!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:26 Καμια απομακρυνση απο τη woke ατζεντα δεν συνιστουν καποιες υποκριτικες δηλωσεις, τα Λοατκι προγραμματα σεξουαλικης εκπαιδευσης παραμενουν στα σχολεια, οι μεταναστες ερχονται κατα κυματα και επιδοτουνται καργα, ο αντιρατσιστικος νομος που σκληρυνε με διαταξεις του νομου Φλωριδη παραμενει και βεβαια υπαρχει προνομιακη μεταχειριση των "ευαλωτων" σε ολα τα ζητηματα απο νομικης πλευρας μεχρι επιδοματα.

Παραλληλα εν χορω τα καναλια καθυβριζουν τον Τραμπ και τους υπουργους του ενω κομματα με τραμπικες θεσεις στην Ευρωπη παρουσιαζονται ως ρατσιστικα, ακροδεξια, νεοναζιστικα κλπ.
.
Συνεχίζεις να εστιάζεις εμμονικά στη γουόκ ατζέντα και η εξήγηση είναι εμφανής.

Απλώς γιατί κανένα ελληνικό κόμμα, δεν μπορεί να καταθέσει μια σαφή και λειτουργική αντιπρόταση για αντιμετώπιση της οικονομικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, πέρα από γενικόλογα και μη εφαρμόσιμα τσιτάτα. :)

Και μην αρχίσεις πάλι αερολογίες για πράσινη ανάπτυξη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:54
Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:26 Καμια απομακρυνση απο τη woke ατζεντα δεν συνιστουν καποιες υποκριτικες δηλωσεις, τα Λοατκι προγραμματα σεξουαλικης εκπαιδευσης παραμενουν στα σχολεια, οι μεταναστες ερχονται κατα κυματα και επιδοτουνται καργα, ο αντιρατσιστικος νομος που σκληρυνε με διαταξεις του νομου Φλωριδη παραμενει και βεβαια υπαρχει προνομιακη μεταχειριση των "ευαλωτων" σε ολα τα ζητηματα απο νομικης πλευρας μεχρι επιδοματα.

Παραλληλα εν χορω τα καναλια καθυβριζουν τον Τραμπ και τους υπουργους του ενω κομματα με τραμπικες θεσεις στην Ευρωπη παρουσιαζονται ως ρατσιστικα, ακροδεξια, νεοναζιστικα κλπ.
.

Απλώς γιατί κανένα ελληνικό κόμμα, δεν μπορεί να καταθέσει μια σαφή και λειτουργική αντιπρόταση για αντιμετώπιση της οικονομικής πραγματικότητας στην Ελλάδα, πέρα από γενικόλογα και μη εφαρμόσιμα τσιτάτα. :)

Εγω παντως εχω καταθεσει ΠΟΛΥ συγκεκριμενες προτασεις και για την οικονομικη αναπτυξη της χωρας και για τη μειωση της ακριβειας και τις εχω συζητησει εξαντλητικα μαζι σας εδω μεσα και αλλου.

Οποτε δεν προσπαθω να αποφυγω τιποτα, αν δεν απανταω σε μερικα ειναι γιατι ηδη εχω απαντησει 500 φορες και ενοχλουμαι αφανταστα που το ξεχνατε.

Mια πολιτική στρατηγική με δέκα προτάγματα για να έχει μέλλον ο Ελληνισμός

viewtopic.php?f=92&t=47600

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:59

.

Εγω παντως εχω καταθεσει ΠΟΛΥ συγκεκριμενες προτασεις και για την οικονομικη αναπτυξη της χωρας και για τη μειωση της ακριβειας και τις εχω συζητησει εξαντλητικα μαζι σας εδω μεσα και αλλου.

Οποτε δεν προσπαθω να αποφυγω τιποτα, αν δεν απανταω σε μερικα ειναι γιατι ηδη εχω απαντησει 500 φορες και ενοχλουμαι αφανταστα που το ξεχνατε.

.
Κι εγώ μπορώ να καταθέσω 15 συνταγές μαγειρικής για εθνικόφρονες βίγκαν βρε Αρίστο.

Προσπάθησε να διαχωρίσεις τις ιδέες σου από τη ρεαλιστική κομματική πολιτική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 18:03

.
Κι εγώ μπορώ να καταθέσω 15 συνταγές μαγειρικής για εθνικόφρονες βίγκαν βρε Αρίστο.

Οσα γραφω ειναι ρεαλιστικοτατα και εχουν εφαρμοστει με επιτυχια σε διαφορες ευρωπαικες χωρες. Καποιες τις αναφερω στο αρθρο, καποιες αλλες στο πιο μεγαλο αρθρο για το ιδιο θεμα που εχει δημοσιευθει σε εφημεριδες και περιοδικα.

