Re: ** ΆΣΠΡΗ ΜΠΟΛΟΝΈΖ **
Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκ 2024, 11:13
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/

Να υποθέσω ότι η πράσινη θα είναι συνταγή για πέστο και η μπλε με ροκφόρ;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05 Οσονούπω
Πράσινη Μακαρονάδα, και
Μπλε Μακαρονάδα
αχχ ανυπομονώΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05 Οσονούπω
Πράσινη Μακαρονάδα, και
Μπλε Μακαρονάδα
Για πράσινη και μπλε δεν ξερω, αλλά η μαύρη (μελάνι σουπιάς) με θαλασσινά είναι όλα τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:46Να υποθέσω ότι η πράσινη θα είναι συνταγή για πέστο και η μπλε με ροκφόρ;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05 Οσονούπω
Πράσινη Μακαρονάδα, και
Μπλε Μακαρονάδα
Το Σκόρδο και το Κρεμμύδι και τον Κιμά τα Τσιγαρίζω σε Ηλιέλαιο
Μη μου κάνεις Spoiler!ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:46Να υποθέσω ότι η πράσινη θα είναι συνταγή για πέστο και η μπλε με ροκφόρ;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05 Οσονούπω
Πράσινη Μακαρονάδα, και
Μπλε Μακαρονάδα
Ρε με τέτοιο κιμα δεν είναι υπερβολικά βαρύ; Δεν θα πήγαινε καλύτερα γαλοπούλα;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:49Το Σκόρδο και το Κρεμμύδι και τον Κιμά τα Τσιγαρίζω σε Ηλιέλαιο
Για να γίνει το πιάτο πιο "Ελαφρύ"
Ελαιόλαδο ή Βούτυρο προσθέτω προς το Τέλος
"Μαύρη" έχω φάει μόνο σε νησίGoBzi έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:49Για πράσινη και μπλε δεν ξερω, αλλά η μαύρη (μελάνι σουπιάς) με θαλασσινά είναι όλα τα λεφτά.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:46Να υποθέσω ότι η πράσινη θα είναι συνταγή για πέστο και η μπλε με ροκφόρ;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:05 Οσονούπω
Πράσινη Μακαρονάδα, και
Μπλε Μακαρονάδα
Εάν δεν θες να μπεις στον κόπο μπορείς να βρεις έτοιμα μακαρόνια που είναι αρκετά τίμια, αλλά είναι τσιμπημενες οι τιμές.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:54"Μαύρη" έχω φάει μόνο σε νησί
Στο σπίτι, μια στραβή, και θα τα κάνεις όλα χάλια
Μπα, το Ηλιέλαιο είναι ελαφρύGoBzi έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:52Ρε με τέτοιο κιμα δεν είναι υπερβολικά βαρύ; Δεν θα πήγαινε καλύτερα γαλοπούλα;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 17 Δεκ 2024, 11:49Το Σκόρδο και το Κρεμμύδι και τον Κιμά τα Τσιγαρίζω σε Ηλιέλαιο
Για να γίνει το πιάτο πιο "Ελαφρύ"
Ελαιόλαδο ή Βούτυρο προσθέτω προς το Τέλος