!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια κινητά είχατε στη ζωή σας;

Νέες τεχνολογίες, ηλεκτρονικά, ηλεκτρολογικά, μηχανολογικά, ρομποτική, σχετικές κατασκευές κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ποια κινητά είχατε στη ζωή σας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ωραίο νήμα. Ας βάλω με την σειρά από το πρώτο έως το σημερινό (όσα θυμάμαι δηλαδή).

Το πρώτο ήταν το Siemens C10 που το κάνανε δώρο στην μάνα μου όταν έκανε το πρώτο συμβόλαιο με το Ericsson T10

Εικόνα

Ακολούθησε το Nokia 5110

Εικόνα

Και μετά φυσικά το υπέρτατο 3310 που το έλιωσα, άσε που του αλλάζαμε όψη κάθε βδομάδα

Εικόνα

Το επόμενο ήταν το φοβερό Nokia 8810:

Εικόνα

Το οποίο το έδωσα στην μάνα μου, όταν μου πήρανε το 8800:

Εικόνα

Το οποίο 8800 δεν το κράτησα πολύ, το έδωσα στον πατέρα μου και μου έδωσε το 9300 που για κάποιο λόγο του ήρθε να παρει και μετα επειδή ήταν παντόφλα και επειδή φυσικά δεν το χρησιμοποιούσε παρά μόνο για κλήσεις το έδωσε σε μένα:

Εικόνα

Το κράτησα αρκετό καιρό μέχρι που τελείωσα το λύκειο και την χρόνια που έκατσα Ελλάδα να κάνω ιταλικά, βγήκε το πρώτο με κάμερα το γνωστό Nokia 7650 και πήρα αυτό:

Εικόνα

Στην Ιταλία άλλαξα 2-3 Nokia ακόμα είτε γιατί τα έχασα είτε γιατί μου έσπασαν. Αλλά δεν θυμάμαι ποια ήταν.
Τότε βγήκε και αγόρασα το iphone 3 :

Εικόνα

Μετά το 4.

Και μετά περασα αποκλειστικά στην Samsung όπου φτάνουμε στο σήμερα με το S24.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel »

Το πρώτο ένα νοκια 3210.Μετα είχα ένα Mitsubishi ( ναι έβγαζε τηλέφωνα σε κάποια φάση).Μου έχει μεινει της Samsung το d500 μικρούτσικο με slide οθόνη,πολύ βολικό,το LG g4που το κράτησα καμία 5ετια μεν πολύ προβληματικό ομως ,μια χαλούσε η οθόνη(image retention)μια έπεφτε σε bootloop -στο service είχαμε γίνει φιλαράκια.Εδω και δυομιση χρόνια έχω ένα Sony Xperia ,θα μείνω εδώ μέχρι να διαλυθεί.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Το πρώτο πρώτο μου 'ηταν το Νοκια 8110
Εικόνα

Μετα άλλαξα διάφορα νόκια, 6110 χαμελεοντας, 8210, το 7650 που ηταν το πρωτο κινητο με κάμερα, Πανασονικ gd87 απο τα πρώτα με κάμερα επίσης, μια αλλη γκουμουτσα που ήταν το πρώτο με 1mp camera
Ουτε που θυμάμαι ποια ηταν ολα.

Θυμάμαι επίσης οτι πήρα το πρώτο iphone πριν έρθει ελλάδα και το πουλησα σε 2 μήνες(δεν έκανε copy paste)
δυο HTC, το ένα ήταν το Artemis

και απο το 2011 και μετά όλα τα Note και μέχρι σήμερα το s23 ultra
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Τεχνολογία”