Αυτοβιογραφία;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:19 Συνήθως όταν κάποιος έχει υπερβολικά μεγάλα άκρα συγκριτικά με το ύψος του, μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει και πύρκαυλο.
Ένας του 1,75 πχ, που έχει αρκετά μεγαλο άνοιγμα σε παλάμες και πόδια (feet) συγκριτικά με το υπόλοιπο σουλούπι του, φοράει αρκετά μεγάλο νούμερο παπουτσιού για τα κυβικά του κτλ, εν ολίγοις έχει άκρα του 1,85 αντί για 1,75, κατά πάσα πιθανότητα έχει και Λοχ Νες στο παντελόνι.
Όπου μεγάλα άκρα, κολλάει και το μεγάλο κεφάλι -το πάνω- (πάλι συγκριτικά μεγάλο με το υπόλοιπο σώμα του).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
- Ανδροπαραδίνομαι
- Phorum.gr user: Λατ
Re: Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
Re: Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
Από το πόσο εύκολα ορθώνεται. Όσο πιο καμαρωτή με την οποιαδήποτε περιφερειακή παρέμβαση, τόσο πιο αδιάφορη για περαιτέρω ενασχόληση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί το λες αυτό, μανάρα μου;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
Chupacabra
enaon έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:39 το σημαντικό ειναι να μην κοιτάς προκλητικά, ευθεια, στα ματια, τον αλλον. Να είσαι χαμηλοβλεπούτσος.
Οσοι συμμετέχετε σε τέτοια "νήματα" πρέπει να είστε λίγο βλαμμένοι έτσι?
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Πάντως, η σύζυγος (ιατρός) έλεγε από παλιά:
-Μην ταλαιπωρείστε, αγόρια, με το μήκος. Το πάχος μετράει!
-Μην ταλαιπωρείστε, αγόρια, με το μήκος. Το πάχος μετράει!
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:44Την πιάνουμε άρχοντα και την ζυγιάζουμε. Αν μας κάνει πάραυτα, την τρώμε με ευχαρίστηση. Αν όχι, του λέμε πως είναι μπάμιας και τον πετάμε στον κάλαθο. Φχαριστημένος;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:34 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο υποψήφιος σύντροφός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψωλους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της μικροτσουτσουνιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
.
Α .....θα του πείς κιότι είναι και μπάμιας.....να τον ευνουχίσεις περισσότερο.....
Εσύ δεν ανοιξες νήμα για τους Σκατόψυχους εχτές ;;;
Εψαχνες να βρείς αν υπάρχει κανένας καλύτερος Σκατόψυχος απο σένα να πασαλειφτείτε με τα σκατά σας ;;; .
.

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
ωραιο νημα, πόσο υψος και νουμερο παπουτσιου έχετε;vantono έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:19 Συνήθως όταν κάποιος έχει υπερβολικά μεγάλα άκρα συγκριτικά με το ύψος του, μελέτες αποδεικνύουν ότι έχει και πύρκαυλο.
Ένας του 1,75 πχ, που έχει αρκετά μεγαλο άνοιγμα σε παλάμες και πόδια (feet) συγκριτικά με το υπόλοιπο σουλούπι του, φοράει αρκετά μεγάλο νούμερο παπουτσιού για τα κυβικά του κτλ, εν ολίγοις έχει άκρα του 1,85 αντί για 1,75, κατά πάσα πιθανότητα έχει και Λοχ Νες στο παντελόνι.
Όπου μεγάλα άκρα, κολλάει και το μεγάλο κεφάλι -το πάνω- (πάλι συγκριτικά μεγάλο με το υπόλοιπο σώμα του).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εσύ να κοιτάς τα δικα σου σκατά, στο έχω ξαναπεί. Και νομίζω πως σου έχω ξεκαθαρίσει πως δεν γουσταρω παρτίδες. Και το ξερεις, εδώ και πολύ καιρό. Εγώ το τηρώ, εσένα απ'ότι φαίνεται σε ''τρώει''.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:10Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 21:44Την πιάνουμε άρχοντα και την ζυγιάζουμε. Αν μας κάνει πάραυτα, την τρώμε με ευχαρίστηση. Αν όχι, του λέμε πως είναι μπάμιας και τον πετάμε στον κάλαθο. Φχαριστημένος;Ζενίθεδρος έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:34 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο υποψήφιος σύντροφός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;
Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψωλους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της μικροτσουτσουνιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
.
Α .....θα του πείς κιότι είναι και μπάμιας.....να τον ευνουχίσεις περισσότερο......
![]()
Εσύ δεν ανοιξες νήμα για τους Σκατόψυχους εχτές ;;;
Εψαχνες να βρείς αν υπάρχει κανένας καλύτερος Σκατόψυχος απο σένα να πασαλειφτείτε με τα σκατά σας ;;; .![]()
.
[img]https://i.postimg.cc/mrWh9vZ2/19-3 ... .gif[/img]
.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πως κάνουμε report το νήμα?
-
stergiosbik
Σοκαριστηκες γλυκεια μου;
Σε παρακαλώ σκουπίδι δε μπορεί 3 πουτάνες να κάνουν το δημόσιο διάλογο μπουρδέλο όπως είναι η κατοικία τους.
-
stergiosbik
Δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρακολουθησεις το νημα.20--- έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:55Σε παρακαλώ σκουπίδι δε μπορεί 3 πουτάνες να κάνουν το δημόσιο διάλογο μπουρδέλο όπως είναι η κατοικία τους.
Είναι ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση. Μπορεί να διαβάζουν και ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πείτε να σας βολέψουν κάπου πιο ανθρώπινα.stergiosbik έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:56Δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρακολουθησεις το νημα.20--- έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:55Σε παρακαλώ σκουπίδι δε μπορεί 3 πουτάνες να κάνουν το δημόσιο διάλογο μπουρδέλο όπως είναι η κατοικία τους.
-
stergiosbik
Ναι,τα παιδια διαβαζουν φορουμ!20--- έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:57Είναι ΔΗΜΟΣΙΑ συζήτηση. Μπορεί να διαβάζουν και ΠΑΙΔΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Πείτε να σας βολέψουν κάπου πιο ανθρώπινα.stergiosbik έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:56Δεν σε υποχρεωσε κανεις να παρακολουθησεις το νημα.20--- έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 10:55
Σε παρακαλώ σκουπίδι δε μπορεί 3 πουτάνες να κάνουν το δημόσιο διάλογο μπουρδέλο όπως είναι η κατοικία τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 155 Απαντήσεις
- 3623 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 307 Απαντήσεις