Πέρα από την πλάκα γιατί μιλάς τόσο επιτηδευμένα; Δεν είναι φυσιολογικό ξέρεις. Δεν το λέω εγώ, κάθε ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:07Η φάση θα είναι όταν θα δει τις φατσούλες σας η μπάμπω.
Μέχρι τότε θα επελαύνετε μόνον στις πικάντικες παλάμες σας.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φορουμικό γκρουπάκι στο τέλεγκραμ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Antipnevma
Re: Φορουμικό γκρουπάκι στο τέλεγκραμ
νόμος είναι το δίκαιο του εργάτη
Έτσι είμαστε εμείς οι μπάμπουσκες, παπαράκι. Επιτηδευμένες.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:26Πέρα από την πλάκα γιατί μιλάς τόσο επιτηδευμένα; Δεν είναι φυσιολογικό ξέρεις. Δεν το λέω εγώ, κάθε ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:07Η φάση θα είναι όταν θα δει τις φατσούλες σας η μπάμπω.
Η πρόκληση/πρόσκληση πάντως για εμπέδωση και του προφορικού λόγου και αντίλογου για όσα ακριβοθώρητα
Μέχρι τότε, συνεχίστε όλοι οι ξενέρωτοι φιδέδες τις "πικάντικες" διαδικτυακές και ασφαλείς επελάσεις, κανένα πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Antipnevma
Όοοοχι 'κοπέλα' μου. Δεν είναι οι μπαμπούσκες έτσι. Εσύ είσαι γτπ. Σου λείπει ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του μη γτπ ανθρώπου: η απλότητα και η έλλειψη καραμπινάτου κομπλεξισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:33Έτσι είμαστε εμείς οι μπάμπουσκες, παπαράκι. Επιτηδευμένες.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:26Πέρα από την πλάκα γιατί μιλάς τόσο επιτηδευμένα; Δεν είναι φυσιολογικό ξέρεις. Δεν το λέω εγώ, κάθε ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:07
Η φάση θα είναι όταν θα δει τις φατσούλες σας η μπάμπω.
Η πρόκληση/πρόσκληση πάντως για εμπέδωση και του προφορικού λόγου και αντίλογου για όσα ακριβοθώρητατσόλια την έχουν δει μεταξωτά στριγκάκια ή σκελέες ισχύει.
Μέχρι τότε, συνεχίστε όλοι οι ξενέρωτοι φιδέδες τις "πικάντικες" διαδικτυακές και ασφαλείς επελάσεις, κανένα πρόβλημα.![]()
Γτπ, σαφώς και είμαι βρε βλημμένο.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:43Όοοοχι 'κοπέλα' μου Δεν είναι οι μπαμπούσκες έτσι. Εσύ είσαι γτπ. Σου λείπει ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του μη γτπ ανθρώπου: η απλότητα και η έλλειψη καραμπινάτου κομπλεξισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:33Έτσι είμαστε εμείς οι μπάμπουσκες, παπαράκι. Επιτηδευμένες.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:26
Πέρα από την πλάκα γιατί μιλάς τόσο επιτηδευμένα; Δεν είναι φυσιολογικό ξέρεις. Δεν το λέω εγώ, κάθε ψυχολόγος το ίδιο θα σου έλεγε.
Η πρόκληση/πρόσκληση πάντως για εμπέδωση και του προφορικού λόγου και αντίλογου για όσα ακριβοθώρητατσόλια την έχουν δει μεταξωτά στριγκάκια ή σκελέες ισχύει.
Μέχρι τότε, συνεχίστε όλοι οι ξενέρωτοι φιδέδες τις "πικάντικες" διαδικτυακές και ασφαλείς επελάσεις, κανένα πρόβλημα.![]()
Για στερημένες εφηβικές ή μεσήλικες διαδικτυακές κουδουνίστρες, σαφώς και δεν είμαι.
Έχουν την πλάκα τους, δε λέω.
Ειδικώς οι επαναστάτες της εγγενούς κωλοπετεινίτσας, είναι εκπληκτικοί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Νοέμ 2024, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω πως στα γκρούπ του telegram μπορείς να δεις το τηλέφωνο του άλλου, θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από τα privacy settings.
