. Ίσως αυτό είναι το τίμημα να είσαι οικονομικά ευκατάστατος, να δέχεσαι ψευδείς μηνύσεις, όπως και όταν πηγαίνεις με πολλές γυναίκες», σημείωσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε τι κοινωνια χρησιμοποιουμε τα πεη μας θεε μου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Σε τι κοινωνια χρησιμοποιουμε τα πεη μας θεε μου
Mε μια φραση τα ειπε ολα ο τυπας.Ταυτιζομαστε μαζι σου παλικαρε
οικονομικά ευκατάστατος και μάλλον με μουτρα σα να έχει τρακάρει με ελικοπτερο.SeaHawk έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:30 Mε μια φραση τα ειπε ολα ο τυπας.Ταυτιζομαστε μαζι σου παλικαρε. Ίσως αυτό είναι το τίμημα να είσαι οικονομικά ευκατάστατος, να δέχεσαι ψευδείς μηνύσεις, όπως και όταν πηγαίνεις με πολλές γυναίκες», σημείωσε.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Ευκατάστατος, 40 χρονών και δεν βρήκε μια γυναικα να κάνει οικογένεια ενώ τρέχει με την κάθε ταναπού σε ons με τον κίνδυνο και για παράσημα; τενεκές ξεγάνωτος
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εχεις καποια σχεση με την Ελενη Λουκα;Αλιόσα έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:33 Ευκατάστατος, 40 χρονών και δεν βρήκε μια γυναικα να κάνει οικογένεια ενώ τρέχει με την κάθε ταναπού σε ons με τον κίνδυνο και για παράσημα; τενεκές ξεγάνωτος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο σημειο "ευκατάστατος" του αρθρου δεν εφτασα, να πω την αληθεια.
Κριμα που η τύπισσα οσο εμεινε μονη της δεν του "ευκατέστησε" ο,τι ειχε μεσα το σπιτι, να τα φορτώσει ολα σε ενα σακο του Αη Βασιλη, να τα παρει επ'ωμου και να φυγει.
Κριμα που η τύπισσα οσο εμεινε μονη της δεν του "ευκατέστησε" ο,τι ειχε μεσα το σπιτι, να τα φορτώσει ολα σε ενα σακο του Αη Βασιλη, να τα παρει επ'ωμου και να φυγει.
ρε ναι λεω, παραλογισμος.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:24Στα παπαρια σου τι κάνει η άλλη, το θέμα ειναι τι κάνεις εσυ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:18εεεμ, ναι. τωρα, εσυ δικιο εχεις, βουνο. αλλα...Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:48
Σε one night πας μονο ξενοδοχείο. Ποτέ σπίτι σου και ας είναι μεσοτοιχία με το μπαρ.
μου θυμισες ons που εχω κανει με καποια που εμενε πανω απο το μπαρ. δηλαδη με πηρε σπιτι της, και ειμασταν και οι 2 καραπιωμενοι.
νταξ, εφυγα το πρωι,δεν ταμπουρωθηκα μεσα. και ουτε ονομα δε θυμαμαι. αλλα πραγματι, τι χαζος που ειναι ο κοσμος, και τι ρισκα παιρνει...
Θα πήγαινες ποτέ στο σπίτι σου τον άκυρο ψιλοπιωμένο άγνωστο που γνώρισες πριν μια ώρα σε ένα μπαρ;
Γιατι να πας το ίδιο σε γκόμενα;
και πολυ περισσοτερο οταν το κανει γυναικα.
σε καποιο επιπεδο, και γω που πηγα σπιτι της,μαλακια εκανα, δεν ξερεις ποτε τι σε βρισκει.
αν και στην πραξη συμβαινουν αυτα καθημερινα, οι πιωμενοι-καβλωμενοι ειναι απερισκεπτοι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
Νετο Γκουερινο
Ε ναι ρε συ, τέτοια ώρα τέτοια λόγιαΑσέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:41ρε ναι λεω, παραλογισμος.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:24Στα παπαρια σου τι κάνει η άλλη, το θέμα ειναι τι κάνεις εσυ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:18
εεεμ, ναι. τωρα, εσυ δικιο εχεις, βουνο. αλλα...
μου θυμισες ons που εχω κανει με καποια που εμενε πανω απο το μπαρ. δηλαδη με πηρε σπιτι της, και ειμασταν και οι 2 καραπιωμενοι.
