!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν
Re: Απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ από το Ιράν
Εμαθε το FBI ότι ο Τραμπ θα τους ξηλώσει όλους και έφτιαξε την "αποκάλυψη" για να τον πείσει ότι είναι μαζί του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Σε στεριανο πολεμο, φανταρο με φανταρο
Με τετοιο αναγλυφο/γεωμορφολογια
Μεγαλο πληθυσμο
Τεραστια συνορα, απ' οπου θα τους εξοπλιζουν ανετα οι Ρωσοι
Β Ι Ε Τ Ν Α Μ
-
Δημοκράτης
Συτρς τις μαλσκιεα έλεγαν και για το Ιράκ και έπεσε μέσα σε ένα μηνα
- Dwarven Blacksmith
FAFOΔημοκράτης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:56Συτρς τις μαλσκιεα έλεγαν και για το Ιράκ και έπεσε μέσα σε ένα μηνα
Η πιπα οτι ο Τραμπ θα ξηλωσει το "Βαθυ Κρατος"AlienWay έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:54 Εμαθε το FBI ότι ο Τραμπ θα τους ξηλώσει όλους και έφτιαξε την "αποκάλυψη" για να τον πείσει ότι είναι μαζί του.
Αγνοει οτι ολα τα κρατη εχουν βαθεα κρατη
Δηλαδη ολιγαρχιες, γραφειοκρατιες, μηχανισμους, εργαλεια
Που μενουν στη θεση τους ασχετα απο την εναλλαγη των κυβερνησεων και τα αποτελεσματα των εκλογων
Ειτε για να κραταν τις Ολιγαρχιες παντα στην ουσιαστικη εξουσια
Ειτε επειδη τα συμφεροντα ενος λαου δεν αλλαζουν, και δεν παιζονται στα ζαρια
Ενα "βαθυ κρατος" ειναι απλα η συνεχεια του κρατους ασχετα απ' τις αλλαγες στην Επιφανεια
Το παπαδαριο πρεπει να πεσει, αλλα απο μεσαΔημοκράτης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:33 Το Ιράν αργά ή γρήγορα θα παριε νια δώσω δημοκρατίας για να στανιάρουν λίγο οι μουλαδες
Η αφορμή είναι αδιάφορη
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:06Η πιπα οτι ο Τραμπ θα ξηλωσει το "Βαθυ Κρατος"AlienWay έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:54 Εμαθε το FBI ότι ο Τραμπ θα τους ξηλώσει όλους και έφτιαξε την "αποκάλυψη" για να τον πείσει ότι είναι μαζί του.
Που μενουν στη θεση τους ασχετα απο την εναλλαγη των κυβερνησεων και τα αποτελεσματα των εκλογων
Ενα "βαθυ κρατος" ειναι απλα η συνεχεια του κρατους ασχετα απ' τις αλλαγες στην Επιφανεια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα βάλει δικούς του.Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:06Η πιπα οτι ο Τραμπ θα ξηλωσει το "Βαθυ Κρατος"AlienWay έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:54 Εμαθε το FBI ότι ο Τραμπ θα τους ξηλώσει όλους και έφτιαξε την "αποκάλυψη" για να τον πείσει ότι είναι μαζί του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ετοιμαστείτε χαμασομουλαδάκια, έρχονται

Το Ιρακ πεφτει εδω και τρεις - τεσσερις χιλιαδες χρονια σε οποιον επιδρομεα ετυχε να περναει απεξω. Ειναι ολο ισιάδι, αδυνατο να το υπερασπιστεις αν δεν εχεις τεραστιο πληθυσμο και θηριες τεχνιτες οχυρωσειςΔημοκράτης έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:56Συτρς τις μαλσκιεα έλεγαν και για το Ιράκ και έπεσε μέσα σε ένα μηνα
Απεναντι στην Αμερικη δεν ειχε καμια ελπιδα
Επισης, τα καθεστωτα πεφτουν πολυ πιο ευκολα απ' τους λαους
Να βομβαρδιζει για καμιά δεκαετιαΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 21:50Τι δε μπορει;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 20:19Όχι δεν μπορειΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 20:09 Μπορει να ειναι τρικλοποδια απ' τους εσωτερικους αντιπαλους του
Η Αμερικη μπορει να βομβαρδιζει το Ιραν για καμια δεκαετια, χωρις να ακουμπησουν χωμα
Αλλα, αν τον μπλεξουν με χερσαια εισβολη σε εναν πολεμο που δε μπορει να τον κερδισει, α λα Βιετναμ, θα τον φανε ουσιαστικα πριν προλαβει να ξανακατσει στην καρεκλα..
