!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
- Dwarven Blacksmith
Re: Μπλέντερ - μπορώ να τα έχω όλα δικά μου;
Οκ οκ σας ακούω, μπορώ να δοκιμάσω και τον αυτοματισμό. Βλέπω υπάρχουν 2 κατηγορίες, μίξερ χειρός και ραβδομπλέντερ. Το ραβδομπλέντερ φαίνεται πιο εύκολο στο καθάρισμα και έχει καλύτερη αισθητική, κάνει για αυτό που το θέλω;
οταν κατι δεν υπαρχει, το κατασκευαζουμε.
σκεφτομαι κατι σαν τις μηχανες αναμιξης χρωματων, σε μικρογραφια. δηλαδη να βαζεις το σκευος στο οποιο θα μεταφερεις και φας το γιαουρτι, και να το περιστρεφει και ανακινει ολοκληρο, με μεγαλη ταχυτητα ωστε να ανακατευτει το περιεχομενο.
ξεκινα σχεδιασμο και υλοποιηση, αν σου βγει βγαλε και πατεντα, να το πουλησεις, να κονομησεις, και να σκασει ο σεισμικ.
σκεφτομαι κατι σαν τις μηχανες αναμιξης χρωματων, σε μικρογραφια. δηλαδη να βαζεις το σκευος στο οποιο θα μεταφερεις και φας το γιαουρτι, και να το περιστρεφει και ανακινει ολοκληρο, με μεγαλη ταχυτητα ωστε να ανακατευτει το περιεχομενο.
ξεκινα σχεδιασμο και υλοποιηση, αν σου βγει βγαλε και πατεντα, να το πουλησεις, να κονομησεις, και να σκασει ο σεισμικ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Επειδή τις βαριέμαι κι εγώ αυτές τις διαδικασίες, απλά τα ανακατεύω με το χέρι. Αν η σκόνη έχει καλή διαλυτότητα θα γίνει ρόφημα κατευθείαν, ή αν είναι σαν καζεΐνη θα γίνει σαν κρέμα. Αυτό μετά το ανακατεύεις με το γιαούρτι πολύ εύκολα. Αν η σκόνη δεν έχει καλή διαλυτότητα ή δεν απορροφά πολύ νερό, παίρνεις άλλη σκόνη ή πολύ απλά την καταπίνεις αντρικά όπως τις παλιές πρωτεΐνες που ήταν σαν τσιμεντόστοκος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
.
Αν η σκόνη ενωθεί μέ λίγο χυμό απο πχ Ρόδι τότε το ανακάτεμα με το γιαγούρτ θέλει μερικά δευτερόλεπτα με το κουταλάκι.....
.
Αν η σκόνη ενωθεί μέ λίγο χυμό απο πχ Ρόδι τότε το ανακάτεμα με το γιαγούρτ θέλει μερικά δευτερόλεπτα με το κουταλάκι.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Dwarven Blacksmith
micmic έγραψε: 09 Δεκ 2024, 13:29 Επειδή τις βαριέμαι κι εγώ αυτές τις διαδικασίες, απλά τα ανακατεύω με το χέρι. Αν η σκόνη έχει καλή διαλυτότητα θα γίνει ρόφημα κατευθείαν, ή αν είναι σαν καζεΐνη θα γίνει σαν κρέμα. Αυτό μετά το ανακατεύεις με το γιαούρτι πολύ εύκολα. Αν η σκόνη δεν έχει καλή διαλυτότητα ή δεν απορροφά πολύ νερό, παίρνεις άλλη σκόνη ή πολύ απλά την καταπίνεις αντρικά όπως τις παλιές πρωτεΐνες που ήταν σαν τσιμεντόστοκος.
Μύστες μου μπορεί να έχουμε νικητή εδώ, δοκιμάζω και επανέρχομαι.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 09 Δεκ 2024, 13:39 .
.
- Eθνικοκοινωνιστης
η ευκολια και ο αυτοματισμος ειναι αποτοκα της καπιταλιστικης αλλοτριωσης 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Αν είναι μόνο για γιαούρτι με σκόνη, όπου σκόνη μιλάμε για σκόνη και όχι νυφαδες τύπου βρώμης, πάρε το χειροκίνητο μίξερ καφέ που πλένεται με ένα πλιτς και ξεμπερδεύεις. Ουσιαστικά πλένεις ένα λεπτό σύρμα και όχι το σκεύος. Το χτυπάς μες στον κεσέ τον ίδιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 12:13 Λοιπόν εξηγώ το workflow που θέλω να βελτιστοποιήσω.
Βάζω γιαούρτι σε ένα μπολ, ρίχνω μέσα κάποιες σκόνες (συμπληρώματα διατροφής). Ανακάτεμα με το χέρι που παίρνει 2-3 λεπτά.
Αν αγοράσω μπλέντερ χειρός σαν αυτά που έχω δει νομίζω θα γεμίσω παντού σκόνη. Αν είναι μπλέντερ με σκεύος τότε θα πρέπει να πλύνω και το σκεύος, το οποίο θα μου πάρει πίσω τα 2 λεπτά που κέρδισα (σίγουρα θέλει και 1 λεπτό βγάλε από το ντουλάπι, βάλε πρίζα κλπ).
