!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Να καταργηθούν τα κάλαντα; Είναι παιδική εργασία;

Φιλοσοφία πολιτικής

Να καταργηθούν τα κάλαντα;

Ναι
13
52%
Όχι
12
48%
Δεν ξέρω/Δεν απαντώ.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 25

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Να καταργηθούν τα κάλαντα; Είναι παιδική εργασία;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης »

ναι
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:46
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:44 πάντως το τραγούδι-υποκρισία είναι οι μόνοι κλάδοι όπου μπορούν να εργαστούν ανήλικοι κάτω των 15 ετών.
Αν έχω καφενείο και βάλω την ανήλικη κόρη μου να πάει τον καφέ στον Κυρ Ληστοσυμοριτη στο μαγαζί απέναντι (και να κρατήσει το μπουρμπουαρ που αυτός θα της δώσει) είναι κάτι κακό;
Ναι. Το παιδί πρέπει να είναι σπίτι και να διαβάζει Μαρξ. :lol:
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:46
Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:44 πάντως το τραγούδι-υποκρισία είναι οι μόνοι κλάδοι όπου μπορούν να εργαστούν ανήλικοι κάτω των 15 ετών.
Αν έχω καφενείο και βάλω την ανήλικη κόρη μου να πάει τον καφέ στον Κυρ Ληστοσυμοριτη στο μαγαζί απέναντι (και να κρατήσει το μπουρμπουαρ που αυτός θα της δώσει) είναι κάτι κακό;
Να πας τον καφέ εσύ. Άμα όμως τον χύσεις, να φας ένα μπερτακι ξύλο από την κόρη σου. :8)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 30 Δεκ 2024, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει. Μετά έπρεπε να δίνω χρήματα για ροκ και πιο μετά μόνο μέταλ cd. Έπρεπε να φτάσει παραμονή 1997 για να πάρω snes. Γιατί τότε το να ήσουν πιτσιρικάς ήταν πολυέξοδο, όχι τώρα που τα έχουν όλα τζάμπα από το ίντερνετ. Σκληρά παιδικά χρόνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:52 Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει.
Παρντόν;
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Βρε παιδιά, είναι μέρες που δεν πάνε σχολείο για να ξεκουραστούν λιγάκι, όχι για να τρέχουν στους δρόμους για να βγάλουν μεροκάματο.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Βέβαια επειδή δεν πηγαίναμε στα εμεις για κάλαντα, δεν ανοίγαμε ποτέ. Μόνο όταν έρχονταν η κόρη μία φίλη της μάνας μας, και βαρουσε το κουδούνι κάνα δεκαλεπτο για να καταλάβουμε πως είναι αυτή επειδή δεν έφευγε. Πάλι καλά πλέον δεν χτυπανε στα σπίτια.πανε μόνο στα μαγαζιά. Αλλά σκέφτομαι πάντα τέτοιες μέρες, δεν είναι μαλακία να ανοίξεις το μαγαζί σου παραμονές; Έτσι κι αλλιώς η αγορά είναι πεσμένη, θα σου φύγουν όλα τα λεφτά στον κάθε μανταχαλα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:53
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:52 Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει.
Παρντόν;
Μου το
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Eιναι κωμματικη εργασια- εκμεταλλευση -ανεγκεφαλων ημιπιτσιρικιων

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre

Αγις έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:04 Eιναι κωμματικη εργασια- εκμεταλλευση -ανεγκεφαλων ημιπιτσιρικιων

Εικόνα
:smt038 :smt038 :smt038
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:55 Βρε παιδιά, είναι μέρες που δεν πάνε σχολείο για να ξεκουραστούν λιγάκι, όχι για να τρέχουν στους δρόμους για να βγάλουν μεροκάματο.
Ναι γιατι καθε μερα λενε καλαντα.

Καθονται 15 μερες και τα 3 πρωινα που λενε τα καλαντα θα τα κουράσουν.

Η τρολλια παει συννεφο σε αυτο το νημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

micmic έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:24 Κοίτα, αν ρωτήσεις τον μαλάκα τον Χατζηδάκη θα σου πει ότι φυσικά δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να μπει μια τάξη. Όλα τα παιδιά να κάνουν έναρξη στην οικεία ΔΟΥ ως Πλανόδιοι Αοιδοί Εορταστικών Ύμνων και να υποχρεωθούν να φέρουν φορητό POS και να κόβουν αποδείξεις. Επίσης φυσικά να φορολογούνται με τεκμαρτό εισόδημα, δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύουν το κράτος και να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.

Είμαι σίγουρος ότι το έχει σκεφτεί αλλά φοβάται να το πει δημοσίως.
σκέψου πόσα χρήματα πόσες απευθείας αναθέσεις χάνει το κράτος από το φπα που δεν κόβεται στα κάλαντα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:49
micmic έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:24 Κοίτα, αν ρωτήσεις τον μαλάκα τον Χατζηδάκη θα σου πει ότι φυσικά δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να μπει μια τάξη. Όλα τα παιδιά να κάνουν έναρξη στην οικεία ΔΟΥ ως Πλανόδιοι Αοιδοί Εορταστικών Ύμνων και να υποχρεωθούν να φέρουν φορητό POS και να κόβουν αποδείξεις. Επίσης φυσικά να φορολογούνται με τεκμαρτό εισόδημα, δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύουν το κράτος και να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.

σκέψου πόσα χρήματα πόσες απευθείας αναθέσεις χάνει το κράτος από το φπα που δεν κόβεται στα κάλαντα
:lol:

Κάθε στάση του μετρό στην Θεσσαλονίκη θα είχε το δικό της λογότυπο.
Mike Bassett

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mike Bassett »

Στηρίζω. Πρέπει όντως να μπει μια τάξη. Κανονικά έναρξη επαγγέλματος, pos, βιβλία, λογιστής και φορολόγηση.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

"Παιδικη εργασία" τα καλαντα.. Μονο στο phorum.com.gr αυτα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Φιλοσοφία πολιτικής”