Πάντως δεν τον λες φιλοαμερικανο και δεν ξέρω εάν μπορείς να τον πεις φιλοιρανο.Jolly Roger_ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:33 αν είναι ο Μαχέρ μπλεγμένος τότε δεν είναι η Ρωσία πίσω από το σκηνικό. Ο Μαχέρ θεωρείται μη-φιλικά προσκείμενος στους Ρώσους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναφορές για αποπειρα πραξικοπηματος στην Δαμασκό
Re: Αναφορές για αποπειρα πραξικοπηματος στην Δαμασκό
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ναι αλλά ο zteo,που έχει άποψη και για αυτό το θέμα άλλα λέει..Jolly Roger_ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:33 αν είναι ο Μαχέρ μπλεγμένος τότε δεν είναι η Ρωσία πίσω από το σκηνικό. Ο Μαχέρ θεωρείται μη-φιλικά προσκείμενος στους Ρώσους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ακριβως για αυτο τον λογο δεν βλεπω τους Ρωσους να στηριζουν αντικατασταση του Ασαντ. Ειδικα με τον ψυχακια τον αδελφο του που ειναι loose canon και κατα συνεπεια ανεξελεγκτος.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:36Θυμήσου τι έγινε στο Αφγανιστάν με τον Αμιν. Το θέμα δεν είναι εάν τους είναι πιστός ο Μπασάρ αλλά εάν είναι ικανός να τους κάνει την δουλειά.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:31Δε βλεπω το λογο γιατι ο Πουτιν να θελει να αντικαταστησει τον Ασαντ.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:30
Το ενδεχόμενο εάν υπάρχει πραξικόπημα να το έχουν οργανωσει οι Ρώσοι το αποκλείεις.
Καλυτερα να συνεργάζεσαι με εναν διαβολο που ξερεις παρα με καποιον που δεν ξερεις.
Εάν δεις τα προφίλ των επίδοξων πραξικοπηματιων ( Μαχερ Χάσαμ Λουκα) θα δεις ότι είναι ποιο σκληροπυρηνικοι από τον Μπασαρ.
Ιδίως ο Μαχερ είναι ψυχακιας έχει τον τίτλο ο σφαγεας της Νταραα.
Δεν νομιζω να ρισκάρουν την μονη εξοδο τους στην Μεσογειο με το να βαλουν εναν wildcard στη θεση του Προεδρου.
Μονο οι Αμερικανοι θα στηριζαν τετοια επιλογη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Λέω αυτά που διάβασα στο προφίλ του.Λευκός Λύκος έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:38Ναι αλλά ο zteo,που έχει άποψη και για αυτό το θέμα άλλα λέει..Jolly Roger_ έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:33 αν είναι ο Μαχέρ μπλεγμένος τότε δεν είναι η Ρωσία πίσω από το σκηνικό. Ο Μαχέρ θεωρείται μη-φιλικά προσκείμενος στους Ρώσους.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν ήταν γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να εξαπολύσει χάος στην περιοχή. Δεν παίζει να τον ελέγξουν ποτέ.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:39Ακριβως για αυτο τον λογο δεν βλεπω τους Ρωσους να στηριζουν αντικατασταση του Ασαντ. Ειδικα με τον ψυχακια τον αδελφο του που ειναι loose canon και κατα συνεπεια ανεξελεγκτος.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:36Θυμήσου τι έγινε στο Αφγανιστάν με τον Αμιν. Το θέμα δεν είναι εάν τους είναι πιστός ο Μπασάρ αλλά εάν είναι ικανός να τους κάνει την δουλειά.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:31
Δε βλεπω το λογο γιατι ο Πουτιν να θελει να αντικαταστησει τον Ασαντ.
Καλυτερα να συνεργάζεσαι με εναν διαβολο που ξερεις παρα με καποιον που δεν ξερεις.
Εάν δεις τα προφίλ των επίδοξων πραξικοπηματιων ( Μαχερ Χάσαμ Λουκα) θα δεις ότι είναι ποιο σκληροπυρηνικοι από τον Μπασαρ.
Δεν νομιζω να ρισκάρουν την μονη εξοδο τους στην Μεσογειο με το να βαλουν εναν wildcard στη θεση του Προεδρου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Η Ναυτικη Βαση της Ταρτους ειναι το μονο που τους νοιαζει.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:45Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν ήταν γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να εξαπολύσει χάος στην περιοχή. Δεν παίζει να τον ελέγξουν ποτέ.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:39Ακριβως για αυτο τον λογο δεν βλεπω τους Ρωσους να στηριζουν αντικατασταση του Ασαντ. Ειδικα με τον ψυχακια τον αδελφο του που ειναι loose canon και κατα συνεπεια ανεξελεγκτος.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:36
Θυμήσου τι έγινε στο Αφγανιστάν με τον Αμιν. Το θέμα δεν είναι εάν τους είναι πιστός ο Μπασάρ αλλά εάν είναι ικανός να τους κάνει την δουλειά.
Αν επικρατησει χαος στη Συρια χανουν την μονη εξοδο τους στη Μεσογειο και τον ανεφοδιασμο τους απο την Συρια αφηνοντας καθε Ρωσικο πλοιο στην Μεσογειο stranded και αποκομμενο.
Δεν ειναι ηλιθιοι οι Ρωσοι να πυροβολησουν τα ποδια τους.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το ξέρω αυτό,το κατάλαβα. Το ερώτημα είναι εάν προσπαθεί να κάνει πραξικόπημα ο Μαχερ ποιος είναι από πίσω. Διοτι ο τύπος δεν είναι με κανένανGeorge_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:47Η Ναυτικη Βαση της Ταρτους ειναι το μονο που τους νοιαζει.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:45Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν ήταν γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να εξαπολύσει χάος στην περιοχή. Δεν παίζει να τον ελέγξουν ποτέ.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:39
Ακριβως για αυτο τον λογο δεν βλεπω τους Ρωσους να στηριζουν αντικατασταση του Ασαντ. Ειδικα με τον ψυχακια τον αδελφο του που ειναι loose canon και κατα συνεπεια ανεξελεγκτος.
Αν επικρατησει χαος στη Συρια χανουν την μονη εξοδο τους στη Μεσογειο και τον ανεφοδιασμο τους απο την Συρια αφηνοντας καθε Ρωσικο πλοιο στην Μεσογειο stranded και αποκομμενο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Θα σφιχτει και θα κλασειGeorge_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:27 Αν οντως πεσει ο Ασαντ και χασει η Ρωσια την εξοδο στη Μεσογειο απο τη Ναυτικη Βαση της Ταρτους αναρωτιεμαι πως θα το παρει και κυριως πως θα αντιδράσει ο Πουτιν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πυροβολησαν τα ποδια τους με την εισβολη στην Ουκρανια. Τωρα με εντελως σμπαραλιασμενες ΕΔ ειναι αργα για δακρυα. Βρειτε μια γωνια να ουρλιαξετε.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:47Η Ναυτικη Βαση της Ταρτους ειναι το μονο που τους νοιαζει.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:45Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν ήταν γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να εξαπολύσει χάος στην περιοχή. Δεν παίζει να τον ελέγξουν ποτέ.George_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:39
Ακριβως για αυτο τον λογο δεν βλεπω τους Ρωσους να στηριζουν αντικατασταση του Ασαντ. Ειδικα με τον ψυχακια τον αδελφο του που ειναι loose canon και κατα συνεπεια ανεξελεγκτος.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- George_V
Eαν ειναι ο Μαχερ το κανει ειτε μονος του, ειτε με παροτρυνση των Αμερικάνων (για να κοψουν την προσβαση των Ρωσων στη Συρια).zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:56Το ξέρω αυτό,το κατάλαβα. Το ερώτημα είναι εάν προσπαθεί να κάνει πραξικόπημα ο Μαχερ ποιος είναι από πίσω. Διοτι ο τύπος δεν είναι με κανένανGeorge_V έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:47Η Ναυτικη Βαση της Ταρτους ειναι το μονο που τους νοιαζει.zteo έγραψε: 30 Νοέμ 2024, 23:45
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τον στηρίξουν ήταν γιατί πιστεύουν ότι μπορεί να εξαπολύσει χάος στην περιοχή. Δεν παίζει να τον ελέγξουν ποτέ.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- George_V
M αρεσει που μας βαζεις λινκ Αραβικη τηλεοραση λες και ξερουμε να ακουμε αραβικα.
- Μαδουραίος
ΑμορφωτεGeorge_V έγραψε: 01 Δεκ 2024, 00:34M αρεσει που μας βαζεις λινκ Αραβικη τηλεοραση λες και ξερουμε να ακουμε αραβικα.
Μαδουραίος έγραψε: 01 Δεκ 2024, 00:35ΑμορφωτεGeorge_V έγραψε: 01 Δεκ 2024, 00:34M αρεσει που μας βαζεις λινκ Αραβικη τηλεοραση λες και ξερουμε να ακουμε αραβικα.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-