!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι που***** της μασονίας ως internetικό φαινόμενο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Οι που***** της μασονίας ως internetικό φαινόμενο
Την είδα τη ροδουλα, την είδα χθες αργάGeorge_V έγραψε: 24 Δεκ 2024, 16:25Χιονουλα λεγανε ενα κουνελι που ειχε η γυναικα μου παλιοτερα και ηθελα να το κανω στιφαδο.
Ροδουλα ειναι μια ξαδελφη μου.
Ξανθουλα απο τον Σολωμο?
Μασόνοι πουσταραδες, την πήραν μακριά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Προσωπικά δεν με πειράζει που ο Ορέστης είναι πούστης. Δεν ενοχλούμε. Και Σύλβια να τον λέγαν.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Εγώ έχω γνωρίσει απλές πουτάνες, του Μεταξουργείου, όπου πάω να μου κάνουν ψυχανάλυση που και που. Καλά κορίτσια, αλλά δεν μπορώ να τους βρω μια τίμια δουλειά, διότι δεν έχω τόσες άκρες.20--- έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:28 Τις παίρνουν από μικρές. Τις μαθαίνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τα μυστικά της οργάνωσης. Τις γεμίζουν το μυαλό με προπαγάνδα για τον εχθρό. Τις τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Τις κάνουν πουτάνες σε μυαλό και πνεύμα. Τις βάζουν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με εκατοντάδες λογαριασμούς να πολεμάνε τίμια παληκάρια της βιοπάλης. Ολη τη μέρα κάνουν προπαγάνδα. Τελικά γίνονται εχθροί της αστυνομίας και έχουν πολύ άσχημο τέλος. Εδώ έχουμε τρείς. Τη Σοφία, τη Ροδούλα και τη Χριστίνα. Τις έχω γνωρίσει και προσωπικά. Εχει τύχει. Ας τους βρει μια τίμια δουλεία κάποιος να σωθούν!
Αυτές εδώ...μιλάμε για con artists πλέον όχι αστεία...Έκτωρ Φοίνιξ έγραψε: 25 Ιαν 2025, 14:56Εγώ έχω γνωρίσει απλές πουτάνες, του Μεταξουργείου, όπου πάω να μου κάνουν ψυχανάλυση που και που. Καλά κορίτσια, αλλά δεν μπορώ να τους βρω μια τίμια δουλειά, διότι δεν έχω τόσες άκρες.20--- έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:28 Τις παίρνουν από μικρές. Τις μαθαίνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τα μυστικά της οργάνωσης. Τις γεμίζουν το μυαλό με προπαγάνδα για τον εχθρό. Τις τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Τις κάνουν πουτάνες σε μυαλό και πνεύμα. Τις βάζουν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με εκατοντάδες λογαριασμούς να πολεμάνε τίμια παληκάρια της βιοπάλης. Ολη τη μέρα κάνουν προπαγάνδα. Τελικά γίνονται εχθροί της αστυνομίας και έχουν πολύ άσχημο τέλος. Εδώ έχουμε τρείς. Τη Σοφία, τη Ροδούλα και τη Χριστίνα. Τις έχω γνωρίσει και προσωπικά. Εχει τύχει. Ας τους βρει μια τίμια δουλεία κάποιος να σωθούν!
στη ροδουλα, εμπ1.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ναι οι πούστηδες. Τις διαλέγουν όμορφες!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Μια Τετάρτη πρωί στο Ίδρυμα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Καλά ΟΚ. Δεν μπορώ να κάνω ή να πω κάτι γι αυτό. Και δυστυχώς δεν με αφορά κιόλας
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
20--- έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:28 Τις παίρνουν από μικρές. Τις μαθαίνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τα μυστικά της οργάνωσης. Τις γεμίζουν το μυαλό με προπαγάνδα για τον εχθρό. Τις τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Τις κάνουν πουτάνες σε μυαλό και πνεύμα. Τις βάζουν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με εκατοντάδες λογαριασμούς να πολεμάνε τίμια παληκάρια της βιοπάλης. Ολη τη μέρα κάνουν προπαγάνδα. Τελικά γίνονται εχθροί της αστυνομίας και έχουν πολύ άσχημο τέλος. Εδώ έχουμε τρείς. Τη Σοφία, τη Ροδούλα και τη Χριστίνα. Τις έχω γνωρίσει και προσωπικά. Εχει τύχει. Ας τους βρει μια τίμια δουλεία κάποιος να σωθούν!
