Otto Weininger έγραψε: 01 Δεκ 2024, 17:18
Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2024, 13:02
Otto Weininger έγραψε: 01 Δεκ 2024, 12:01
να θυμάσαι:
1) αυτοδυναμία ξανά είτε με την μια (το πιθανότερο), είτε με επαναληπτικές. ακόμα δεν έχει αρχίσει να πέφτει το σοβαρό χρήμα*
2) ξεφούσκωμα των λιμών εκ δεξιών
3) αλλαγές σε συριζα - πασοκ
4) δε θα σκάσει τίποτα στην Ελλάδα, αλλού θα σκάσει. Το ότι δεν παίζουν τα κανάλια τα τεράστια επιτεύγματα της κυβέρνησης στην θωράκιση της οικονομίας δεν σημαίνει ότι δεν γίνονται.
5) ξαναδές το νούμερο 1
* πάντα ισοσκελισμένα.
ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει έντονα τα καλά στην τσέπη του από τα μέσα του 2025 και μετά. 1.5 χρόνο πριν τις εκλογές.
τα έγραψα, καταγράφονται και υγεία να έχουμε, θα μου πεις "μπράβο, 4/4 έπιασες"
1) αν πέσει το όριο αυτοδυναμίας τότε ναι. Αλλιώς με την κασέλα. Άλλωστε είναι πολύ γνωστές οι σχέσεις από παλιά.
2) μακάρι αλλά δύσκολο
3) συμφωνώ
4) δείξε μου έναν που το 2007 αμφισβητουσε τις αλφαδιες των οίκων. Εμπιστευσου το ένστικτο μου, η οικονομια είναι άρρωστη, τα ίδια έλεγα τοτε κ δικαιώθηκα οτνα με έβριζαν όλοι ως κολλημένο λαοτιανο. Και στην τελική εκεί που τσακώνονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια.
Για το 4 θα σου πω το εξής.
Δεν έχει να κάνει με τους οίκους αλλά με το πως πάει η δική ας οικονομία.
Δες εδώ που τα έβαλε ο Bill μαζεμένα.
viewtopic.php?f=29&t=57990&p=3759050#top
Θα σου πω. Εγώ εύχομαι να βγεις εσύ αληθινός και όχι εγώ.
Πάντως το ένστικτο που με έσωσε το 2008 θα το ακούσω.
Πραγματικά δεν ακούω τίποτα από μελέτες κλπ κλπ, όλα αυτά ξέρεις πολύ καλά πόσο εύκολα μαγειρευονται.
Αυτο που μέχρι στιγμής ποτέ δε γελιεται είναι η αίσθηση της αγοράς.
Δε σου λέω πως δε κινείται, σου λέω πως είναι άρρωστη.
Το θέμα είναι πως κινείται.
Όχι τόσο με δανεικά τραπεζών όπως τότε.
Τώρα κινείται με μαύρο χρήμα.
Και δε μιλάω μόνο για τα σεντούκια.
Μαύρο και αραχνο.
Του πλυντηρίου το κάγκελο γινεται.
Αν θες να καταλάβεις πώς πάει η οικονομία δες πόσο εύκολα τη βγάζουν οι μισθωτοί.
Ο μισθωτός που είναι τίμιος και ζει από το μισθό του, φτύνει αίμα.
Αν η κυβέρνηση δε κάνει κάτι με την ακρίβεια σε όλα τα επίπεδα θα είναι η ταφόπλακα της, κράτα τα λόγια μου.
Εμένα στα παπαρια μου οι παρακολουθήσεις, στα παπαρια μου τα σκάνδαλα του κωλου που στήνουν αλλά κέντρα.
Η ακρίβεια θα είναι η ταφόπλακα της κυβέρνησης.