Γω πήρα διπλά χαπάκια χτες και σήμερα έχω υπόταση.taliban έγραψε: 04 Ιαν 2025, 19:50 Σιγά. Απλό κρυολόγημα δλδ.
Δεν μας πτοεί κάτι πλέον.
Τα lockdown ξεχάστε τα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα πανδημία?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Νέα πανδημία?
- Dwarven Blacksmith
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Νέα παπατζα βρήκανε οι φαρμακοποιοί, νέα τεστ, ο Όττο θα πάρει και νέα πόρσε μετά τη Φεράρι.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
https://choratouaxoritou.gr/?p=385607
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του ασθενούς πήγε στην Κίνα για ολιγοήμερες διακοπές και, λίγες μέρες αφότου επέστρεψε, αρρώστησε ο πατέρας της.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
It's reached the gate (again)!georgebi έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:16https://choratouaxoritou.gr/?p=385607
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη του ασθενούς πήγε στην Κίνα για ολιγοήμερες διακοπές και, λίγες μέρες αφότου επέστρεψε, αρρώστησε ο πατέρας της.![]()
![]()
![]()
Άντε και καλό μας λοκνταουνάκι!
- Otto Weininger
δεν πρόκειται να γίνει lockdown, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχρεωτικότητα, πέρα από μάσκες στην χειρότερη.
να προσέχετε τα μικρά παιδιά και τους γονείς/παππούδες σας όταν έχετε κάποιο σύμπτωμα.
να προσέχετε τα μικρά παιδιά και τους γονείς/παππούδες σας όταν έχετε κάποιο σύμπτωμα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Απλή ίωση είναι...
- vantono
Έχω χώσει μετοχές στο μέγα κτηνίατρο και δεν πάμε καλα γαμω το ξεσταύρι μου.
Πρέπει να γίνει κάτι να κυκλοφορήσει νέο μπόλι στην αγορά.
Πάλι καλά που με πάνε τρένο οι μετοχές στη eurobank τουλάχιστον.
- Eθνικοκοινωνιστης
σε κουτσο αλογο πονταρες νταν εμουvantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:36 Έχω χώσει μετοχές στο μέγα κτηνίατρο και δεν πάμε καλα γαμω το ξεσταύρι μου.
δες το χαρτοφυλακιο του Ρομπερτ Κενεντι και παρε μαθηματα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
Να τις βάλουν στο περίνεο τους, σαν σερβιετες. Ο Χάρος όταν βλέπει ημίμετρα δεν σου λέει "α ωραία, δεν σε παίρνω, τηρησες ημίμετρα τουλάχιστον, θα σε παραπέμψω στον ημιχάρο". Όχι, σε παίρνει και πάλι ο ίδιος.Otto Weininger έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:27 δεν πρόκειται να γίνει lockdown, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία υποχρεωτικότητα, πέρα από μάσκες στην χειρότερη.
- vantono
Όταν είχα μπει κάθε άλλο παρά κουτσό ήταν το άλογο, δάσκαλε. Τετράποδο κουρσάτο άλογο ηταν , τσερνομπιλίσιο και με γαμιά αναβάτηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:39σε κουτσο αλογο πονταρες νταν εμουvantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:36 Έχω χώσει μετοχές στο μέγα κτηνίατρο και δεν πάμε καλα γαμω το ξεσταύρι μου.
δες το χαρτοφυλακιο του Ρομπερτ Κενεντι και παρε μαθηματα![]()
Μετά επήλθε η πτώσιν, αλλά που θα πάει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Ιαν 2025, 16:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο Μαγιορκινης ηταν καθησυχαστικος,ομως καλο ειναι να προμηθευτειτε μασκες παντος τυπου(υφασματινες,Ν95,με φιλτρα αεριων),επωνυμα αντισιπτικα σε 5κιλα,κουτες γαντια και απολυμαντικα,καμια κονσερβα επισης στην αποθηκουλα για 6 μηνες καλο κανει.Παραγγειλτε τωρα απο κινα να ερθουν σε 1 μηνα.

- Eθνικοκοινωνιστης
κοροιδα υπαρχουν πολλα ντανε μου,την επαθες και εσυ οπως οι ελληνιαρηδες το 99vantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:40Όταν είχα μπει κάθε άλλο από κουτσό ήταν το άλογο, δάσκαλε. Τετράποδο κουρσάτο άλογο ηταν , τσερνομπιλίσιο και με γαμιά αναβάτηEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:39σε κουτσο αλογο πονταρες νταν εμουvantono έγραψε: 08 Ιαν 2025, 16:36 Έχω χώσει μετοχές στο μέγα κτηνίατρο και δεν πάμε καλα γαμω το ξεσταύρι μου.
δες το χαρτοφυλακιο του Ρομπερτ Κενεντι και παρε μαθηματα![]()
![]()
Μετά επήλθε η πτώσιν, αλλά που θα πάει...![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα