Ναυτεμπορική διαβάζω και κάπιταλ δικέ μου αλλά δεν κρίνω αν διαβάζεις εσύ κατιούσα (υποθέτω ότι είναι κόμιζ ινστρούχτορες - δημοσιογρίφοι αυτοί, δε ξέρω). Το πόηντ εδώ από την αρχή είναι ότι υπάρχουν Έλληνες διάσπαρτοι παντού, του πούστη, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις νομίζω.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:42Βρε γλυκούλη δεν ξέρω τι διάβασες πάλι στο γκούκλε και στην κατιούσα, αλλά αυτή η κοινότητα υπάρχει απο το 323 π.Χ. Το τελευταίο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων εκει έγινε κατά τον 2ο παγκόσμιο, αλλά κανείς δεν ζητήσε άσυλο μετά το 19 που ξεκίνησε η χούντα του Κούλη.sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:21Αυτό σου κάνει εντύπωση εσένανε;
Μα καλά, δεν αναρωτιέσαι καν πως είναι δυναμόν να έχει διάσπαρτους Έλληνες κάπου αλλού που δεν είναι δύση; δεν αναρωτιέσαι μήπως κάποιος σε κοροϊδεύει; Έλληνες στην ανατολή;
Σιγά μην γίνεται και καμμιά γεννοκτονία στην Γάζα, μη τσιμπάς, ηθοποιοί είναι όλοι, ρώτα και τον φίλο από την Τεχεράνη να σε πει, ψέματά είναι όλα, φέηκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολη Ελληνορθοδόξων του Χαλεπιου προς τον ΥΠΕΞ Γεραπετριτη για βοηθεια
Re: Επιστολη Ελληνορθοδόξων του Χαλεπιου προς τον ΥΠΕΞ Γεραπετριτη για βοηθεια
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
ας απευθυνθουν κατευθειαν στον Ταγιπ 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και πολύ μας είναι.hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:45To ξέρω Απλώς το έβαλα ότι το Ελληνικό κράτος ασχολήθηκε μόνο σε μια επερώτηση και μια απάντηση τριών γραμμώνsys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:35Ο Αβραμόπουλος έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας φίλε μου. Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά πραγματικά αυτήν την εντύπωση έχω για τους περισσότερους συμπατριώτες μου. Είμαστε σκέτη απογοήτευση για μας, για τους εαυτούς μας και φυσικά για όλους τους άλλους. Αλλά να ναι καλά η νουδούλα τους γαμώ το σπιτάκι τους γαμώ να τρώνε να τρώνε να τρώνε μέχρι να σκάσει και το μουνί της πουτάνας της μανούλας τους.hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:30
θα απαντήσει στην επιστολή νομίζεις;Δεν έχουν βλέψεις οι χωριάτες των Αθηνών Ούτε στρατηγικό ορίζοντα Και το 2012 είχαν γίνει ερωτήματα στην βουλή και ο Αβραμο που ταν τότε ΥΠΕΞ είπε το παρακολουθούμε
.
.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Υποθετω ο Γεραπετριτης πιτσα του?hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:45To ξέρω Απλώς το έβαλα ότι το Ελληνικό κράτος ασχολήθηκε μόνο σε μια επερώτηση και μια απάντηση τριών γραμμώνsys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:35Ο Αβραμόπουλος έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας φίλε μου. Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά πραγματικά αυτήν την εντύπωση έχω για τους περισσότερους συμπατριώτες μου. Είμαστε σκέτη απογοήτευση για μας, για τους εαυτούς μας και φυσικά για όλους τους άλλους. Αλλά να ναι καλά η νουδούλα τους γαμώ το σπιτάκι τους γαμώ να τρώνε να τρώνε να τρώνε μέχρι να σκάσει και το μουνί της πουτάνας της μανούλας τους.hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:30
θα απαντήσει στην επιστολή νομίζεις;Δεν έχουν βλέψεις οι χωριάτες των Αθηνών Ούτε στρατηγικό ορίζοντα Και το 2012 είχαν γίνει ερωτήματα στην βουλή και ο Αβραμο που ταν τότε ΥΠΕΞ είπε το παρακολουθούμε