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Μπορει
Μπυρα και carpet bombing στην τηλεοραση
Αμερικη..
Μπυρα και carpet bombing στην τηλεοραση
Αμερικη..
Αν εγγυηθούν ότι δεν πρόκειται να έρθουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, ας κάνουν ό,τι θέλουν ΗΠΑ και Ισραήλ στη Μ. Ανατολή. Για μουσουλμάνους μιλάμε, οπότε χεστήκαμε.
Ρε πστη μου, εσείς που τους αγαπάτε, τι διάολο τους βρίσκετε; Οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου με διαφορά είναι οι Άραβες, είτε σε εκείνες τις περιοχές είτε οι της Β. Αφρικής. Μαχαιροβγάλτες, λωποδύτες, μαμελούκοι και ανώμαλοι, χειρότεροι από τους μαύρους.
Βασικά μόνο λευκή και κίτρινη φυλή αξίζει, άντε ίσως και κόκκινη.
Ρε πστη μου, εσείς που τους αγαπάτε, τι διάολο τους βρίσκετε; Οι χειρότεροι άνθρωποι του κόσμου με διαφορά είναι οι Άραβες, είτε σε εκείνες τις περιοχές είτε οι της Β. Αφρικής. Μαχαιροβγάλτες, λωποδύτες, μαμελούκοι και ανώμαλοι, χειρότεροι από τους μαύρους.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Αυτοί θα στο εγγυηθούμε εσύ όμως είσαι τόσο αφελής να πιστέψεις ότι ένα τέτοιο μακελειό δεν θα δημιουργήσει εκατομμύρια μετανάστες.ik_90 έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 22:35 Αν εγγυηθούν ότι δεν πρόκειται να έρθουν λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, ας κάνουν ό,τι θέλουν ΗΠΑ και Ισραήλ στη Μ. Ανατολή. Για μουσουλμάνους μιλάμε, οπότε χεστήκαμε.
Η είσαι τόσο στην κοσμαρα σου που πιστεύεις ότι μπορούν να το κάνουν χωρίς την δικιά σου συμμετοχή.
Η ευθυνοφοβια έλαβε τέλος. Οι αποφάσεις έχουν συνέπειες κόστος και υπεύθυνους και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Καθόλου αφελής δεν είμαι σε αυτό το ζήτημα. Προφανώς και θα τους κουβαλήσουν εδώ μέσα, οπότε για αυτό τον λόγο δεν θέλω να γίνει περαιτέρω κλιμάκωση. Απλά δεν μπορώ τους ανθρωπιστές της δεκάρας και την «αγάπη» τους για τα λαθροπιθήκια. Ποιος άνθρωπος στα συγκαλά του νιώθει συμπόνοια για άτομα που με την πρώτη ευκαιρία θα σε μαχαιρώσουν και θα βιάσουν την κόρη/γυναίκα σου;zteo έγραψε: 10 Νοέμ 2024, 23:08 Αυτοί θα στο εγγυηθούμε εσύ όμως είσαι τόσο αφελής να πιστέψεις ότι ένα τέτοιο μακελειό δεν θα δημιουργήσει εκατομμύρια μετανάστες.
Η είσαι τόσο στην κοσμαρα σου που πιστεύεις ότι μπορούν να το κάνουν χωρίς την δικιά σου συμμετοχή.
Η ευθυνοφοβια έλαβε τέλος. Οι αποφάσεις έχουν συνέπειες κόστος και υπεύθυνους και αυτό βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Καλά, προφανώς και οι αριστεροί δεν χωνεύουν ούτε τα άντερά τους και είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές, αλλά και πάλι, είναι εξοργιστικό να ακούς να υπερασπίζονται τα ορκ.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2885 Απαντήσεις
- 56688 Προβολές
-