Έχω ζήσει στο εξωτερικό και έχω δει ρατσισμό και ακροδεξιά. Στα καθημας απλά δε μας συμφέρει να διαλυθεί η ΕΕ πράγμα που θα γίνει αν επικρατήσει η ακροδεξιά στην Ευρώπη. Όσο για την εγκληματικότητα και εγώ συμφωνώ μαζί σου είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δει η σοσιαλδημοκρατια για να αποτρέψει την ακροδεξιά ψηφοmicmic έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:17Δηλαδή, για να εστιάσουμε στα καθ'ημάς, ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που αγκάλιασε και υπέθαλψε τη διαφθορά, που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα μνημόνια, που δεν έχει τίποτα νέο να προτείνει για αυτά που στέλνουν τον κόσμο στην ακροδεξιά (μετανάστευση, εγκληματικότητα κτλ), πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρει να φλομώσει τον κόσμο στα παραμύθια ώστε να μην φύγει από το μαντρί.Ίακχος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:55Το θέμα είναι σοβαρό. Η σοσιαλδημοκρατια οφείλει να βρει τρόπο να προσεγγίσει τα λαϊκά στρώματα που δείχνουν να παιδεύονται στη ρητορική της ακροδεξιάς.
Εμένα μου κάνει περισσότερο ως ευκαιρία για ορισμένα ευρωλαμόγια να απολαμβάνουν ταξιδάκια ανά την Ευρώπη για δήθεν "συνέδρια", και από ουσία μηδέν. Αλλιώς, ας μας πουν τί ακριβώς σχέδιο έχει το ΠΑΣΟΚ πχ για την εγκληματικότητα των γύφτων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δράσεις για τον περιορισμό της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
Re: Δράσεις για τον περιορισμό της ακροδεξιάς στην Ευρώπη
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αν δεν θέλετε 'ακροδεξιά' διώξτε τους λαθρομετανάστες και κλείστε τα σύνορα, κλείστε τις ΜΚΟ και εξαφανίστε τον δικαιωματισμό. Εφαρμόστε δηλαδή την πολιτική της.Ίακχος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:39Έχω ζήσει στο εξωτερικό και έχω δει ρατσισμό και ακροδεξιά. Στα καθημας απλά δε μας συμφέρει να διαλυθεί η ΕΕ πράγμα που θα γίνει αν επικρατήσει η ακροδεξιά στην Ευρώπη. Όσο για την εγκληματικότητα και εγώ συμφωνώ μαζί σου είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δει η σοσιαλδημοκρατια για να αποτρέψει την ακροδεξιά ψηφοmicmic έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:17Δηλαδή, για να εστιάσουμε στα καθ'ημάς, ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που αγκάλιασε και υπέθαλψε τη διαφθορά, που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα μνημόνια, που δεν έχει τίποτα νέο να προτείνει για αυτά που στέλνουν τον κόσμο στην ακροδεξιά (μετανάστευση, εγκληματικότητα κτλ), πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρει να φλομώσει τον κόσμο στα παραμύθια ώστε να μην φύγει από το μαντρί.Ίακχος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 17:55Το θέμα είναι σοβαρό. Η σοσιαλδημοκρατια οφείλει να βρει τρόπο να προσεγγίσει τα λαϊκά στρώματα που δείχνουν να παιδεύονται στη ρητορική της ακροδεξιάς.
Εμένα μου κάνει περισσότερο ως ευκαιρία για ορισμένα ευρωλαμόγια να απολαμβάνουν ταξιδάκια ανά την Ευρώπη για δήθεν "συνέδρια", και από ουσία μηδέν. Αλλιώς, ας μας πουν τί ακριβώς σχέδιο έχει το ΠΑΣΟΚ πχ για την εγκληματικότητα των γύφτων.
