Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.Green Dragon έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:51Frappezitis έγραψε: 07 Δεκ 2024, 21:26 Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ελεύθερα ο λαός αυτόν που θέλουν οι Αμερικάνοιπαγκοσμιοποιητές.![]()
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
- Οργισμένος
Re: Ρουμανία: Ακυρώνεται ο α' γύρος των προεδρικών εκλογών λόγω "υβριδικών ρωσικών επιθέσεων"
Ρωτα πρωτα το γιατρο σουGreen Dragon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 18:05Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ρε μλκς, ΕΛΕΟC σαν το Muppet show έχετε καταντήσει
My Life had stood, a Loaded Gun
- Eθνικοκοινωνιστης
μα Δυση και Παγκοσμιοποιηση ειναι εναGreen Dragon έγραψε: 09 Δεκ 2024, 18:05Τράβα εσύ. Εγώ θέλω να απελευθερώσω την Ελλάδα από τους παγκοσμιοποιητές. Και μακάρι να απελευθερωθεί και ολόκληρη η Ευρώπη και η Δύση γενικότερα.Οργισμένος έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είπε ο Σουηδος μετανάστης.Οργισμένος έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:11ΤΡΑΒΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΓΡΑΦΟΥΣ.Green Dragon έγραψε: 08 Δεκ 2024, 08:51Frappezitis έγραψε: 07 Δεκ 2024, 21:26 Δημοκρατία είναι να ψηφίζει ελεύθερα ο λαός αυτόν που θέλουν οι Αμερικάνοιπαγκοσμιοποιητές.![]()
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Δημοκρατία γαρ

Θα 'ρθουν οι καλοί καιροί... 
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- Eθνικοκοινωνιστης
δυστυχως ειναι,μην ειστε πλεον αρνηση
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Οργισμένος έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:10AKOMA PONATE KAI SKOUZETE POYTLERAKIA???Orion22 έγραψε: 09 Δεκ 2024, 16:08 πως το λένε τα κομμούνια; «αν κερδίσουμε τις εκλογές, μετά δεν θα ξαναγίνουν εκλογές»
ε, αυτό, αλλά στο EUSSR final form.
Εχω εμπιστοσύνη πάντως στους Ρουμάνους. Οταν χρειαζεται, κάνουν αυτό που πρέπει:
the spirit ofis strong in them
![]()
Γιατί να πονάμε; Έχουμε πότους κομπρομά.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Μπράβο στη Ρουμανία, η δημοκρατία πρέπει να είναι επιτηρούμενη από στιβαρούς θεσμούς που θα διορθώνουν τις βλακείες του λαουτζίκου που τα μόνα που ξέρει να ζητάει είναι δουλειές, ψωμί και ειρήνη.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 18 Απαντήσεις