Μπορεί να είναι η mistress του.Ναύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:02 Συγγνώμη, στην αρχή του βίντεο @ Γιάνν@ λέει: πήρα την απόλυτη ντούγα (ντουγάνι) μαζί μου, και δείχνει στην κάμερα τον μπουχέσα;
Ωραία είσαι μωρή στρίτζω, άμα έχεις τέτοιες φίλες τι τους θέλεις τους εχθρούς φασούλα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε να γνωρίσουμε τον Γιάννη τον Νεοδημοκρατη
Re: Πάμε να γνωρίσουμε τον Γιάννη τον Νεοδημοκρατη
Ειναι οντως νεοδημοκρατης?Δεν το λεει καπου στο βιντεο εκατσα το ειδα ολο .Ενταξει ενας πουστης τρωει σουσι σιγα τα αυγα .
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Δεν του φαίνεται και πολύ...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν ξέρω ποιος είναι τι, μπερδεγουέι η δουλειά, αλλά δεν μιλάνε έτσι για τις φιλενάδες. Άσε που τον έκραξε επειδή έφαγε το τελευταίο ρολ, αφού είναι φαγανός μωρή υστέρω, τι να κάνουμε;GoBzi έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 10:00Μπορεί να είναι η mistress του.Ναύτης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:02 Συγγνώμη, στην αρχή του βίντεο @ Γιάνν@ λέει: πήρα την απόλυτη ντούγα (ντουγάνι) μαζί μου, και δείχνει στην κάμερα τον μπουχέσα;
Ωραία είσαι μωρή στρίτζω, άμα έχεις τέτοιες φίλες τι τους θέλεις τους εχθρούς φασούλα.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αμα του αρεσει εκεινου ποιος ειμαι εγω που θα τον κρινω;
Προσωπικα προτιμω να βλεπω πχ τον Γιαννη Σταυρου ετσι παρα θηλυπρεπεις με μουστακια τριχες κτλ κτλ
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Οταν εκτιθεσαι δημοσια μοιραια θα εχεις και κριτικη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
ΓΓ είμαι σίγουρος ότι σε αυτό το νήμα μπήκες αρχικά να δεις λόγω τίτλου, νόμισες ότι 'ο Γιάννης ο νεοδημοκράτης' αναφερόταν σε εσένα. Εξάλλου οι περισσότεροι όντως πιστεύουν ότι είσαι ΝΔ 
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είναι απίστευτο πόσο μπορεί να αγγίξουν τον πάτο και οι δύο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:30Ό ρεμπελ είναι μακελειό και ο Μαδουραιος έχει γίνει λειτ 80ς αυριανή.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καλά ο ρεμπελ δεν πιάνεται, είναι στιγμές που έχει webwar αίσθηση, όπως και δε νομίζω παγκοσμίως να υπάρχει φυλλάδα τόσο σάπια όσο το μακελειό. Ο άλλος μάλλον τρολαρει αποτυχημένα.Libre arbitre έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 10:28Είναι απίστευτο πόσο μπορεί να αγγίξουν τον πάτο και οι δύο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:30Ό ρεμπελ είναι μακελειό και ο Μαδουραιος έχει γίνει λειτ 80ς αυριανή.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όσο και να τρολαρει πάντως, φαίνεται μάλλον ξεκάθαρα πόσο σεξουαλικά πεινασμένος είναι. Εκτός κι αν τρολαρει τον Ρέμπελ όπως τρολλαρονται τα 12χρονα μεταξύ τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 10:31Καλά ο ρεμπελ δεν πιάνεται, είναι στιγμές που έχει webwar αίσθηση, όπως και δε νομίζω παγκοσμίως να υπάρχει φυλλάδα τόσο σάπια όσο το μακελειό. Ο άλλος μάλλον τρολαρει αποτυχημένα.Libre arbitre έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 10:28Είναι απίστευτο πόσο μπορεί να αγγίξουν τον πάτο και οι δύο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 29 Νοέμ 2024, 09:30
Ό ρεμπελ είναι μακελειό και ο Μαδουραιος έχει γίνει λειτ 80ς αυριανή.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Που βρίσκει και τον γαμανε αυτό το παιδί είναι ένα θαύμα ...

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Oh my God...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Έχει να αντλήσει από ικανό pool, στην Ελλάδα είναι ~41% των ενεργών
Παρεκτός κι αν νομίζεις ότι έστω και ένας/μία/ένα/το/τα απ' αυτά έχει κάποιου είδους επίπεδο ή έστω έχει ακούσει συνειδητά έστω και μια φορά στην ζωή του Μπαχ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Αυτό το παιδί γαμιέται παραπάνω απο εμάς, στανταράκι.
Τρου, αλλά δεν είναι για να ζηλεύεις κιόλα νομίζω ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-