Γενικα προσπαθω να ειμαι και σαφης και ρεαλιστης σε οσα προτεινω.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 18:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 18:03

.

Οσα γραφω ειναι ρεαλιστικοτατα και εχουν εφαρμοστει με επιτυχια σε διαφορες ευρωπαικες χωρες. Καποιες τις αναφερω στο αρθρο, καποιες αλλες στο πιο μεγαλο αρθρο για το ιδιο θεμα που εχει δημοσιευθει σε εφημεριδες και περιοδικα.

Γενικα προσπαθω να ειμαι και σαφης και ρεαλιστης σε οσα προτεινω.
.
Πάλι εστιάζεις στον εαυτό σου (πράγμα παντελώς αδιάφορο) για να αποφύγεις την απάντηση για συγκεκριμένο κόμμα από τα υπάρχοντα και στις χ ή ψ συνεργασίες τους. Βάλε και το κόμμα που θα/αν φτιάξει ο Σαμαράς.

Οι εκθέσεις ιδεών, είναι άλλο πράγμα. Η διαφήμιση των άρθρων σου (για όποιον ενδιαφέρεται) επίσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Απλα μου ειπες οτι εστιαζω εμμονικα στη woke ατζεντα.

Γι' αυτο σου ανεβασα το αρθρο μου με τα 10 σημεια που προτεινω, κατα συμπτωση η ακυρωση της woke κουλτουρας ειναι 10ο και τελευταιο στη λιστα. Προηγουνται αλλα.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:48
Golden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:36
Σαφώς και είναι υποκριτικά όλα αυτά από την ΝΔ, αλλά τον Mitharadir τον ενοχλεί ακόμη και αυτό. :D

Και αναρωτιέμαι, ποιος ήταν ο λόγος που στήριζε Δημοκρατικούς και Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές. :102:
Προφανως επελεξε στρατοπεδο.
.
Το να επιλέγεις στρατόπεδο για τις ΗΠΑ, είναι πανεύκολο.

Στην επιλογή στρατοπέδου στην Ελλάδα (αν ζεις στην Ελλάδα) παίζουν τα ζόρια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 18:23 Απλα μου ειπες οτι εστιαζω εμμονικα στη woke ατζεντα.

Γι' αυτο σου ανεβασα το αρθρο μου με τα 10 σημεια που προτεινω, κατα συμπτωση η ακυρωση της woke κουλτουρας ειναι 10ο και τελευταιο στη λιστα. Προηγουνται αλλα.
.
Κι εγώ σου είπα ότι έμπλεξες τις προσωπικές σου ιδέες με τη ρεαλιστική πραγμάτωση τους από το χ ή ψ κόμμα/συνασπισμό.

Θα συνεχίσουμε το

-Καλησπέρα Αρίστο.
-Κουκιά σπέρνω.

ή τους θούριους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Επ' ευκαιρία, αυτό το απόσπασμα του Κατσιματίδη (που όντως πήγε με ένα παντελόνι στις ΗΠΑ και κατέληξε ιδιοκτήτης σειράς s/m, παίκτης στο real estate, λοιπά και πιθανός δήμαρχος Νέας Υόρκης) το είδε κάποιος;
Ανησυχείτε για τον ρόλο που θα παίξει ο Έλον Μασκ;

Ο Έλον Μασκ είναι εξαιρετικά έξυπνος. Εχει άλλωστε έλληνα δικηγόρο, τον Αλέξη Σπύρου. Ο Τραμπ είναι σκληρός, τον χρησιμοποιεί για τις γνώσεις του με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιώ εγώ τους ανθρώπους.

Αλλά εντέλει αυτός είναι το αφεντικό. Ο Έλον Μασκ εισέφερε 150 εκατ. δολάρια στην προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ. Η αξία της εταιρείας του την τελευταία εβδομάδα αυξήθηκε κατά 40 δισ. δολάρια. Ηταν καλή επένδυση.
Για πείτε όλοι οι ιδεολόγοι και αδιάφθοροι για τα ευρώ ή ντόλαρς εθνοπρεπείς. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 16:35 Γω παρατηρω οτι τα ελεγχομενα καναλια του Υπαρκτου Μητσοτακισμου συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν τον Τραμπ με απαξιωση και ειρωνιες και ειδικα τους υπουργους του, τους θαβουν σαν σκουπιδια. Ειδικα σε πρωιναδικα τους παρουσιαζουν σαν παρατραγουδα της Πανια.

Το λες και αυτοκαταστροφικη πολιτικη ντενεκεδων που μας παιρνουν στο λαιμο τους γιατι οι Ρεπουμπλικανοι εχουν ανθρωπους που μενουν στην Ελλαδα και καταγραφουν αυτον τον πολεμο.