Ε ναι, χωρίς privacy setttings πού να πάνε όλοι οι άμοιροι καραμήτροι;GoBzi έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:53 Νομίζω πως στα γκρούπ του telegram μπορείς να δεις το τηλέφωνο του άλλου, θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από τα privacy settings.
Έτσι στο αβάδιστο, δε λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
περιμένουμε τις παρτούζες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Antipnevma
Όχι. Το κάνεις αόρατο στις ρυθμίσειςGoBzi έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:53 Νομίζω πως στα γκρούπ του telegram μπορείς να δεις το τηλέφωνο του άλλου, θα πρέπει να αλλάξεις την ρύθμιση από τα privacy settings.
Προβλέπω λοατκι εφαρμογές σε πρακτικό ή ταντρικό επίπεδο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Antipnevma
Όταν κάνεις δημόσια και την περσόνα σου, ίσως καταφέρεις κάτι καλύτερο σε συμμετοχές, αντιπνευματική πορδή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Antipnevma
Αφού μας το παίζεις φαν του πέους και μη στερημένη γιατί δεν έρχεσαι στο γκρουπ; Δεν το έκανα για sexting. Απλά μοιραζόμαστε τσόντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:52Γτπ, σαφώς και είμαι βρε βλημμένο.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:43Όοοοχι 'κοπέλα' μου Δεν είναι οι μπαμπούσκες έτσι. Εσύ είσαι γτπ. Σου λείπει ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του μη γτπ ανθρώπου: η απλότητα και η έλλειψη καραμπινάτου κομπλεξισμού.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:33
Έτσι είμαστε εμείς οι μπάμπουσκες, παπαράκι. Επιτηδευμένες.
Για στερημένες εφηβικές ή μεσήλικες διαδικτυακές κουδουνίστρες, σαφώς και δεν είμαι.
Ειδικώς οι επαναστάτες της εγγενούς κωλοπετεινίτσας, είναι εκπληκτικοί.![]()
Δεν γουστάρω τις τσόντες αλλά το ρίαλ σταφ βρε εγγενές φοβικό για τα προσωπικά σου δεδομένα, κωλοπετεινιτσιώτικο γεννηματοθρεμένο.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 22:16Αφού μας το παίζεις φαν του πέους και μη στερημένη γιατί δεν έρχεσαι στο γκρουπ; Δεν το έκανα για sexting. Απλά μοιραζόμαστε τσόντα.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:52Γτπ, σαφώς και είμαι βρε βλημμένο.Antipnevma έγραψε: 17 Νοέμ 2024, 21:43
Όοοοχι 'κοπέλα' μου Δεν είναι οι μπαμπούσκες έτσι. Εσύ είσαι γτπ. Σου λείπει ένα από τα πιο βασικά στοιχεία του μη γτπ ανθρώπου: η απλότητα και η έλλειψη καραμπινάτου κομπλεξισμού.
Ειδικώς οι επαναστάτες της εγγενούς κωλοπετεινίτσας, είναι εκπληκτικοί.![]()
Απλώς κάνω πλάκα με τα κοινά στοιχεία αναφοράς του είδους σου.
Και ευχαριστώ για την ευκαιρία ανάδειξης του, για ακόμη μία φορά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άλλος/άλλη από την εν λόγω κατηγορία παίζει ως αντιπνευματικός/αντιγαλικός υποστηρικτής; 
Όταν συμπληρώσετε την πρώτη πεντάδα, τα ξαναλέμε.
Κι εγώ γουστάρω πχορουμικά παίγνια, όταν ανοίγονται μπουκάλια από τον κάθε παπάρα ή παπάρω.
Όταν συμπληρώσετε την πρώτη πεντάδα, τα ξαναλέμε.
Κι εγώ γουστάρω πχορουμικά παίγνια, όταν ανοίγονται μπουκάλια από τον κάθε παπάρα ή παπάρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 17 Νοέμ 2024, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
GoBack έγραψε: 16 Νοέμ 2024, 22:24 Μαζευτειτε και οταν γινετε πολλοι θα ερθει ο τοξοβολος για τα περαιτερω
Γιαννόπουλος για Τέμπη.