Είμαι όντως παγιδευμένος στη ζώνη του λυκόφωτος του αυτοματισμού, ή υπάρχει μια προφανής λύση που χάνω;
Εγώ που βάζω γεύσει/ σκόνες/ μέλια στο γιαούρτι, για την ακρίβεια κάνω την ίδια δουλειά στον μεγάλο κεσέ και κρατάει κάνα τριήμερο. Προσοχή όχι όλη την εβδομάδα, οπως σου είπαν, τα περισσότερα ανοιγμένα γαλακτερά μετά το τριήμερο πέτα τα. Επίσης είναι φτηνότερη η μεγάλη συσκευασία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ρε σεις το γιαουρτι με την πρωτεινη σε ενα λεπτο έχει γινει ένα, γιατί να μπλέξεις με μιξερ, μπλέντερ και τέτοια;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Επόμενο βήμα:
Πως να φτιάξω την δικιά μου γιαούρτη με συγκεκριμένη καλλιέργεια πρεβιοτικών;
Ποια ινκουμπέητορ είναι πιο αποδοτικά και ποιος είναι ο βέλτιστος χρόνος ζύμωσης;
Ποια συγκεκριμένη ομάδα βακτηρίων ταιριάζει καλλίτερα στο μικροβίωμα μου;
Όχι αναγκαστικά με αυτήν την σειρά αλλά, ξες.
Ποια ινκουμπέητορ είναι πιο αποδοτικά και ποιος είναι ο βέλτιστος χρόνος ζύμωσης;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Το δοκίμασα με 100ml νερού, 150γρ γιαουρτι και 50 γρ σκόνη. Έγινε μια αηδία σα σούπα με κομματάκια γιαουρτιού. Δεν ξέρω αν αξίζει να το δοκιμάσω με λιγότερο νερό.micmic έγραψε: 09 Δεκ 2024, 13:29 Επειδή τις βαριέμαι κι εγώ αυτές τις διαδικασίες, απλά τα ανακατεύω με το χέρι. Αν η σκόνη έχει καλή διαλυτότητα θα γίνει ρόφημα κατευθείαν, ή αν είναι σαν καζεΐνη θα γίνει σαν κρέμα. Αυτό μετά το ανακατεύεις με το γιαούρτι πολύ εύκολα. Αν η σκόνη δεν έχει καλή διαλυτότητα ή δεν απορροφά πολύ νερό, παίρνεις άλλη σκόνη ή πολύ απλά την καταπίνεις αντρικά όπως τις παλιές πρωτεΐνες που ήταν σαν τσιμεντόστοκος.
Κάθε σκόνη παίρνει διαφορετική ποσότητα νερού για να γίνει κρεμώδης. 50gr μιας σκόνης μπορεί να γίνουν κρέμα με 20ml νερό, μιας άλλης με 500. Πρώτα την κάνεις κρέμα και μετά ανακατεύεις το γιαούρτι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:50Το δοκίμασα με 100ml νερού, 150γρ γιαουρτι και 50 γρ σκόνη. Έγινε μια αηδία σα σούπα με κομματάκια γιαουρτιού. Δεν ξέρω αν αξίζει να το δοκιμάσω με λιγότερο νερό.micmic έγραψε: 09 Δεκ 2024, 13:29 Επειδή τις βαριέμαι κι εγώ αυτές τις διαδικασίες, απλά τα ανακατεύω με το χέρι. Αν η σκόνη έχει καλή διαλυτότητα θα γίνει ρόφημα κατευθείαν, ή αν είναι σαν καζεΐνη θα γίνει σαν κρέμα. Αυτό μετά το ανακατεύεις με το γιαούρτι πολύ εύκολα. Αν η σκόνη δεν έχει καλή διαλυτότητα ή δεν απορροφά πολύ νερό, παίρνεις άλλη σκόνη ή πολύ απλά την καταπίνεις αντρικά όπως τις παλιές πρωτεΐνες που ήταν σαν τσιμεντόστοκος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
πλάκα κανεις; επόμενα βήματα θα ειναι:sys3x έγραψε: 09 Δεκ 2024, 14:35 Επόμενο βήμα:
πως ανοίγω το κουτάκι νουνού;
βαζω και λαδι στο τηγάνι οταν κανω τηγανιτά αυγα;
γιατι εξαφανίζονται τα παγάκια αφου τα βαλω στο ποτήρι;
Tι συμπληρωματα παιρνεις Ν(τ)ανε μου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
69 δευτερολεπτα μου παιρνει να βαλω το γιαουρτι στο μπολ να στιψω 2 φρυγανιες με τα χερια και να τα ανακατεψω με μια κουταλια μελι.Μηπως εισαι απλα αργος;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Θέλετε δηλαδή να κάνω βίντεο get ready with me?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 3 Απαντήσεις