Έλα πες μας, ποιές είναι αυτές;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το Ίδρυμά μας τον τελευταίο καιρό, έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία στις πετριές. Δηλώνω βέβαια μουρλή με πινακίδες, αλλά σε σχέση με άλλα προσωπατα, βρίσκομαι ακόμη σε καλό επίπεδο συνεννόησης. Νομίζω δλδ.
Δεν έχει νόημα να σου πω για να κερδίσω λίγους πόντους δημοσιότητας. Δεν θα κατέβω για βουλευτής. Το ζήτημα είναι να σταματήσουν να με διαβάλουν και να με λένε Χίτλερ, τέρας, και εγκληματία και να σταματήσουν γενικά τα προβλήματα μου μ' αυτή την οργάνωση.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:4020--- έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:28 Τις παίρνουν από μικρές. Τις μαθαίνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τα μυστικά της οργάνωσης. Τις γεμίζουν το μυαλό με προπαγάνδα για τον εχθρό. Τις τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Τις κάνουν πουτάνες σε μυαλό και πνεύμα. Τις βάζουν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με εκατοντάδες λογαριασμούς να πολεμάνε τίμια παληκάρια της βιοπάλης. Ολη τη μέρα κάνουν προπαγάνδα. Τελικά γίνονται εχθροί της αστυνομίας και έχουν πολύ άσχημο τέλος. Εδώ έχουμε τρείς. Τη Σοφία, τη Ροδούλα και τη Χριστίνα. Τις έχω γνωρίσει και προσωπικά. Εχει τύχει. Ας τους βρει μια τίμια δουλεία κάποιος να σωθούν!
Έλα πες μας, ποιές είναι αυτές;![]()
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Απο παλιά, όταν μιλάμε με συγκεκριμένα ονόματα μελών, όχι με νικνέιμς και τα χαρακτηρίζουμε, καλό θα είναι να έχουμε τα παπάρια, να λέμε ξεκάθαρα, που αναφερόμαστε.20--- έγραψε: 19 Φεβ 2025, 13:33Δεν έχει νόημα να σου πω για να κερδίσω λίγους πόντους δημοσιότητας. Δεν θα κατέβω για βουλευτής. Το ζήτημα είναι να σταματήσουν να με διαβάλουν και να με λένε Χίτλερ, τέρας, και εγκληματία και να σταματήσουν γενικά τα προβλήματα μου μ' αυτή την οργάνωση.Πασιφάη έγραψε: 19 Φεβ 2025, 12:4020--- έγραψε: 07 Νοέμ 2024, 09:28 Τις παίρνουν από μικρές. Τις μαθαίνουν να τηρούν σιγή ιχθύος για τα μυστικά της οργάνωσης. Τις γεμίζουν το μυαλό με προπαγάνδα για τον εχθρό. Τις τάζουν λαγούς με πετραχείλια. Τις κάνουν πουτάνες σε μυαλό και πνεύμα. Τις βάζουν σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα. Με εκατοντάδες λογαριασμούς να πολεμάνε τίμια παληκάρια της βιοπάλης. Ολη τη μέρα κάνουν προπαγάνδα. Τελικά γίνονται εχθροί της αστυνομίας και έχουν πολύ άσχημο τέλος. Εδώ έχουμε τρείς. Τη Σοφία, τη Ροδούλα και τη Χριστίνα. Τις έχω γνωρίσει και προσωπικά. Εχει τύχει. Ας τους βρει μια τίμια δουλεία κάποιος να σωθούν!
Έλα πες μας, ποιές είναι αυτές;![]()
Ποιός σε είπε Χίτλερ; Άσε ρε που δεν θέλεις 15 λεπτά δημοσιότητας.
Είτε το ξεκαθαρίζεις, είτε πουλάς φούμαρα για το θεαθήναι.
Λέγε το λοιπόν. Μιας και άνοιξες νήμα γι'αυτό. Αλλιώς, βγάλε τα παντελόνια σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 10258 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-