Ναι οντως το ονομα το εχουν
Το πορισμα του δεν εχουν
Εχω ομως μια απορια
Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που το συγκεκριμενο πορισμα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τα πορισματα των προηγουμενων;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 20 Δεκ 2024, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντωμεταξύ ο καθηγητής είχε αναλάβει την έρευνα κατ’ εντολή των δικαστικών αρχών και ο ΓΓ ζητάει να δεί το πόρισμα λες και ανέβασε τα αποτελέσματα στο twitter.
SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 21:52
Ναι οντως το ονομα το εχουν
Το πορισμα του δεν εχουν
Εχω ομως μια απορια
Υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος που το συγκεκριμενο πορισμα εχει μεγαλυτερη βαρυτητα απο τα πορισματα των προηγουμενων;
Αυτό το πόρισμα βγήκε κατά εντολή δικαστικών αρχών
GoBzi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 21:54
Εντωμεταξύ ο καθηγητής είχε αναλάβει την έρευνα κατ’ εντολή των δικαστικών αρχών και ο ΓΓ ζητάει να δεί το πόρισμα λες και ανέβασε τα αποτελέσματα στο twitter.
Εχω ανεβασει εδω τα προηγουμενα πορισματα
Οποτε προφανως και λες μαλακιες
SeaHawk έγραψε: 20 Δεκ 2024, 21:49
Α μαλιστα βγαλατε πορισμα για ενα πορισμα που δεν εχετε διαβασει.
ε μετά θα κανεις την παπια, τωρα εχει πλακα, που ακόμα έχεις ελπίδες και δεν έχεις εξαφανιστεί.
τι στόκος είσαι ρε παιδι μου.
Δεν είναι οπαδικο το ζήτημα φίλε, κάποιοι έκαψαν ζωντανούς δεκάδες ανθρώπους
δεν το λεω οπαδικα, απο την τρίτη μέρα όμως λένε μαλακιες στα κανάλια, παντού βασικά, την έλεγαν όλοι αυτη την μαλακια με την σιλικόνη λες και είναι κοολ να είμαστε ηλιθιοι. Ο γγ το είχε παρακανει, παντα ειναι κοπανος αλλα και βλακας πρωτη φορα τον είδα να γίνεται με τόση χαρά.
GoBzi έγραψε: 20 Δεκ 2024, 21:54
Εχω ανεβασει εδω τα προηγουμενα πορισματα
Οποτε προφανως και λες μαλακιες
Εξαρτάται για τι πόρισμα μιλάμε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει δικαστική έρευνα, είναι στην ευχέρεια τους για το εαν και πότε το πόρισμα βγεί στην δημοσιότητα.
Πλήρης ανατροπή στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη. Το ΕΜΠ καταρρίπτει τεχνικές μελέτες από κρατικούς πραγματογνώμονες που είχαν υιοθετηθεί από υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες για «έκρηξη από τα λάδια των μετασχηματιστών των τραίνων» κι οδηγεί μονοσήμαντα στο ύποπτο φορτίο του εμπορικού τραίνου. Νέα ερωτήματα για τον λόγο που απεκρύβη το οπτικό υλικό με την φόρτωση του και το «μπάζωμα» στα Τέμπη.