αν του έρχεται και να ξεράσει ειναι φυσιολογικο. στα σταδια οι αρχαιοι ρωμαιοι εμπαιναν απο τα vomitoriaCavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:24 Είναι άλλο η εμμονή ότι κάποιος σε κατατρέχει, από την κρίση πανικού σε σχέση με έναν χώρο. Π.χ., ξέρω άνθρωπο που δεν μπορεί να μπει σε στάδιο, τρομάζει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός το ξέρει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ποιός το ξέρει;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
fagano3
Exω πολυ σοβαρο θεμα με βερτιγκο.Δεν ειναι φυσικα το ιδιο μια και δεν θα ελεγα οτι ειναι ψυχολογικο μαλλον περισσοτερο θεμα με το λαβυρινθο στα αυτια αλλα μου δημιουργει αισθημα πανικου.
Επειδη κανω συχνα πεζοπορια στα βουνα,στα λαγκαδια και στις χαραδρες η λυση που εχω βρει ειναι να κοιταω μπροστα και να διατηρω μια αποσταση απο τους αλλους γιατι οταν εχω χαραδρα απο κατω και ειναι ο αλλος κοντα νομιζω οτι περιοριζεται ακομα περισσοτερο ο χωρος και εντεινεται το αισθημα οτι θα πεσω.
Φυσικα ρωτας γιατρους αλλα φορουμ ειμαστε ας πουμε και τα δικα μας βιωματα
Επειδη κανω συχνα πεζοπορια στα βουνα,στα λαγκαδια και στις χαραδρες η λυση που εχω βρει ειναι να κοιταω μπροστα και να διατηρω μια αποσταση απο τους αλλους γιατι οταν εχω χαραδρα απο κατω και ειναι ο αλλος κοντα νομιζω οτι περιοριζεται ακομα περισσοτερο ο χωρος και εντεινεται το αισθημα οτι θα πεσω.
Φυσικα ρωτας γιατρους αλλα φορουμ ειμαστε ας πουμε και τα δικα μας βιωματα
η αδερφή μου αντιμετώπιζε γενικευμένο άγχος μια περίοδο της ζωής της που κατέληγε καμιά φορά σε κρίση πανικού
το αντιμετώπισε με μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και με αλλαγή καριέρας και σχέσης. Τα προβλήματα της ζωής βοηθούν επίσης, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται.
εγώ πάλι έχω κάποιους ψυχαναγκασμούς (π.χ. να κοιτάξω καμιά 10ρια φορές εάν έκλεισα το σίδερο, εάν κλείδωσα κλπ)
το αντιμετώπισε με μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση και με αλλαγή καριέρας και σχέσης. Τα προβλήματα της ζωής βοηθούν επίσης, όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται.
εγώ πάλι έχω κάποιους ψυχαναγκασμούς (π.χ. να κοιτάξω καμιά 10ρια φορές εάν έκλεισα το σίδερο, εάν κλείδωσα κλπ)
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Τι μου θύμισες. Πηγαίνω στη δουλειά, και γύρισα γιατί μου μπήκε ο διάολος αν έχω ξεχάσει αέριο ανοιχτό.Γαληνός έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 19:32 (π.χ. να κοιτάξω καμιά 10ρια φορές εάν έκλεισα το σίδερο, εάν κλείδωσα κλπ)
Ordem e Progresso.
Γεράματα (δεν αστειεύομαι)Cavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:36 Δεν το λέω ως πρόβλημα προς ανεύρεση επίλυσης, μιας και αυτά τα ρωτάνε μόνο σε ειδικούς. Εγώ ρωτώ αν κανείς το έχει βιώσει μια φορά στη ζωή του, και αν ήξερε τι είναι. Μιλώ για διαταραχή πανικού όταν περνάς μια συγκεκριμένη γωνία ενός δρόμου. Αίσθημα πως θα πέσεις, θα σβήσεις, πως δεν μπορείς να περάσεις τον δρόμο. Αλλά τίποτα δεν συμβαίνει. Όλα τα κάνεις κανονικά, και το μόνο που έχεις είναι ένας τρομακτικός φόβος. Το διαχειρίστηκε κανείς, ποτέ; Εννοείται πως δεν είναι ερώτηση προς θεραπεία, μόνο Γιατρός θα σε βοηθήσει σε ένα επίμονο τέτοιο πρόβλημα. Αλλά όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή περνούν μια τέτοια διαταραχή;
Τι να αστειεύεσαι, αυτά όλα είναι φυσικά. Αυτό έλειπε, να μέναμε τζόβενα. Είναι αυτό που λέμε, άμα παλιώσει το αμάξι, ζητάει.