νταξ, εφυγα το πρωι,δεν ταμπουρωθηκα μεσα. και ουτε ονομα δε θυμαμαι. αλλα πραγματι, τι χαζος που ειναι ο κοσμος, και τι ρισκα παιρνει...
Θα πήγαινες ποτέ στο σπίτι σου τον άκυρο ψιλοπιωμένο άγνωστο που γνώρισες πριν μια ώρα σε ένα μπαρ;
σε καποιο επιπεδο, και γω που πηγα σπιτι της,μαλακια εκανα, δεν ξερεις ποτε τι σε βρισκει.
αν και στην πραξη συμβαινουν αυτα καθημερινα, οι πιωμενοι-καβλωμενοι ειναι απερισκεπτοι.
Τωρα μου θυμίζεις το κλασικό που πας για ons και ξυπνας σε μπανιέρα με ένα νεφρο λιγοτερο.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:24Στα παπαρια σου τι κάνει η άλλη, το θέμα ειναι τι κάνεις εσυ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:18εεεμ, ναι. τωρα, εσυ δικιο εχεις, βουνο. αλλα...Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 10:48
Σε one night πας μονο ξενοδοχείο. Ποτέ σπίτι σου και ας είναι μεσοτοιχία με το μπαρ.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Τώρα είναι σωστό.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:41ρε ναι λεω, παραλογισμος.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:24Στα παπαρια σου τι κάνει η άλλη, το θέμα ειναι τι κάνεις εσυ.Ασέβαστος έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:18
εεεμ, ναι. τωρα, εσυ δικιο εχεις, βουνο. αλλα...
αν και στην πραξη συμβαινουν αυτα καθημερινα, οι πιωμενοι-καβλωμενοι KAI ΑΓΑΜΗΤΟΙ ειναι απερισκεπτοι.
Το οτι δε συμβαίνει γενικά, δε σημαίνει πως δεν έχει συμβεί.Lord Brum έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:48
Τωρα μου θυμίζεις το κλασικό που πας για ons και ξυπνας σε μπανιέρα με ένα νεφρο λιγοτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Ιαν 2025, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Καινούρια μαλακία αυτή με το ξενοδοχείο;
Άμα είναι να πας σε ξενοδοχείο γάμα το, πάρε έσκορτ απευθείας.
Α δηλαδη γνωρίζεις μια άκυρη και την πας σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:54 Καινούρια μαλακία αυτή με το ξενοδοχείο;
Η τη βρίσκεις στο αμάξι;
- Dwarven Blacksmith
Αν έκανα τέτοια, ναι. Αλλιώς τι νόημα έχει, να το αποπροσωποποιήσεις κι άλλο, δεν το καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:56Α δηλαδη γνωρίζεις μια άκυρη και την πας σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:54 Καινούρια μαλακία αυτή με το ξενοδοχείο;
Η τη βρίσκεις στο αμάξι;
Το να εμπιστευτείς έναν άγνωστο δεν είναι μέρος της εμπειρίας;
Αποφασισε ομως,τη μπολεμαμε τη βραχυχρονια μισθωση η οχι;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όχι, είναι μέρος της μλκιας.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:58Αν έκανα τέτοια, ναι. Αλλιώς τι νόημα έχει, να το αποπροσωποποιήσεις κι άλλο, δεν το καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:56Α δηλαδη γνωρίζεις μια άκυρη και την πας σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:54 Καινούρια μαλακία αυτή με το ξενοδοχείο;
Η τη βρίσκεις στο αμάξι;
Σου ειπα και παραπάνω.
Κάποιον άγνωστο που θα γνωρίσεις σε ένα μπαρ και ψιλοπιωμένο, θα τον πας σπίτι σου να τα πιειτε μαζί μετα απο καμια ώρα;
Τη μπολεμάμε. Εκείνη την ώρα δε μπαίνεις στην εφαρμογή να κλείσεις μεσω συμμορίας, αν είσαι νοτια πας βουρ Κρεολή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Ιαν 2025, 12:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:58Αν έκανα τέτοια, ναι. Αλλιώς τι νόημα έχει, να το αποπροσωποποιήσεις κι άλλο, δεν το καταλαβαίνω.Ερμής έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:56Α δηλαδη γνωρίζεις μια άκυρη και την πας σπίτι;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιαν 2025, 11:54 Καινούρια μαλακία αυτή με το ξενοδοχείο;
Η τη βρίσκεις στο αμάξι;
Οns έχω δει μόνο στις ταινίες, δεν ήξερα ότι πάνε σε ξενοδοχεία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 299 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-
- 0 Απαντήσεις