!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νάτα και τα ευχάρσιτα , νάτα και τα ευχάριστα..!!!
Re: νάτα και τα ευχάρσιτα , νάτα και τα ευχάριστα..!!!
δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
απλά διασκεδάζω με την ψύχρα που έφαγε ο νεοφιλελευθερισμός
και νομίζω ότι αξίζει
κοίτα πως τους έχει τσούξει
και νομίζω ότι αξίζει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Μην τους χαλάς το όνειρο, στην κοζμάρα τους είναι και θα παραμείνουν, τόσο στο ουκρανικό όσο και στο παλαιστινιακό ζήτημα.GoBzi έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:37 Βρε φελλε, τι κίνηση περιμένεις; Ανέβασες tweet από έναν τρίτο και νομίζεις ότι είναι ο Τραμπ; Τι ακριβώς περιμένεις να σχολιάσουμε;
Το ότι αυτά τα δύο συνδέονται ούτε που τους περνά ως υπόθεση από το ανεμώδες ακατοίκητο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
κοίτα οποιος ανεβάζει τετοιου είδους twit για τόσο σοβαρά ζητήματα δεν είναι σοβαρό άτομο.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
και νομίζω ότι αξίζει
καλά , εντάξει δεν είμαι σοβαρό άτομο , το βρήκεςΑλιόσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:47κοίτα οποιος ανεβάζει τετοιου είδους twit για τόσο σοβαρά ζητήματα δεν είναι σοβαρό άτομο.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
και νομίζω ότι αξίζει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Δηλαδή αυτό είναι το επίσημο Twitter του Τραμπ?βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:50καλά , εντάξει δεν είμαι σοβαρό άτομο , το βρήκεςΑλιόσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:47κοίτα οποιος ανεβάζει τετοιου είδους twit για τόσο σοβαρά ζητήματα δεν είναι σοβαρό άτομο.βοθρατζης έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:45 δεν με ενδιαφέρει να θαυμάσω κάποιον
και νομίζω ότι αξίζει
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Στα χερια του Κογκρέσου.
Ποιος εχει πλειοψηφια σε Βουλη και Γερουσια?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το Κογκρεσο πριν λιγους μηνες υπερψηφισε με διευρυμενη πλειοψηφια πακετο 61 δις για την Ουκρανια.
Πολλοι Ρεπουπμλικανοι το ψηφισαν με τα δυο χερια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Eξαρταται και απο το administration.SeaHawk έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:02Το Κογκρεσο πριν λιγους μηνες υπερψηφισε με διευρυμενη πλειοψηφια πακετο 61 δις για την Ουκρανια.
Πολλοι Ρεπουπμλικανοι το ψηφισαν με τα δυο χερια.
Eαν ο Προεδρος εκδοσει executive order πριν την ψηφοφορια ειναι πιθανο (οι Ρεπουμπλικανοι προφανως) να μην ψηφισουν υπερ για να μην πανε σε συγκρουση με τον Προεδρο.
Εχουν μολις κερδισει τις εκλογες. Δεν ειναι ηλιθιοι να πυροβολησουν τα ποδια τους πριν κωλοκάτσουν στο εδρανο.
Eπισης και να περάσει η ψηφοφορια ο Προεδρος μπορει να ασκησει βετο και μετα το Κογκρεσσο θελει 2/3 πλειοψηφια για να το ξαναπεράσει.
Η μπορει να παει σε pocket vetο με το να πεισει το Κογκρεσσο να γινει adjourned για 10 μερες σκοτωνοντας την διαδικασια επι τοπου.
Η αν θελει να κανει manipulate the Congress μιας και εχει την πλειοψηφια απλα λεει στους δικους του να μη συμφωνησουν με τις ημερομηνιες και εχοντας φτάσει σε αδιεξοδο, ο Προεδρος αποκτα την εξουσια να το κανει adjourn μονομερως oδηγωντας το ουσιαστικα σε pocket veto και ακυρωνοντας την βοηθεια στην Ουκρανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 11 Νοέμ 2024, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
πώς αυτοεξυπηρετήστε; σας φοράνε κράνος για να μην τρακάρετε στις κάσες από τις πόρτες;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Απορώ πως δεν εχουν πνιγεί ακομα με τον τηγανητό κάστορα που τρώνε, και μαλιστα χωρις δόντια, τον πανε αμάσητο.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:21 πώς αυτοεξυπηρετήστε; σας φοράνε κράνος για να μην τρακάρετε στις κάσες από τις πόρτες;
βοθρατζης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:38 παιδιά για προπονηθείτε στην κολοτούμπα γιατί δεν σας βλέπω καλά
πάμε όλοι μαζί...
εν
δυοοοο
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Βοθρατζη, αυτος ειναι ο αληθινος λογαριασμος της Προεδραρας που θα σωσει τον πλανητη.
Στο λεω για να μη σε πιασει κανεις κορο'ι'δο και για να μη νομιζουν οι πχωρουμιτες οτι εισαι χαζος.
Thank me later
https://x.com/trumpdraws?lang=en
Στο λεω για να μη σε πιασει κανεις κορο'ι'δο και για να μη νομιζουν οι πχωρουμιτες οτι εισαι χαζος.
Thank me later
ναι , αλλά αυτός που έβαλα είναι πιο πιασάρικος για να δουλεύουμε και να διασκεδάζουμε με την αγωνία που έχουν κάτι νοεφιλελεύθερες πρώην σιμητικές σαύρες σαν τον σατανικόΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 22:40 Βοθρατζη, αυτος ειναι ο αληθινος λογαριασμος της Προεδραρας που θα σωσει τον πλανητη.
Thank me later![]()
πάντως δεν άντεξαν
γιανόπουλος στανικός εν δυο
τρεχάτε σαύρες τρεχάτε έρχεται ο .,.....πλανητάρΧης..!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βοθρατζης την 12 Νοέμ 2024, 00:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άσεΑλιόσα έγραψε: 11 Νοέμ 2024, 19:54 κωλοτούμπα Τραμπ;![]()
https://twitter.com/nexta_tv/status/1856027046847164854
δεν μπορείς να καταλάβεις τη μυστική διπλωματία
εσύ ξέρεις μόνο τη διπλωματία των γκούλαγκ
σε πιάναν σε μπουζουριάζανε και σε έχανε η γη από το πρόσωπο της
και μετά μου λες για το ποιος είναι σοβαρός
μα καλά ....τόσο ...................αθώος;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1873 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 32 Απαντήσεις