.
Τα σκυλιά, προτού σηκωθεί το αφεντικό τους από την καρέκλα, είναι ήδη όρθια και κουνάνε χαρωπά την ουρά τους. Έτσι έπαθαν και οι Νεόδουλοι με τους Δημοκρατικους της Πελόζι. Έδωσαν τα ρέστα τους και τώρα, που λείπουν οι ντιρεκτίβες του δικαιωματισμού, τις οποίες υπερθεμάτιζαν κουνώντας χαρωπα την ουρά, έχουν αποσυντονιστεί και θρηνούν. Πρέπει επειγόντως να τους δει σκυλοψυχολόγος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Mitharadir

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mitharadir »

Golden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:05
Mitharadir έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:02
Golden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 16:57

Και που το κακό στο αν θέλει να αποτραβηχτεί από την woke ατζέντα;
Έχω την εντύπωση ότι η όλη συζήτηση για την woke ατζέντα είναι θολή ή εντελώς άκυρη.Δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για το τι συνιστά woke ατζέντα,ο καθένας δίνει ότι ορισμό θέλει για αυτό.Πιο ακριβές θα ήταν να μιλάμε για Πολιτική Ορθότητα αν θέλουμε να είμαστε σαφείς.Αλλα στην παρούσα φάση υπάρχουν πιο επείγοντα πράγματα από το να λύσουν τώρα τα ταυτοτικα τους στην ΝΔ.
Δεν θεωρείς δηλαδή θετικό βήμα την απομάκρυνση ενός κόμματος από την woke ατζέντα;
Ναι αλλα καταλαβαίνεις ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αλλάξει ως προς αυτό ανεξάρτητα από το ποιός κυβερνά στην Αμερική; Δεν είναι στον χαρακτήρα του και στα ιδεολογικά του πιστεύω.

Τα λέει για άλλους λόγους αυτά που είπε.Και ανοίγει μια συζήτηση αχρειαστη που διχάζει και το ίδιο το κόμμα του (βλέπε περίπτωση Σαμαρά τελευταία).Θα έπρεπε να κοιτάει να χτίσει επαφές να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα αντί να ανοίξει συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ για το αν η κυβέρνηση είναι....woke.Αλλες χώρες (κάποιες όχι φιλικές) χτίζουν το δικό τους δίκτυο επαφών.
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 16:35 Γω παρατηρω οτι τα ελεγχομενα καναλια του Υπαρκτου Μητσοτακισμου συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν τον Τραμπ με απαξιωση και ειρωνιες και ειδικα τους υπουργους του, τους θαβουν σαν σκουπιδια. Ειδικα σε πρωιναδικα τους παρουσιαζουν σαν παρατραγουδα της Πανια.

Το λες και αυτοκαταστροφικη πολιτικη ντενεκεδων που μας παιρνουν στο λαιμο τους γιατι οι Ρεπουμπλικανοι εχουν ανθρωπους που μενουν στην Ελλαδα και καταγραφουν αυτον τον πολεμο.
Τα καναλια πηραν γραμμη και εστριψαν αμεσως μετα τις εκλογες Ελαφρα προς το αλτ-ράιτ και τους Reps

Ολα τα εκτος Αγγ.Σαξ. κοσμου μεσα ενημερωσης τεινουν προς το κεντρο - κεντρο αριστερα, και τους Dems, για τρεις λογους:
1. Ειναι λιγοτερο συγκρουσιακη θεση, αρα πιο βολικη (εισαι φιλος με ολους)
2. Ενημερωνονται αποκλειστικα απ' τα Α.Σ. CNN και BBC που ειναι αυστηρα κεντροαριστερα και μονο multi culti. Αυτα τα 2 Δικτυα ειναι η εικονα που θελει να εκπεμπει η ΑΣ Ολιγαρχια/Αυτοκρατορια στους εξω/υποτελεις:
"Σας αγαπαμε ολους, Να κοιμαστε ησυχοι, Συνεχιστε τις δουλειες σας απερισπαστοι" , και
"Εμεις εδω ειμαστε Συμπαγεις, Τιποτα Ιδιαιτερο δε συμβαινει στο Εσωτερικο μας" (ενω συμβαινουν αρκετα..)
3. Τα ΜΜΕ δεν εχουν μονο Ιδιοκτητες (Ολιγαρχες), εχουν και Υπαλληλους (και μαλιστα σε εναν πολυ επισφαλη κλαδο) οι οποιοι φυσιολογικα ειναι πλειοψηφικα Αριστεροι

Ο Ρολος των Dems στη Διεθνη Εικονα των ΗΠΑ ειναι ο ρολος "του Καλου Μπατσου"
Γι αυτο τους συμπαθουν καθολικα οι Διεθνεις Ολιγαρχιες
Ειναι η δουλεια τους να δειχνουν φιλικοι, ασφαλεις, προσεγγισιμοι, οικειοι..