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Να καταλάβω τι; Η συζήτηση ξεκίνησε συγκρίνοντας τις δημοκρατίες του Ιράν και της Ελλάδος του σήμερα και εσείς μου βγάλατε τον Khamenei ποιο δημοκρατικό από τον Κούλη. Τι σχέση έχει εάν πήγαν Ιρανοί στην Ινδία το 1910 ή εάν υπάρχουν Έλληνες που μετανάστευσαν το 1920 στην Αίγυπτο;sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:42Ναυτεμπορική διαβάζω και κάπιταλ δικέ μου αλλά δεν κρίνω αν διαβάζεις εσύ κατιούσα (υποθέτω ότι είναι κόμιζ ινστρούχτορες - δημοσιογρίφοι αυτοί, δε ξέρω). Το πόηντ εδώ από την αρχή είναι ότι υπάρχουν Έλληνες διάσπαρτοι παντού, του πούστη, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις νομίζω.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:42Βρε γλυκούλη δεν ξέρω τι διάβασες πάλι στο γκούκλε και στην κατιούσα, αλλά αυτή η κοινότητα υπάρχει απο το 323 π.Χ. Το τελευταίο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων εκει έγινε κατά τον 2ο παγκόσμιο, αλλά κανείς δεν ζητήσε άσυλο μετά το 19 που ξεκίνησε η χούντα του Κούλη.sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:21
Αυτό σου κάνει εντύπωση εσένανε;
Μα καλά, δεν αναρωτιέσαι καν πως είναι δυναμόν να έχει διάσπαρτους Έλληνες κάπου αλλού που δεν είναι δύση; δεν αναρωτιέσαι μήπως κάποιος σε κοροϊδεύει; Έλληνες στην ανατολή;
Σιγά μην γίνεται και καμμιά γεννοκτονία στην Γάζα, μη τσιμπάς, ηθοποιοί είναι όλοι, ρώτα και τον φίλο από την Τεχεράνη να σε πει, ψέματά είναι όλα, φέηκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 05 Δεκ 2024, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καμμία, άλλαξε πλευρό τώρα.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:04Να καταλάβω τι; Η συζήτηση ξεκίνησε συγκρίνοντας τις δημοκρατίες του Ιράν και της Ελλάδος του σήμερα και εσείς μου βγάλατε τον Khamenei ποιο δημοκρατικό από τον Κούλη. Τι σχέση έχει εάν πήγαν Ιρανοί στην Ινδία το 1910 ή εάν υπάρχουν Έλληνες που μετανάστευσαν το 1920 στην Αίγυπτο;sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:42Ναυτεμπορική διαβάζω και κάπιταλ δικέ μου αλλά δεν κρίνω αν διαβάζεις εσύ κατιούσα (υποθέτω ότι είναι κόμιζ ινστρούχτορες - δημοσιογρίφοι αυτοί, δε ξέρω). Το πόηντ εδώ από την αρχή είναι ότι υπάρχουν Έλληνες διάσπαρτοι παντού, του πούστη, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις νομίζω.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:42
Βρε γλυκούλη δεν ξέρω τι διάβασες πάλι στο γκούκλε και στην κατιούσα, αλλά αυτή η κοινότητα υπάρχει απο το 323 π.Χ. Το τελευταίο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων εκει έγινε κατά τον 2ο παγκόσμιο, αλλά κανείς δεν ζητήσε άσυλο μετά το 19 που ξεκίνησε η χούντα του Κούλη.
.
.
το Ελλαδικό κράτος δεν νοιάζεται Η Αθηνα να ναι καλά η περιφέρεια δεν μας νοιάζει Οτι είναι εκτός συνόρων δεν υπάρχει για εμάς. Ξαδέρφια είναι απόγονοι χριστιανικών πληθυσμών από την εποχή του Βυζαντίου . Με σωστή πολιτική μέχρι και το πατριαρχείου της Αντιοχείας θα μπορούσε να γυρίσει κάποια στιγμή .100 πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν φτάνει να ξέφευγαν από την χωριατίλα και την στάση του Ελληνικού κράτους από το 1922 και μετά Την αυλή μας μόνο.George_V έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:00Υποθετω ο Γεραπετριτης πιτσα του?hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:45To ξέρω Απλώς το έβαλα ότι το Ελληνικό κράτος ασχολήθηκε μόνο σε μια επερώτηση και μια απάντηση τριών γραμμώνsys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:35
Ο Αβραμόπουλος έκλεισε την πρεσβεία της Συρίας φίλε μου. Νομίζω ότι δεν έχετε καταλάβει περί τίνος πρόκειται, χωρίς παρεξήγηση φίλε μου αλλά πραγματικά αυτήν την εντύπωση έχω για τους περισσότερους συμπατριώτες μου. Είμαστε σκέτη απογοήτευση για μας, για τους εαυτούς μας και φυσικά για όλους τους άλλους. Αλλά να ναι καλά η νουδούλα τους γαμώ το σπιτάκι τους γαμώ να τρώνε να τρώνε να τρώνε μέχρι να σκάσει και το μουνί της πουτάνας της μανούλας τους.
