!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φειδίας
Re: Φειδίας
Εντάξει, είναι θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, σχεδόν αδύνατον, να βρεθεί γελοιωδέστερος ψηφοφόρος απ' τον μέσο Θεσσαλονικιό Έλληνα. Ευτυχώς υπάρχουν οι Κύπριοι.
φυσιογνωμικά και μόνο πως το ψηφίζει κανείς αυτό το βλήμα?
- NewModelArmy
Αρνητής αντιηλιακου ο τυπος. Μοιάζει ανετα 20 χρόνια μεγαλύτερος απο οσο είναι (είναι 25!)
Μοιάζει εκπαιδευμένος-ελεγχόμενος από usaid2 η μήπως musk-aid; 
Ο Φειδίας είναι η απόδειξη ότι όταν ο μέσος ψηφοφόρος ψηφίζει κάποιον για να "πουλήσει τρέλα" στο ευρωκοινοβούλιο ή σε οποιοδήποτε άλλο κοινοβούλιο, αυτός είναι ακόμη επιρρεπής στις χρηματοδοτήσεις από λόμπι ή από think tanks, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί μπορεί να κρύψει τις όποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί, πίσω από την "τρέλα" που πουλά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
βάλε MKUltra να το παίξεις σιγουράκι
Ρε παιδιά, εγώ δεν τον ήξερα τον τύπο
Τί έχω χάσει 3 χρόνια τώρα από τη ζωή?
Όντως όμως, από όλα τα φρούτα που κυκλοφορούν, γιατί αυτός να έγινε τόσο κολλητάρι όσο φαίνεται με Μασκ?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Jolly Roger_
Chad Φειδίας με V-sign (27:46) στο τέλος κοσμοϊστορικής ομιλίας καθηγητού Σαξ.
Γιατί πιάστηκε κορόιδο;Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:11
βάλε MKUltra να το παίξεις σιγουράκι![]()
Όντως όμως, από όλα τα φρούτα που κυκλοφορούν, γιατί αυτός να έγινε τόσο κολλητάρι όσο φαίνεται με Μασκ?
Δεν τον κατακρίνεις, τα πράγματα αλλάζουν πια με ραγδαίους ρυθμούς.
Αλλά αν έχει ίχνος τσίπας (δεν ξέρω, δεν τον γνωρίζω καθόλου) συντομά θα ξεκολλήσει απ' τον Μοσχο και θα παραδεχθεί οτι τα κόζα άλλαξαν.
Αλλιως τον βλέπω και αυτόν να πιάνει αλυσοπρίονο και να αρχίζει περικοπές.
Τότε θα τον ξαναγαπήσουν ο Όττο και ο Άδωνις, και μπορεί να γίνει και ΠΘ των Τζύμπριων.
Την πίστη στην ποιάν;
Σου θίξε τον Ιππότη Μεγαλόσταυρο;
Imperium έγραψε: 24 Φεβ 2025, 05:46Γιατί πιάστηκε κορόιδο;Saturn έγραψε: 21 Φεβ 2025, 14:11
βάλε MKUltra να το παίξεις σιγουράκι![]()
Δεν τον κατακρίνεις, τα πράγματα αλλάζουν πια με ραγδαίους ρυθμούς.
Αλλά αν έχει ίχνος τσίπας (δεν ξέρω, δεν τον γνωρίζω καθόλου) συντομά θα ξεκολλήσει απ' τον Μοσχο και θα παραδεχθεί οτι τα κόζα άλλαξαν.
Αλλιως τον βλέπω και αυτόν να πιάνει αλυσοπρίονο και να αρχίζει περικοπές.
Τότε θα τον ξαναγαπήσουν ο Όττο και ο Άδωνις, και μπορεί να γίνει και ΠΘ των Τζύμπριων.
τελικά, πόσα πολλά είναι τα επεισόδια που έχω χάσει?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο Φειδίας είναι τρελός αλλά για καθυστερημένους δισεκατομμυριούχους δεν έχει τύχει να ακούσω. Ξέρεις κάποιο μυστικό;Fipps έγραψε: 21 Φεβ 2025, 12:39Μασκ και Φειδιας, εχουν ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο στον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους που τους φέρνει κοντά τον έναν στον άλλον...Otto Weininger έγραψε: 12 Δεκ 2024, 15:05 Είναι μέρες τώρα που ο Μασκ σπαμάρει Φειδία
https://twitter.com/elonmusk/status/186 ... zgR4w&s=19
Ο ρολος του συγκεκριμένου ευρωβουλευτή είναι τουλάχιστον ύποπτος.
Είναι και οι δύό τους ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ!
Έχουν παράδοση, αλλά για μια μικρή εικόνα του πως μπορεί να εξελιχθεί η φάση, ψάξε Howard Hughes.
Καθόταν γυμνός στο δωμάτιό του με τα κάτουρά του εμφιαλωμένα σε χιλιάδες βάζα γύρω του, ενώ ταυτόχρονα είχε απευθείας γραμμή στον Λευκό Οίκο να συμβουλεύει τον Νίξον πώς να νικήσουν τους Ρώσους καταστρέφοντας τα υποβρύχια τους με γιγαντιαίους μαγνήτες.
Σου κάνει;
Καθόταν γυμνός στο δωμάτιό του με τα κάτουρά του εμφιαλωμένα σε χιλιάδες βάζα γύρω του, ενώ ταυτόχρονα είχε απευθείας γραμμή στον Λευκό Οίκο να συμβουλεύει τον Νίξον πώς να νικήσουν τους Ρώσους καταστρέφοντας τα υποβρύχια τους με γιγαντιαίους μαγνήτες.
Σου κάνει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Imperium την 24 Φεβ 2025, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και δώδεκα Μορμόνους υπηρέτες ντυμένους με σμόκιν και λευκά γάντια, για να μην μεταδίδουν μικρόβια αγγίζοντας πράγματα. Ο πρώτος κοβιδοψέκας, βασικά.
Βέβαια ήταν κι αυτός "αυτοδημιούργητος", δεν με παίρνει να τον πιάνω στο στόμα μου σύμφωνα με τα soibois του. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 2 Απαντήσεις