Σωστα ειμαστε ιδιοι. Εγω δεν ξερω τιποτα απο αντισεισμικες κατασκευες.
Χαιρομαι που το παραδεχεσαι επιτελους.
Σωστα ειμαστε ιδιοι. Εγω δεν ξερω τιποτα απο αντισεισμικες κατασκευες.
Τους αρέσουν οι καρπαζιές.
Πάμε πάρα κάτω.George_V έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:02Σωστα ειμαστε ιδιοι. Εγω δεν ξερω τιποτα απο αντισεισμικες κατασκευες.
Χαιρομαι που το παραδεχεσαι επιτελους.
Εγώ κοντεύω τα 40, δεν έχω γαμήσει ποτέ, και όλο ασχολούμαι με φιλοσοφία.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:41Όταν μεγαλώνεις σταματάς να γαμας και τότε ασχολείστε με φιλοσοφια
Έχεις γεννηθεί φιλόσοφος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:06Εγώ κοντεύω τα 40, δεν έχω γαμήσει ποτέ, και όλο ασχολούμαι με φιλοσοφία.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:41Όταν μεγαλώνεις σταματάς να γαμας και τότε ασχολείστε με φιλοσοφιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:33
Με το να ασχολείσαι με τέτοιου είδους φιλοσοφικά ερωτήματα... ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ !!
seismic1 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:09Έχεις γεννηθεί φιλόσοφος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:06Εγώ κοντεύω τα 40, δεν έχω γαμήσει ποτέ, και όλο ασχολούμαι με φιλοσοφία.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:41
Όταν μεγαλώνεις σταματάς να γαμας και τότε ασχολείστε με φιλοσοφια![]()
Συμφωνείς ότι χωρίς τον παρατηρητή δεν υπάρχει τίποτα?Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:14seismic1 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:09Έχεις γεννηθεί φιλόσοφος.Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:06
Εγώ κοντεύω τα 40, δεν έχω γαμήσει ποτέ, και όλο ασχολούμαι με φιλοσοφία.![]()
![]()
Μας έπλασε ο Θεός.
ούτε την πεντόρφανη χείρα ;Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:06Εγώ κοντεύω τα 40, δεν έχω γαμήσει ποτέ, και όλο ασχολούμαι με φιλοσοφία.Στρακαστρουκας έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:41Όταν μεγαλώνεις σταματάς να γαμας και τότε ασχολείστε με φιλοσοφιαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:33
Με το να ασχολείσαι με τέτοιου είδους φιλοσοφικά ερωτήματα... ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ !!
ΕΙμαστε μια πολυπλοκη μορφη υλης που μεσα στο χρονο απεκτησε την ικανοτητα αναπαραγωγης.seismic1 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 22:24 Από που ερχόμαστε, γιατί είμαστε εδώ, και που πάμε?
Ερχόμαστε από την γη, ήμαστε εδώ για να παρατηρούμε αυτά που ο εγκέφαλός μας δημιουργεί
και καταλήγουμε στην γη. Με αυτό το σκεπτικό είμαστε προϊόντα της ύλης.
Η ύλη όμως είναι δημιούργημα της ενέργειας και τις πληροφορίας.
Η ενέργεια και η πληροφορία συνθέτουν το πνεύμα.
Τελικά είμαστε πνεύμα, ύλη, ή και τα δύο?
Από που προέρχεται η ενέργεια και τι είναι?
Τι είναι η πληροφορία? Δεν είναι τίποτα αλλά είναι και όλα μαζί.
απόσπασμα από ανέκδοτο ποίημαseismic1 έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:21Συμφωνείς ότι χωρίς τον παρατηρητή δεν υπάρχει τίποτα?
Γιατί και να υπάρχει ... για ποιον υπάρχει?
Αλλά παραμένει μυστήριο γιατί πεθαίνουμε?
Υπάρχει αυτός ο φόβος μέσα σε όλους μας και αυτός μας δημιουργεί προβλήματα.
Οι θρησκείες π.χ δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχε ο φόβος του άγνωστου.
Οι άνθρωποι σκοτώνονται μεταξύ τους στο όνομα κάποιας θρησκείας αναζητώντας μια θέση στον παράδεισο.
Αυτό είναι παράλογο γιατί δεν συμβαδίζει με το καλό που επικαλούνται οι θρησκείες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Οι άνθρωποι σκοτώνονται μεταξύ τους στο όνομα κάποιας θρησκείας αναζητώντας μια θέση στον παράδεισο.lonelyrider έγραψε: 13 Δεκ 2024, 23:49Μας έπλασε ο Θεός.
Είμαστε εδώ στον τόπο της εξορίας που λέγεται Γη, επειδή γευτήκαμε καρπό που δεν έπρεπε και έχουμε την δυνατότητα πλεον να αμαρτανουμε, να καταστρεφουμε.
Πάμε (οχι ολοι, μόνο οσοι κριθουν άξιοι) στο νέο σύμπαν της βασιλείας του Θεού, μετά την τελική κριση. Βλέπε αποκαλυψη όπου λεει μετα την κρίση ο Χριστός, "να, τα κάνω ολα καινούρια" (επειδη η αμαρτία τα παλιωσε).
Είναι qualified να ασχολείται με τη Φιλοσοφία