Και ας φάμε σφαλιάρες και ας χάσουμε και προσωπικό Μεσοπρόθεσμα θα υπάρξει κέρδος Εδώ ρε πούστη με τον Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο έγινε επιχείρηση στον Λίβανο από Ελληνες για να εξεγερθούν οι χριστιανοί εκεί Εστω και αν ήταν τυχοδιωκτική επιχείρηση
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Βρήκαν τώρα τον άνθρωπο να ζητήσουνε βοήθεια, τον ραγιαπετρίτη 
Αυτό ακριβώς.hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:10 το Ελλαδικό κράτος δεν νοιάζεται Η Αθηνα να ναι καλά η περιφέρεια δεν μας νοιάζει Οτι είναι εκτός συνόρων δεν υπάρχει για εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 05 Δεκ 2024, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hades έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:10το Ελλαδικό κράτος δεν νοιάζεται Η Αθηνα να ναι καλά η περιφέρεια δεν μας νοιάζει Οτι είναι εκτός συνόρων δεν υπάρχει για εμάς. Ξαδέρφια είναι απόγονοι χριστιανικών πληθυσμών από την εποχή του Βυζαντίου . Με σωστή πολιτική μέχρι και το πατριαρχείου της Αντιοχείας θα μπορούσε να γυρίσει κάποια στιγμή .100 πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν φτάνει να ξέφευγαν από την χωριατίλα και την στάση του Ελληνικού κράτους από το 1922 και μετά Την αυλή μας μόνο.
Και ας φάμε σφαλιάρες και ας χάσουμε και προσωπικό Μεσοπρόθεσμα θα υπάρξει κέρδος Εδώ ρε πούστη με τον Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο έγινε επιχείρηση στον Λίβανο από Ελληνες για να εξεγερθούν οι χριστιανοί εκεί Εστω και αν ήταν τυχοδιωκτική επιχείρηση
.
.
Iran election run-off 2024 results updates: Pezeshkian wins presidencyGoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:04Να καταλάβω τι; Η συζήτηση ξεκίνησε συγκρίνοντας της δημοκρατίες του Ιράν και της Ελλάδος του σήμερα και εσείς μου βγάλατε τον Khamenei ποιο δημοκρατικό από τον Κούλη. Τι σχέση έχει εάν πήγαν Ιρανοί στην Ινδία το 1910 ή εάν υπάρχουν Έλληνες που μετανάστευσαν το 1920 στην Αίγυπτο;sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:42Ναυτεμπορική διαβάζω και κάπιταλ δικέ μου αλλά δεν κρίνω αν διαβάζεις εσύ κατιούσα (υποθέτω ότι είναι κόμιζ ινστρούχτορες - δημοσιογρίφοι αυτοί, δε ξέρω). Το πόηντ εδώ από την αρχή είναι ότι υπάρχουν Έλληνες διάσπαρτοι παντού, του πούστη, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις νομίζω.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 11:42
Βρε γλυκούλη δεν ξέρω τι διάβασες πάλι στο γκούκλε και στην κατιούσα, αλλά αυτή η κοινότητα υπάρχει απο το 323 π.Χ. Το τελευταίο κύμα μετανάστευσης Ελλήνων εκει έγινε κατά τον 2ο παγκόσμιο, αλλά κανείς δεν ζητήσε άσυλο μετά το 19 που ξεκίνησε η χούντα του Κούλη.
