!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταινίες που δεν θα ξαναβλεπατε με τίποτα.
Re: Ταινίες που δεν θα ξαναβλεπατε με τίποτα.
Όχι όχι όχι όχι δεν την ξαναβλέπω με τίποτα αυτή την πατάτα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αμα ηθελα να δω καλη παρτουζα θα επαιρνα μια τσοντα σε dvd
Δεν θα πηγαινα σινεμα να δω κατι σαν παρτουζα με αλλα 200 ατομα
Αν παλι καποιος ηθελε να δει με πολυ κοσμο παρτουζα ηπηρχε και το σινε Λαικον
- Λίνο Βεντούρα
vantono έγραψε: 06 Ιαν 2025, 22:52 Λογω σιχαμάρας και αηδίας φαση το "δεν θα ξαναβλέπατε" δηλαδη?
Απ'αυτη την αποψη, μετά τις Ιαπωνικες ταινιες, το χάος.
Συνδυασμός υπεραηδίας και κριντζιάς μαζι, αυτο https://www.imdb.com/title/tt0190231/?r ... mlt_tt_i_5
a lonely computer nerd tries to maintain a peaceful existance while being stalked by a gang of deviant homosexuals who want to use him for their brutal S&M activities
Spoiler

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
- hellegennes
Cast Away
Όχι γιατί ήταν κακή ταινία αλλά γιατί είναι απ' αυτές τις ταινίες που δεν έχει νόημα να δεις δεύτερη φορά. Δεν είναι μια ωραία περιπέτεια, ας πούμε, είναι ένα αγωνιώδες, αργό βασανιστήριο, του οποίου έτσι κι αλλιώς ξέρεις την κατάληξη. Δεν έχει κάποιο payoff και είναι καταθλιπτικό και τραβηγμένο το τέλος του. Πέρα από την ερμηνεία του Χανκς, η ταινία δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει.
Σαν παρατήρηση, με ενόχλησε που η ταινία θέλησε να είναι πιο ρεαλιστική και καλά και όχι παραμυθένια περιπέτεια ναυαγού, αλλά προσπερνάει πολλά σημαντικά πράγματα που την κάνουν άκρως αντιρεαλιστική.
Όχι γιατί ήταν κακή ταινία αλλά γιατί είναι απ' αυτές τις ταινίες που δεν έχει νόημα να δεις δεύτερη φορά. Δεν είναι μια ωραία περιπέτεια, ας πούμε, είναι ένα αγωνιώδες, αργό βασανιστήριο, του οποίου έτσι κι αλλιώς ξέρεις την κατάληξη. Δεν έχει κάποιο payoff και είναι καταθλιπτικό και τραβηγμένο το τέλος του. Πέρα από την ερμηνεία του Χανκς, η ταινία δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει.
Σαν παρατήρηση, με ενόχλησε που η ταινία θέλησε να είναι πιο ρεαλιστική και καλά και όχι παραμυθένια περιπέτεια ναυαγού, αλλά προσπερνάει πολλά σημαντικά πράγματα που την κάνουν άκρως αντιρεαλιστική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επίσης η τελειόφοιτη φιλολογίας με παρέσυρε στον "τελευταίο αυτοκράτορα" με έναν Που Γι Κινέζο αιχμάλωτο των Τζαπώνων και δε συμμαζεύεται.
Αποζημιώθηκα γιατί το κάναμε μετά.
Αποζημιώθηκα γιατί το κάναμε μετά.
Αν το περιορίσουμε σε ταινίες που έχουν 8 και πάνω στο IMDB, η πρώτη που έρχεται στο μυαλό είναι το Guardians of the Galaxy. Η μαλακία με τους υπερήρωες έχει και όρια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Κάποιες ταινίες τρόμου (συνήθως τις βλέπω πρωϊ για να μην επηρεαστώ) όπως, Η Κατάρα, Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις, Εξορκισμός, τέτοια πράγματα.
Νομίζω λίγες είναι οι ταινίες που βλέπονται και δεύτερη φορά.
Νομίζω λίγες είναι οι ταινίες που βλέπονται και δεύτερη φορά.
Το μωρό της Ρόσμαρι
Αυτες μπαινουν στην κατηγορία "Ταινίες που δεν θα βλεπατε με τίποτα."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 926 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-