!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:39
Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 04:35
taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 02:18 και που φυλας τα μετρητα;

Σε διαφορα μερη, ποτε σε ενα μονο και αρκετα τα επενδυεις.

.
τα μετρητά είτε στο σπιτι, είτε την σπηλιά, είτε στην τράπεζα, χάνουν αξία κάθε μέρα...

όποιος φυλάει σε αποταμίευση είναι αντικοινωνικό στοιχείο αφού δεν φροντίζει να κυκλοφορήσει το χρήμα του στην αγορά...

αυτό είναι και το πρόβλημα μας...

τα χρήματα βγάζουν φτερά και φεύγουν από την ελλάδα...

Το αν χανουν η παιρνουν αξια τα μετρητα το οριζει η ευφυια και η φαντασια του κατοχου, πιχι σε τι αξιες τα επενδυει, απο μετοχες και ακινητα μεχρι σε κρυπτονομισματα.

Αντιθετα αν ειναι ψηφιακες μοναδες σε μια Κεντρικη Τραπεζα μοναδικος κατοχος ειναι η Κεντρικη Τραπεζα και ο εχων τον λογαριασμο μονο υπο ορους ειναι και κατεχων.

.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:58
taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 05:39
Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 04:35

Σε διαφορα μερη, ποτε σε ενα μονο και αρκετα τα επενδυεις.

.
τα μετρητά είτε στο σπιτι, είτε την σπηλιά, είτε στην τράπεζα, χάνουν αξία κάθε μέρα...

όποιος φυλάει σε αποταμίευση είναι αντικοινωνικό στοιχείο αφού δεν φροντίζει να κυκλοφορήσει το χρήμα του στην αγορά...

αυτό είναι και το πρόβλημα μας...

τα χρήματα βγάζουν φτερά και φεύγουν από την ελλάδα...

Το αν χανουν η οχι αξια τα μετρητα το οριζει η ευφυια και η φαντασια του κατοχου.

Αντιθετα αν ειναι ψηφιακες μοναδες σε μια Κεντρικη Τραπεζα μοναδικος κατοχος ειναι η Κεντρικη Τραπεζα και ο εχων τον λογαριασμο μονο υπο ορους ειναι και κατεχων.

.
δεν χρειαζεται να ειναι σε ψηφιακες μοναδες. Τα επενδύεις και δεν αφήνεις ψηφιακές μονάδες παρα μονάχα τα ψίχουλα για τους φόρους...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Δεν θελω το χρημα μου να το κατεχει η Κεντρικη Τραπεζα, γιατι αυριο η Δυση θελει να επιβαλει το Social Credit System και εγω να υποχρεωνομαι σε ποινες και προστιμα αν ειμαι κακο παιδι με την ορθοπολιτικη εννοια.

Με το ψηφιακο χρημα ο εχων δεν ειναι κατεχων.

Μονο η Κεντρικη Τραπεζα και κατεχει και παραλληλα βλεπει που και πως χρησιμοποιεις το χρημα (που σημαινει οτι σε κατασκοπευει ακομη και αν πας σε ξενοδοχειο να ξενοπηδηξεις).

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Γι' αυτο παψτε να χρησιμοποιειτε πιστωτικες καρτες, εχει καταντησει αηδια, στο τελος θα αποσυρθει μαλακες το κανονικο χρημα επειδη δεν το χρησιμοποιειτε.

.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:04 Δεν θελω το χρημα μου να το κατεχει η Κεντρικη Τραπεζα, γιατι αυριο η Δυση θελει να επιβαλει το Social Credit System και εγω να υποχρεωνομαι σε ποινες και προστιμα αν ειμαι κακο παιδι με την ορθοπολιτικη εννοια.

ποια ορθοπολιτικιά έννοια; αφού κέρδισε ο τρόμπας... αλλάζει το τροπάριο;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:07
Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:04 Δεν θελω το χρημα μου να το κατεχει η Κεντρικη Τραπεζα, γιατι αυριο η Δυση θελει να επιβαλει το Social Credit System και εγω να υποχρεωνομαι σε ποινες και προστιμα αν ειμαι κακο παιδι με την ορθοπολιτικη εννοια.

Οχι στην ΕΕ.

Εδω παραμενουμε οικονομικη και ορθοπολιτικη Σοβιετια.

.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:12
taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:07

Οχι στην ΕΕ.

Εδω παραμενουμε οικονομικη και ορθοπολιτικη Σοβιετια.

.
ορθομπολιτικιά λαμογία να λες καλύτερα...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Σοβιετια γιατι προσεξε, δεν υπαρχει ουτε ελευθερια του τυπου, ουτε ανεξαρτητη δικαιοσυνη και τα κομματα αν ξεφευγουν απο τη γραμμη στοχοποιουνται με διωξεις η και με ακυρωση καθοδου τους στις εκλογες.

.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:18 Σοβιετια γιατι προσεξε, δεν υπαρχει ουτε ελευθερια του τυπου, ουτε ανεξαρτητη δικαιοσυνη και τα κομματα αν ξεφευγουν απο τη γραμμη στοχοποιουνται με διωξεις η και με ακυρωση καθοδου τους στις εκλογες.

.
καπιταλιστικό σοβιετ;

:8)
Άβαταρ μέλους
20---

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 20--- »

Αρίστο απ' οτι φαίνεται δεν έχεις περάσει την κόλαση σου και δεν έχεις πάρει το μάθημα σου. Ο taxalata το έχει πάρει. Γι' αυτό υπερτερεί.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:22
Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:18 Σοβιετια γιατι προσεξε, δεν υπαρχει ουτε ελευθερια του τυπου, ουτε ανεξαρτητη δικαιοσυνη και τα κομματα αν ξεφευγουν απο τη γραμμη στοχοποιουνται με διωξεις η και με ακυρωση καθοδου τους στις εκλογες.

.
καπιταλιστικό σοβιετ;

Μοντελο Κινας σε ολα ακολουθει η Σοβιετικη ΕΕ.

Καπιταλιστικο σοβιετ.

Η εξουσια στους Ολιγαρχες και οι λαοι με επιδοματα.

Ολα φιμωμενα και λογοκριμενα με πρωτο το διαδικτυο.

Και το twitter θελαν να καταργησουν στην ΕΕ μετα τη συλληψη του υπευθυνου της Telegram αλλα πλεον ο Μασκ συγκυβερνα με Τραμπ και δεν μπορουν.

Απαγορευση εκλογικης καθοδου σε κομματα που υποστηριζουν λογικες ανεξαρτητου κρατους.

Kαι το κερασακι στην τουρτα θα ειναι μετα την καταργηση των μετρητων η αντιγραφη του κινεζικου Social credit system.

Μεχρι προστιμα θα σου επιβαλλονται αν δεν ακολουθεις πρασινες πολιτικες.

.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:29
taxalata xalasa έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 06:22

.
καπιταλιστικό σοβιετ;

Μοντελο Κινας σε ολα ακολουθει η Σοβιετικη ΕΕ.

Καπιταλιστικο σοβιετ.

Η εξουσια στους Ολιγαρχες και οι λαοι με επιδοματα.

Ολα φιμωμενα και λογοκριμενα με πρωτο το διαδικτυο.

Και το twitter θελαν να καταργησουν στην ΕΕ μετα τη συλληψη του υπευθυνου της Telegram αλλα πλεον ο Μασκ συγκυβερνα με Τραμπ και δεν μπορουν.

Απαγορευση εκλογικης καθοδου σε κομματα που υποστηριζουν λογικες ανεξαρτητου κρατους.

Kαι το κερασακι στην τουρτα θα ειναι μετα την καταργηση των μετρητων η αντιγραφη του κινεζικου Social credit system.

Μεχρι προστιμα θα σου επιβαλλονται αν δεν ακολουθεις πρασινες πολιτικες.

.
με τι πρασινες πολιτικές συφιλιάζουντοι όσοι δεν είναι πασοκ και πανατινάϊκος... :lol:
Άβαταρ μέλους
Φως
Phorum.gr user: Φώς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φως »

Που να το καταλάβουν μωρέ οι μπέτσκες το τι πρόβλημα προκαλούν χρησιμοποιώντας πλαστικό χρήμα. Δυστυχώς για εμάς θα μας πάρουν για άλλη μια φορά στον λαιμό τους αργά ή γρήγορα. Εδώ τις προάλλες φίλος που δουλεύει σε λαϊκή αγορά μου έλεγε πως πάνε και ψωνίζουν με κάρτες..ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ρε μαλάκες...ο άλλος παραπάνω λέει δεν έχει την 'ευκαιρία' να φοροδιαφύγει. Ελέησον ημάς.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Αρίστος έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 04:36
Unique έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 03:29 Ποιος κουβαλάει κέρματα το 21ο αιώνα? Χαλάνε και οι τσέπες. Άσε τις βρωμιές που έχουν τα παλιόχαρτα, πρέπει να καθαρίζεις τα χέρια σου με χλωρίνη.

Βρωμια ειναι και η πιστωτικη καρτα χωρια που ειναι αντιαισθητικη, αντιθετα ενα εθνικο νομισμα πιχι με ενα πινακα του Γυζη η του Λυτρα θα το θεωρουσα εργο τεχνης.

.
H πιστωτική έρχεται στα χέρια μου κατευθείαν απο τη μηχανή που την παράγει. Είναι ίσως πιο καθαρή και απο το βρακί που φοράς.

Τα νομίσματα, αντίθετα, έχουν περάσει από αμέτρητα χέρια (συμπεριλαμβανομένων και γύφτων), στήθη, γεννητικά όργανα, στόματα, πατώματα, δρόμους, τουαλέτες, βούρκους, σκουπιδοτενεκέδες, βροχερά πεζοδρόμια, δημόσια ουρητήρια, χώρους εστίασης, ιατρεία, πάρκα, ακόμη και βόθρους. Ουσιαστικά, έχουν βρεθεί οπουδήποτε μπορεί να φτάσει ο ανθρώπινος νους!
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

20--- έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 01:39 Εκεί πάει το πράγμα. Να μπορούν να σε αποκόψουν οτι ώρα θέλουν απ' το βιός σου. Κάποιες φορές οι rulers είναι καλοπροαίρετοι όμως όχι πάντα. Χωρίς μετρητά θα είσαι πάντα στο έλεος αυτών των μεγαθηρίων-των τραπεζών. Θα μπορούν να εισπράττουν οτι φόρους θέλουν όπως τους θέλουν οτι ώρα θέλουν. Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο σύστημα που έχει αποδείξει χίλιες και μια φορές οτι μπορεί κάποια στιγμή να αποτελείται από φρενοβλαβείς ή αριστεροφασίστες. Η φασίστες σκέτο.
Εάν καταργηθούνε τα μετρητά θα είναι ένας νέος φασισμός, όπως το έγραψες, θα είσαι κρεμασμένος απ' τ' αρχίδια των τραπεζών, στο έλεος τους κυριολεκτικά. Επίσης θα είναι προάγγελος για ένα άλλο κακό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 28 Νοέμ 2024, 08:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”