Masoud Pezeshkian secured 53.7 percent or 16.3 million votes
https://www.aljazeera.com/news/liveblog ... sults-live
Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2023
Πρώτο κόμμα Ν.Δ. Επικεφαλής Κυριάκος Μητσοτάκης
Αριθμός ψήφων 2.115.322
Ποσοστό 40,56%
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... CF%85_2023
Γίνανε σχεδόν Ελλάδα το Ιραν
Φίλτατοι, δεν υπερασπίζομαι τον Κούλη. Λέω πως η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία του Ανδρέα/Τσίπρα/Κούλη* είναι πιο δημοκρατική απο την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.nyxtovios έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:14Masoud Pezeshkian secured 53.7 percent or 16.3 million votesGoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:04Να καταλάβω τι; Η συζήτηση ξεκίνησε συγκρίνοντας της δημοκρατίες του Ιράν και της Ελλάδος του σήμερα και εσείς μου βγάλατε τον Khamenei ποιο δημοκρατικό από τον Κούλη. Τι σχέση έχει εάν πήγαν Ιρανοί στην Ινδία το 1910 ή εάν υπάρχουν Έλληνες που μετανάστευσαν το 1920 στην Αίγυπτο;sys3x έγραψε: 05 Δεκ 2024, 12:42
Ναυτεμπορική διαβάζω και κάπιταλ δικέ μου αλλά δεν κρίνω αν διαβάζεις εσύ κατιούσα (υποθέτω ότι είναι κόμιζ ινστρούχτορες - δημοσιογρίφοι αυτοί, δε ξέρω). Το πόηντ εδώ από την αρχή είναι ότι υπάρχουν Έλληνες διάσπαρτοι παντού, του πούστη, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις νομίζω.
Αριθμός ψήφων 2.115.322
Ποσοστό 40,56%
Ιρανίζει η Ελλάδα
* Δεν έχω ψηφίσει ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ΝΔ.
Μα σου δείχνω πως δεν είναι.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:21Φίλτατοι, δεν υπερασπίζομαι τον Κούλη. Λέω πως η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία του Ανδρέα/Τσίπρα/Κούλη* είναι πιο δημοκρατική απο την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.nyxtovios έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:14Masoud Pezeshkian secured 53.7 percent or 16.3 million votesGoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:04
Να καταλάβω τι; Η συζήτηση ξεκίνησε συγκρίνοντας της δημοκρατίες του Ιράν και της Ελλάδος του σήμερα και εσείς μου βγάλατε τον Khamenei ποιο δημοκρατικό από τον Κούλη. Τι σχέση έχει εάν πήγαν Ιρανοί στην Ινδία το 1910 ή εάν υπάρχουν Έλληνες που μετανάστευσαν το 1920 στην Αίγυπτο;
Αριθμός ψήφων 2.115.322
Ποσοστό 40,56%
Ιρανίζει η Ελλάδα
Άμα οι νόμοι και οι ποινές στο Ιραν σου φαίνονται εξωφρενικές και δεν θα σου άρεσε να μένεις εκεί, όπως και σε αρκετούς Ιρανούς, είναι τελείως άλλο θέμα με το αν υπάρχει δημοκρατία και αν συμφωνούν με αυτά οι πολίτες εκεί.
Και στην αρχαία Αθήνα σε εκτελούσαν και ήταν σαφέστατα πιο δημοκρατικά από την Γ Ελληνική Δημοκρατία.
*Κακώς, να ψηφίσεις ΝΔ μπας και πάρει παραπάνω από 50% για να έρθουμε στα επίπεδα Ιραν επιτέλους
Οχι, ούτε στην αρχαία Αθήνα ήταν πιο δημοκρατικά από την Γ Ελληνική Δημοκρατία. Για αρχή δεν έχουμε δούλους και οι γυναίκες είναι ίσα μέλη της κοινωνίας.nyxtovios έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:25Μα σου δείχνω πως δεν είναι.GoBzi έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:21Φίλτατοι, δεν υπερασπίζομαι τον Κούλη. Λέω πως η Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία του Ανδρέα/Τσίπρα/Κούλη* είναι πιο δημοκρατική απο την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν.nyxtovios έγραψε: 05 Δεκ 2024, 13:14
Masoud Pezeshkian secured 53.7 percent or 16.3 million votes
Αριθμός ψήφων 2.115.322
Ποσοστό 40,56%
Ιρανίζει η Ελλάδα
Άμα οι νόμοι και οι ποινές στο Ιραν σου φαίνονται εξωφρενικές και δεν θα σου άρεσε να μένεις εκεί, όπως και σε αρκετούς Ιρανούς, είναι τελείως άλλο θέμα με το αν υπάρχει δημοκρατία και αν συμφωνούν με αυτά οι πολίτες εκεί.
Και στην αρχαία Αθήνα σε εκτελούσαν και ήταν σαφέστατα πιο δημοκρατικά από την Γ Ελληνική Δημοκρατία.
*Κακώς να ψηφίσεις ΝΔ μπας και πάρει παραπάνω από 50% για να έρθουμε στα επίπεδα Ιραν επιτέλους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 0 Απαντήσεις