!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να καταργηθούν τα κάλαντα; Είναι παιδική εργασία;
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Να καταργηθούν τα κάλαντα; Είναι παιδική εργασία;
ναι
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Ναι. Το παιδί πρέπει να είναι σπίτι και να διαβάζει Μαρξ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:46Αν έχω καφενείο και βάλω την ανήλικη κόρη μου να πάει τον καφέ στον Κυρ Ληστοσυμοριτη στο μαγαζί απέναντι (και να κρατήσει το μπουρμπουαρ που αυτός θα της δώσει) είναι κάτι κακό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:44 πάντως το τραγούδι-υποκρισία είναι οι μόνοι κλάδοι όπου μπορούν να εργαστούν ανήλικοι κάτω των 15 ετών.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Να πας τον καφέ εσύ. Άμα όμως τον χύσεις, να φας ένα μπερτακι ξύλο από την κόρη σου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:46Αν έχω καφενείο και βάλω την ανήλικη κόρη μου να πάει τον καφέ στον Κυρ Ληστοσυμοριτη στο μαγαζί απέναντι (και να κρατήσει το μπουρμπουαρ που αυτός θα της δώσει) είναι κάτι κακό;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:44 πάντως το τραγούδι-υποκρισία είναι οι μόνοι κλάδοι όπου μπορούν να εργαστούν ανήλικοι κάτω των 15 ετών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 30 Δεκ 2024, 08:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει. Μετά έπρεπε να δίνω χρήματα για ροκ και πιο μετά μόνο μέταλ cd. Έπρεπε να φτάσει παραμονή 1997 για να πάρω snes. Γιατί τότε το να ήσουν πιτσιρικάς ήταν πολυέξοδο, όχι τώρα που τα έχουν όλα τζάμπα από το ίντερνετ. Σκληρά παιδικά χρόνια.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
Παρντόν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:52 Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Βρε παιδιά, είναι μέρες που δεν πάνε σχολείο για να ξεκουραστούν λιγάκι, όχι για να τρέχουν στους δρόμους για να βγάλουν μεροκάματο.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Βέβαια επειδή δεν πηγαίναμε στα εμεις για κάλαντα, δεν ανοίγαμε ποτέ. Μόνο όταν έρχονταν η κόρη μία φίλη της μάνας μας, και βαρουσε το κουδούνι κάνα δεκαλεπτο για να καταλάβουμε πως είναι αυτή επειδή δεν έφευγε. Πάλι καλά πλέον δεν χτυπανε στα σπίτια.πανε μόνο στα μαγαζιά. Αλλά σκέφτομαι πάντα τέτοιες μέρες, δεν είναι μαλακία να ανοίξεις το μαγαζί σου παραμονές; Έτσι κι αλλιώς η αγορά είναι πεσμένη, θα σου φύγουν όλα τα λεφτά στον κάθε μανταχαλα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μου τοLibre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:53Παρντόν;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:52 Εμένα ο πατέρας μου τα έλεγε ζητιανιά γι αυτό μου έλεγε να μην πηγαίνω. Βέβαια σιγά μη με έλεγχε, αλλά ντρεπόμουν έτσι κι αλλιώς. Το θέμα ήταν βέβαια πως ήταν και τσιγγούνης, και ότι κι αν αγόραζα τα έπαιρνα από λεφτά από θείες νόνες κλπ, άρα το πολυπόθητο gameboy ήταν όνειρο απατηλό. Έπρεπε να παρακαλώ τον φίλο μου στο διπλανό διαμέρισμα μπας και κουτί δανείσει.
Eιναι κωμματικη εργασια- εκμεταλλευση -ανεγκεφαλων ημιπιτσιρικιων

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Libre arbitre
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ναι γιατι καθε μερα λενε καλαντα.Libre arbitre έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:55 Βρε παιδιά, είναι μέρες που δεν πάνε σχολείο για να ξεκουραστούν λιγάκι, όχι για να τρέχουν στους δρόμους για να βγάλουν μεροκάματο.
Καθονται 15 μερες και τα 3 πρωινα που λενε τα καλαντα θα τα κουράσουν.
Η τρολλια παει συννεφο σε αυτο το νημα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σκέψου πόσα χρήματα πόσες απευθείας αναθέσεις χάνει το κράτος από το φπα που δεν κόβεται στα κάλανταmicmic έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:24 Κοίτα, αν ρωτήσεις τον μαλάκα τον Χατζηδάκη θα σου πει ότι φυσικά δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να μπει μια τάξη. Όλα τα παιδιά να κάνουν έναρξη στην οικεία ΔΟΥ ως Πλανόδιοι Αοιδοί Εορταστικών Ύμνων και να υποχρεωθούν να φέρουν φορητό POS και να κόβουν αποδείξεις. Επίσης φυσικά να φορολογούνται με τεκμαρτό εισόδημα, δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύουν το κράτος και να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.
Είμαι σίγουρος ότι το έχει σκεφτεί αλλά φοβάται να το πει δημοσίως.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Δεκ 2024, 09:49σκέψου πόσα χρήματα πόσες απευθείας αναθέσεις χάνει το κράτος από το φπα που δεν κόβεται στα κάλανταmicmic έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:24 Κοίτα, αν ρωτήσεις τον μαλάκα τον Χατζηδάκη θα σου πει ότι φυσικά δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να μπει μια τάξη. Όλα τα παιδιά να κάνουν έναρξη στην οικεία ΔΟΥ ως Πλανόδιοι Αοιδοί Εορταστικών Ύμνων και να υποχρεωθούν να φέρουν φορητό POS και να κόβουν αποδείξεις. Επίσης φυσικά να φορολογούνται με τεκμαρτό εισόδημα, δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύουν το κράτος και να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.
Κάθε στάση του μετρό στην Θεσσαλονίκη θα είχε το δικό της λογότυπο.
-
Mike Bassett
Στηρίζω. Πρέπει όντως να μπει μια τάξη. Κανονικά έναρξη επαγγέλματος, pos, βιβλία, λογιστής και φορολόγηση.micmic έγραψε: 30 Δεκ 2024, 08:24 Κοίτα, αν ρωτήσεις τον μαλάκα τον Χατζηδάκη θα σου πει ότι φυσικά δεν πρέπει να καταργηθούν, αλλά πρέπει να μπει μια τάξη. Όλα τα παιδιά να κάνουν έναρξη στην οικεία ΔΟΥ ως Πλανόδιοι Αοιδοί Εορταστικών Ύμνων και να υποχρεωθούν να φέρουν φορητό POS και να κόβουν αποδείξεις. Επίσης φυσικά να φορολογούνται με τεκμαρτό εισόδημα, δεν είναι δυνατόν να κοροϊδεύουν το κράτος και να ζουν εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων.
"Παιδικη εργασία" τα καλαντα.. Μονο στο phorum.com.gr αυτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 333 Απαντήσεις