- Golden Age
Δεν είναι η ακροδεξιά το πρόβλημα για τις ευρωπαϊκές χώρες και κοινωνίες. Οι σοσιαλδημοκράτες και διάφοροι άλλοι αντιθέτως, είναι μέρος του προβλήματος.
Άλλο ελέγχω ποιοι μπαίνουν και άλλο κλείνω τα σύνορα. Και ο δικαιωματοσμος είναι μορφή δημοκρατίας. Το θέμα της εγκληματικότητας είναι σοβαρό και πρέπει να προβληματισει τους υπεύθυνους, εμένα η άποψη μου είναι ότι πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα αλλά δε χαραζω εγώ πολιτική. Όσο σημαντικό και να είναι η εγκληματικότητα δεν είναι το κύριο θέμα στην ψήφο μου, η ιδεολογία και κοσμοθεωρεια μου με ωθούν στη σοσιαλδημοκρατίαGreen Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:45Αν δεν θέλετε 'ακροδεξιά' διώξτε τους λαθρομετανάστες και κλείστε τα σύνορα, κλείστε τις ΜΚΟ και εξαφανίστε τον δικαιωματισμό. Εφαρμόστε δηλαδή την πολιτική της.Ίακχος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:39Έχω ζήσει στο εξωτερικό και έχω δει ρατσισμό και ακροδεξιά. Στα καθημας απλά δε μας συμφέρει να διαλυθεί η ΕΕ πράγμα που θα γίνει αν επικρατήσει η ακροδεξιά στην Ευρώπη. Όσο για την εγκληματικότητα και εγώ συμφωνώ μαζί σου είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δει η σοσιαλδημοκρατια για να αποτρέψει την ακροδεξιά ψηφοmicmic έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:17
Δηλαδή, για να εστιάσουμε στα καθ'ημάς, ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που αγκάλιασε και υπέθαλψε τη διαφθορά, που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα μνημόνια, που δεν έχει τίποτα νέο να προτείνει για αυτά που στέλνουν τον κόσμο στην ακροδεξιά (μετανάστευση, εγκληματικότητα κτλ), πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρει να φλομώσει τον κόσμο στα παραμύθια ώστε να μην φύγει από το μαντρί.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ο δικαιωματισμός δεν είναι δημοκρατία, καμία σχέση δεν έχει μαζί της. Είναι ο ολοκληρωτισμός της κλάψας και της ανικανότητας.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ας αρχίσει από την οικονομία την υγεία το στεγαστικό κ.λπ.
υπάρχουν τρόποι αν θέλει
- Eθνικοκοινωνιστης
μα οι καπιταλιστες θελουν τους μεταναστεςGreen Dragon έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:45Αν δεν θέλετε 'ακροδεξιά' διώξτε τους λαθρομετανάστες και κλείστε τα σύνορα, κλείστε τις ΜΚΟ και εξαφανίστε τον δικαιωματισμό. Εφαρμόστε δηλαδή την πολιτική της.Ίακχος έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 19:39Έχω ζήσει στο εξωτερικό και έχω δει ρατσισμό και ακροδεξιά. Στα καθημας απλά δε μας συμφέρει να διαλυθεί η ΕΕ πράγμα που θα γίνει αν επικρατήσει η ακροδεξιά στην Ευρώπη. Όσο για την εγκληματικότητα και εγώ συμφωνώ μαζί σου είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δει η σοσιαλδημοκρατια για να αποτρέψει την ακροδεξιά ψηφοmicmic έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 18:17
Δηλαδή, για να εστιάσουμε στα καθ'ημάς, ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ) που αγκάλιασε και υπέθαλψε τη διαφθορά, που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα μνημόνια, που δεν έχει τίποτα νέο να προτείνει για αυτά που στέλνουν τον κόσμο στην ακροδεξιά (μετανάστευση, εγκληματικότητα κτλ), πρέπει με κάποιο τρόπο να καταφέρει να φλομώσει τον κόσμο στα παραμύθια ώστε να μην φύγει από το μαντρί.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre