Να μου ζήσεις οικονομολόγε μου...Υδράργυρος έγραψε: 18 Απρ 2018, 08:29 Δραστηριοτητες όπως η εριουργία, μαλλί προβάτου κλπ δε συμφέρουν σε ζώνη σκληρού νομίσματος
Που έχεις σπουδάσει οικονομικά;;;
.
Να μου ζήσεις οικονομολόγε μου...Υδράργυρος έγραψε: 18 Απρ 2018, 08:29 Δραστηριοτητες όπως η εριουργία, μαλλί προβάτου κλπ δε συμφέρουν σε ζώνη σκληρού νομίσματος
Δεν ήξερα ότι το πετάνε. Έχω ακούσει πως το στρώμα με φυσικό μαλλί θεωρείται το καλύτερο υλικό αλλά ακριβό. Υποαλλεργικό, ζεστό το χειμώνα αναπνέει το καλοκαίρι κοκ. τωρα αν συμφέρει και πως δεν ξέρω, πρέπει να είσαι στον ανάλογο επαγγελματικό χώρο. Οι πιο πολλοί βοσκοί ζουν με επιδοτήσεις σε υπερβολικό αριθμό αμνοεριφίων που τα αμολάνε με ελεύθερη(άρα και σχεδόν τζάμπα) βόσκηση στα βουνα και ρημάζουν την φυσική βλάστηση και ενίοτε και τις περιουσίες άλλων ανθρώπων. όταν είναι να πουλήσουν κάποια κομμάτια μαντρώνουν σχεδόν ακίνητα αυτά που θέλουν σε αθλιότατες συνθήκες και εγκαταστάσεις τριτοκοσμικές, και τα πλακώνουν στις (χάλια) ζωοτροφές να παχύνουν.bluerose έγραψε: 11 Απρ 2018, 13:36
Σήμερα, οι κτηνοτρόφοι στην Ελλάδα, κάθε φορά που κουρεύουν τα πρόβατα, ξεφορτώνονται το μαλλί όπως μπορούν. Άπλυτο και ακατέργαστο το εξάγουν μαζικά σε τρίτες χώρες (Τουρκία, Κίνα) ή απλώς το πετάνε στα σκουπίδια.
Δημοσιευση: 12-06-2017, 12:12
https://typos-i.gr/article/ki-omws-ypar ... i-probatoy
Δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Θες εργατικα για να τα μαζέψεις αυτά, ακριβά καύσιμα, κλπ. Άντε πλήρωσε τα αυτά σε ευρώ και να ανταγωνιστείς την Τουρκία και το ιράν. Δε μπορούν αναπτυγμένες χώρες να κάνουν αυτές τις δουλειές. Μοιράια θα σβήσουν.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:04 Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι εστιάζουμε εκεί που έχουμε ποιοτικό πλεονέκτημα .
Σε ποσότητα δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε κανέναν .
Σε ποιότητα θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι όπως και στην προώθηση- καθιέρωση στην οποία πάσχουμε δραματικά.
Ισχύει όταν δεν ενημερωνόμαστε και δεν κάνουμε έρευνα αγοράς η αδιαφορούμε η πέφτουμε θύματα διαφήμισης.Naranjita έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:42 ζημιά έγινε και απο την προωθηση ακριβών επωνυμων ρουχων φτιαγμενων με ευτελη υλικά.
παλιά ήξερες ότι υπήρχαν δέκα μαρκες, τις οποιες τις αγοραζαν λιγοι και αν εκανες οικονομια, αγοραζες ένα ποιοτικο ρουχο το οποιο θα κρατουσε χρονια και χρονια.
τωρα, πωλουν πατσαβουρια σε εξωφρενικες τιμες.
λίγοι κανουν τον ελεγχο που λες.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:45Ισχύει όταν δεν ενημερωνόμαστε και δεν κάνουμε έρευνα αγοράς η αδιαφορούμε η πέφτουμε θύματα διαφήμισης.Naranjita έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:42 ζημιά έγινε και απο την προωθηση ακριβών επωνυμων ρουχων φτιαγμενων με ευτελη υλικά.
παλιά ήξερες ότι υπήρχαν δέκα μαρκες, τις οποιες τις αγοραζαν λιγοι και αν εκανες οικονομια, αγοραζες ένα ποιοτικο ρουχο το οποιο θα κρατουσε χρονια και χρονια.
Προιόντα υπάρχουν εξαιρετικά , περισσότερα στην εποχή μας παρά ποτέ.
Είναι όπως συνηθίσεις και θέμα μεθόδου .Naranjita έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:47λίγοι κανουν τον ελεγχο που λες.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:45Ισχύει όταν δεν ενημερωνόμαστε και δεν κάνουμε έρευνα αγοράς η αδιαφορούμε η πέφτουμε θύματα διαφήμισης.Naranjita έγραψε: 18 Απρ 2018, 14:42 ζημιά έγινε και απο την προωθηση ακριβών επωνυμων ρουχων φτιαγμενων με ευτελη υλικά.
Προιόντα υπάρχουν εξαιρετικά , περισσότερα στην εποχή μας παρά ποτέ.