Οι αντρες θα φερουν γυναίκες απο αλλες χωρες, γυναίκες λιγότερο βλαμμενες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:32 Θα γίνουν όλες λεσβίες, και οι άνδρες θα το ρίξουν στο γκειλικι, ως αυθεντικοί πολεμιστές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
4Β μούβμεντ. Όταν η γυναικομαλακία γίνεται πολιτικό κίνημα.
Re: 4Β μούβμεντ. Όταν η γυναικομαλακία γίνεται πολιτικό κίνημα.
αυτο το κανουν χρονια - δες κ αντιπροεδροpanos291 έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 21:12Οι αντρες θα φερουν γυναίκες απο αλλες χωρες, γυναίκες λιγότερο βλαμμενες.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 08 Νοέμ 2024, 18:32 Θα γίνουν όλες λεσβίες, και οι άνδρες θα το ρίξουν στο γκειλικι, ως αυθεντικοί πολεμιστές.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχεινα δει τώρα ετούτη χαρά στα σκέλια της.
Πανηγυρίζει ήδη που οι Καμαλακισμένες "διαμαρτύρονται".
https://twitter.com/WallStreetSilv/stat ... 2197209160
Πανηγυρίζει ήδη που οι Καμαλακισμένες "διαμαρτύρονται".
https://twitter.com/WallStreetSilv/stat ... 2197209160
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
οι αμερικανοί είναι τόσο βλάκες σαν λαός που μπορείς με την κάθε παπαριά που θα πετάξεις να τους πείσεις ότι είναι σωστό.
Ε τώρα κάτι αντίστοιχο βρέθηκε και έχουν καβαλήσει το καλάμι κάποιες που νομίζουν ότι είναι κάτι με όλο αυτό.
Μα φίλη μου που ζει στην Φλόριντα μου είπε¨μπορείς να πείσεις πανεύκολα τους Αμερικανούς για ότι βλακεία σου έρθει στο μυαλό, να τους πεις ότι αύριο θα έρθουν οι εξωγήινοι στη γη.. και αυτοί θα το πιστέψουν"
εντάξει τώρα..
είναι θέμα αντίληψης
γι αυτό εμείς στο νότο έχουμε γυναίκες που ξέρουν το ρόλο τους, ξέρουν ότι είναι η γυναίκα κέντρο και μητέρα του σπιτιού.
που θα δεχτεί τον άντρα της να τον ικανοποιήσει και να του δείξει την αφοσίωσή της στο κρεβάτι και εκτός
είναι υποταγμένες στον άντρα που είναι ο αφέντης στο σπίτι , τον σέβονται και τον θαυμάζουν.
Απλά πράγματα...
Ε τώρα κάτι αντίστοιχο βρέθηκε και έχουν καβαλήσει το καλάμι κάποιες που νομίζουν ότι είναι κάτι με όλο αυτό.
Μα φίλη μου που ζει στην Φλόριντα μου είπε¨μπορείς να πείσεις πανεύκολα τους Αμερικανούς για ότι βλακεία σου έρθει στο μυαλό, να τους πεις ότι αύριο θα έρθουν οι εξωγήινοι στη γη.. και αυτοί θα το πιστέψουν"
εντάξει τώρα..
είναι θέμα αντίληψης
γι αυτό εμείς στο νότο έχουμε γυναίκες που ξέρουν το ρόλο τους, ξέρουν ότι είναι η γυναίκα κέντρο και μητέρα του σπιτιού.
που θα δεχτεί τον άντρα της να τον ικανοποιήσει και να του δείξει την αφοσίωσή της στο κρεβάτι και εκτός
είναι υποταγμένες στον άντρα που είναι ο αφέντης στο σπίτι , τον σέβονται και τον θαυμάζουν.
Απλά πράγματα...
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση