νομοσχεδίου η κυβέρνηση και τα 2/3 των βουλευτών της ΝΔ ήταν χεράκι χεράκι με τους ζαιους ενώ οι "εθνοζαιοι" ήταν απέναντι.
Εγώ γενικά μίλησα ....ίσως και λίγο προβοκατόρικα
Αλλά αυτό που λες ισχύει....στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο όντως ήμασταν σε μεγάλο βαθμο χεράκι χεράκι με τους ζαιους
Οι εθνοζαιοι μαζί με τους ΚΚΕδες ήταν απέναντι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
georgebi έγραψε: 17 Ιαν 2025, 18:03
Εφάμιλλος του Αριστείδη του Δίκαιου - για μια ακομα φορά - ο Αδωνις
«Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και την τιμώ την κ. Σακελλαροπούλου και σας είπα ότι ευδοκίμως έκανε σπουδαία πράγματα στη ζωή της και τίμησε τον θεσμό του ΠτΔ, ήταν λάθος που πήγε σε εκείνο το τραπέζι μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, πολύ μεγάλο λάθος μάλιστα.
Το νομοσχέδιο αυτό δεν ήταν ένα πολιτικά ουδέτερο νομοσχέδιο. Ήταν ένα νομοσχέδιο που καλώς-κακώς είχε διχάσει πάρα πολύ την ελληνική κοινωνία, από πάνω μέχρι κάτω, από την Εκκλησία μέχρι τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Ο ρόλος του ΠτΔ είναι ενωτικός, να τους εκφράζει όλους. Όταν λοιπόν πηγαίνεις σε κάτι τέτοιο, εκείνη τη στιγμή δεν τους εκφράζεις όλους, εκφράζεις τους μισούς. Και αυτή δεν είναι η δουλειά σου, άρα έκανε λάθος.
Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν καλή Πρόεδρος. Καλή Πρόεδρος ήταν, αξιοπρεπεστάτη ήταν, άξια γυναίκα είναι. Προσωπικά την τιμώ
ναι ρε Άδωνη αλλά άμα δε πάει θα εκφράσει τους άλλους μισούς
οπότε και πάλι θα πουν ότι δεν είναι ενωτική
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης