Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:30
Έκανες και για τις 2 γρίπες τεστ; περαστικά ρε συ. Πόσες μέρες είσαι με τόσο υψηλό πυρετό; παίρνεις τίποτα για τον βήχα;
Τεστ έκανα για όλες τις γρίπες, αλλά έχω κάνει και το εμβόλιο της γρίπης. Αυτό δεν ξέρω πώς προέκυψε. Σήμερα είναι δεύτερη μέρα με τόσο ψηλό πυρετό.
Αυτό δεν πρέπει να το δει ο αριστος και ο τραχανάς ο στυγιος.
Fata_Morgana έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:30
Έκανες και για τις 2 γρίπες τεστ; περαστικά ρε συ. Πόσες μέρες είσαι με τόσο υψηλό πυρετό; παίρνεις τίποτα για τον βήχα;
Τεστ έκανα για όλες τις γρίπες, αλλά έχω κάνει και το εμβόλιο της γρίπης. Αυτό δεν ξέρω πώς προέκυψε. Σήμερα είναι δεύτερη μέρα με τόσο ψηλό πυρετό.
Κατάλαβα, το καλό είναι ότι πέφτει με το αντιπυρετικό. Αλλά αν δεις επιμένει καλό θα ήταν να μιλήσεις με γιατρό. Περαστικά και πάλι.
AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:01
Με καφέ πέφτει στις 37,1. Αλλά με τον ύπνο ανεβαίνει.
οπότε κομπλέ, πίνεις καφέ και δεν κοιμάσαι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
AlienWay έγραψε: 12 Ιαν 2025, 16:01
Με καφέ πέφτει στις 37,1. Αλλά με τον ύπνο ανεβαίνει.
Να παίρνεις αντιπυρετικό πριν τον ύπνο. Ή και δύο φορές τη μέρα, ανάλογα τι λέει το φάρμακο, μην πάρεις παραπάνω. Δεν είναι καλό να αφήνεις τον πυρετό τόσο ψηλά.
sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:12
Δεν είναι καλό να αφήνεις τον πυρετό τόσο ψηλά.
Σταματηστε να αναπαραγετε αυτο το μυθο.Τι διαολο ολοι μετοχες της βιανεξ εχετε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
sharp έγραψε: 12 Ιαν 2025, 17:12
Δεν είναι καλό να αφήνεις τον πυρετό τόσο ψηλά.
Σταματηστε να αναπαραγετε αυτο το μυθο.Τι διαολο ολοι μετοχες της βιανεξ εχετε;
Ποιος είναι ο μύθος;
Οτι υπαρχει επικινδυνος πυρετος απο τον οποιο θα σε σωσει αντιπυρετικο του εμποριου
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Οτι υπαρχει επικινδυνος πυρετος απο τον οποιο θα σε σωσει αντιπυρετικο του εμποριου
Το bold δεν έπιασα.
Aν δεν κανω λαθος αν φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη σου δινουν κατι ενδοφλεβια και σε πετανε σε μπανιερα με παγακια.Κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε με τις ιωσεις της πλακας.
Το bold δεν έπιασα.
Aν δεν κανω λαθος αν φτασεις στο σημειο χωρις επιστροφη σου δινουν κατι ενδοφλεβια και σε πετανε σε μπανιερα με παγακια.Κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε με τις ιωσεις της πλακας.
42 βαθμοί πυρετός θα πέσει και με depon ή συνδυασμό αντιπυρετικων. Δεν ξέρω τι θερμοκρασίες έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Το κατα πόσο είναι επικίνδυνος ή όχι σίγουρα εχει πέσει πολύ σάλτσα.
Όντως με 39.5 πυρετό ξέρω γω δεν κινδυνεύεις ας πούμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.