Ολη η Ελληνικη Ολιγαρχια και τα κυρια Κομματα επενδύουν περισσοτερο στους Dems, Βασιμα, επειδη:
1. Οι Ελληνοαμερικανοι ειναι πλειοψηφικα Dems, και οι ψηφοι μετρανε παντου, και επιρρεαζουν αποφασεις
2. Οι ευποροι Ελλ.Αμ. - Δωρητες/Σπονσορες, παλι, στηριζουν και ταΐζουν κυριως Dems (οχι αποκλειστικα βεβαια)

Εδω πονταρανε και χασανε οι δικοι μας, αλλα
-Το οτι ο Κουλης αλλαξε "πολιτισμικο προσανατολισμο" και θυμηθηκε τοσο βιαστικα το woke, τη "σιωπηρη πλειοψηφια" και αλλα Rep. αφηγηματα ειναι καλη, διορθωτικη κινηση
-Τα Κουλήστικα/δασκαλίστικα: "Εμεις εκει/εδω δεν εχουμε τετοια λαϊκίστικα, προνοησαμε!" απευθυνονται:
α.Στην πλειοψηφικα, σημερα, Κεντρωα Ε.Ε. (της οποιας την ευνοια επισης τη χρειαζεται/χρειαζομαστε)
β.Στο Εσωτερικο Κοινο του ("μακρυα απ' την Ακροδεξια!")

Ναι, οι Αμερικάνοι εχουν τα Λαγωνικα τους παντου, και εδω, τα Κόμματά τους εχουν Αυτια, οι Πολυεθνικές τους εχουν τους Δακτύλους και τους Σκοπούς τους κλπ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 την 17 Νοέμ 2024, 20:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Mitharadir έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 19:38
Golden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:05
Mitharadir έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 17:02
Έχω την εντύπωση ότι η όλη συζήτηση για την woke ατζέντα είναι θολή ή εντελώς άκυρη.Δεν υπάρχει ακριβής ορισμός για το τι συνιστά woke ατζέντα,ο καθένας δίνει ότι ορισμό θέλει για αυτό.Πιο ακριβές θα ήταν να μιλάμε για Πολιτική Ορθότητα αν θέλουμε να είμαστε σαφείς.Αλλα στην παρούσα φάση υπάρχουν πιο επείγοντα πράγματα από το να λύσουν τώρα τα ταυτοτικα τους στην ΝΔ.
Δεν θεωρείς δηλαδή θετικό βήμα την απομάκρυνση ενός κόμματος από την woke ατζέντα;
Ναι αλλα καταλαβαίνεις ότι ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αλλάξει ως προς αυτό ανεξάρτητα από το ποιός κυβερνά στην Αμερική; Δεν είναι στον χαρακτήρα του και στα ιδεολογικά του πιστεύω.

Τα λέει για άλλους λόγους αυτά που είπε.Και ανοίγει μια συζήτηση αχρειαστη που διχάζει και το ίδιο το κόμμα του (βλέπε περίπτωση Σαμαρά τελευταία).Θα έπρεπε να κοιτάει να χτίσει επαφές να προστατεύσει τα εθνικά συμφέροντα αντί να ανοίξει συζήτηση στο εσωτερικό της ΝΔ για το αν η κυβέρνηση είναι....woke.Αλλες χώρες (κάποιες όχι φιλικές) χτίζουν το δικό τους δίκτυο επαφών.
Σαφώς και ιδεολογικά είναι woke ο ίδιος. Αλλά δεν είναι κάτι κακό το να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις απο αυτά. Καλό θα 'ναι εαν αποβάλλουν έστω και ψευδεπίγραφα την woke ιδεολογία. Καλό για τον τόπο θα είναι.

Με τον Τραμπ τα είχε κάνει μαντάρα. Θα μπορούσε να είχε επιδιώξει επαφές και προσέγγιση με αυτόν και τον κύκλο του, κάτι που δεν το έκανε. Αντιθέτως, απο το '20 και μετά συμμετείχε στην αντιτραμπική εκστρατεία των Δημοκρατικών.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Σαφώς και είναι υποκριτικά όλα αυτά από την ΝΔ, αλλά τον Mitharadir τον ενοχλεί ακόμη και αυτό. :D

Και αναρωτιέμαι, ποιος ήταν ο λόγος που στήριζε Δημοκρατικούς και Κάμαλα Χάρις στις αμερικανικές εκλογές. :102:

.
Και απ' ότι καταλαβαίνω το 'κανε με ιδεολογικά κριτήρια. :)
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Golden Age έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 19:43

.
Και απ' ότι καταλαβαίνω το 'κανε με ιδεολογικά κριτήρια. :)

Νομιζω οτι αλλα θελει να πει και αλλα λεει. :102:

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”