Ordem e Progresso.
να πω και εγώ την κουταμάρα μου. Δεν ξέρω τι ευθύνεται για αυτό που περιγράφεις αλλά πολλές φορές οι ρυθμοί της εργασίας και της ζωής γίνονται εξαιρετικά αγχωτικοί και ψυχοφθόροι, μάλλον αφύσικοι. Έχεις σκεφτεί όταν σου συνέβη αυτό αν συνδυάστηκε με μια δύσκολη περίοδο στην ζωή σου;
-
νύχτα
αυτό με παραξένεψε εμένα
- blackpaint
Αυθυποβολη, σε ορισμενες περιπτωσεις λειτουργει. Οταν βαζω ξυπνητηρι πριν κοιμηθω, επαναλαμβανω στον εαυτο μου "θα ξυπνησεις στις 6" για ενα λεπτο και ξυπναω παντα πριν το ξυπνητηρι. Εχω βρει ομως και αλλες χρησεις.
δεν θέλει πολλές φορές, ένα οκ μπλάκυ, ξύπνημα στις 6, αρκεί.blackpaint έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 20:47 Οταν βαζω ξυπνητηρι πριν κοιμηθω, επαναλαμβανω στον εαυτο μου "θα ξυπνησεις στις 6" για ενα λεπτο και ξυπναω παντα πριν το ξυπνητηρι. Εχω βρει ομως και αλλες χρησεις.
-
νύχτα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Oλοι καταλαβαμε ποιος ειναι ο γνωστος σουΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:54 Έχω ένα γνωστό που φοβόταν ότι θα πέσει από την καρέκλα (δεν κάνω πλάκα).

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Για να βγούμε από το αδιέξοδο και είναι fair να πω και την επίσημη άποψη που είπε ψυχοθεραπευτής. Ο φόβος και το στρες και ό,τι σου δημιουργούν, είναι πράγματα που όσο πας να τα αγνοήσεις κρυβόμενος από αυτά, μεγαλώνουν και κυριαρχούν. Π.χ., εάν για κάποιον Χ λόγο σε μια στροφή με πιάνει ατάκα πανικού (επειδή μάλλον κάποια στιγμή εκεί με έπιασε μια φυσική ζαλάδα κόπωσης και από τότε ο εγκέφαλος το αναπαράγει,) δεν έχει νόημα να ξανακάνω τη διαδρομή σα να είναι λευκό χαρτί, αλλά να ξέρω ότι έχω αυτό, κι ότι αν με πιάσει, τι να κάνουμε, θα το ζήσουμε και αυτό όπως μπορούμε. Αυτό ισχύει μόνο για συγκεκριμένη ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ. Για κάθε άνθρωπο και περιστατικό πρέπει να γίνει ανεξάρτητη διάγνωση, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.blackpaint έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 20:47Αυθυποβολη, σε ορισμενες περιπτωσεις λειτουργει. Οταν βαζω ξυπνητηρι πριν κοιμηθω, επαναλαμβανω στον εαυτο μου "θα ξυπνησεις στις 6" για ενα λεπτο και ξυπναω παντα πριν το ξυπνητηρι. Εχω βρει ομως και αλλες χρησεις.
Ordem e Progresso.
-
νύχτα
η ερμηνεία της αυθυποβολής του μπλάκπειντ δεν
ταιριάζει στην περίπτωση που παραξένεψε εμένα, διότι:
αυθυποβολής θα έπρεπε να το παθαίνει κάθε φορά
μυστήριους μηχανισμούς έχουμε, και πολύ ενδιαφέροντες
ταιριάζει στην περίπτωση που παραξένεψε εμένα, διότι:
οπότε αφού κάποιος είναι έτοιμος για πανικό, μέσωCavaliere έγραψε: 17 Νοέμ 2018, 18:59Ας είμαι έτοιμος, γιατί μετά τη στροφή θα με πιάσει. Ε, τότε δεν σε πιάνει πια. Ούτε ξανά ποτέ.
αυθυποβολής θα έπρεπε να το παθαίνει κάθε φορά
μυστήριους μηχανισμούς έχουμε, και πολύ ενδιαφέροντες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 577 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros