Και ειπες να ανοιξεις ενα αντι-νήμα ξεπλύματος του Ιρανικού καθεστώτος, μονο και μονο για να τη μπεις και στους δικους μας βαρεμένους εδω. Ωραιος.Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:52 Όσοι εν Ελλάδι σκουζουν για την Ιρανή φοιτήτρια που αψηφισε τους σκοταδιστικους νόμους του Ιράν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζητάνε επιστροφή ποδιάς στα σχολεία. Και εσκουζαν να μπει φυλακή ο Παστίτσιος επειδή σατίριζε τη θρησκεία τους. Όχι ρε δεν είναι υποκριτές, προς θεού!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ
Re: Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ
Αυτόί που χεράκι-χεράκι (παπάδες και Κουτσούμπας) δεν ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριώνvantono έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:56Και ειπες να ανοιξεις ενα αντι-νήμα ξεπλύματος του Ιρανικού καθεστώτος, μονο και μονο για να τη μπεις και στους δικους μας βαρεμένους εδω. Ωραιος.Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:52 Όσοι εν Ελλάδι σκουζουν για την Ιρανή φοιτήτρια που αψηφισε τους σκοταδιστικους νόμους του Ιράν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ζητάνε επιστροφή ποδιάς στα σχολεία. Και εσκουζαν να μπει φυλακή ο Παστίτσιος επειδή σατίριζε τη θρησκεία τους. Όχι ρε δεν είναι υποκριτές, προς θεού!
Ολοι οι μουλάδες παρέα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εκπληκτικής σύλληψης αντεπίθεση από τον επίτιμο βλημμένο/αυτοδίδακτο Λέοντα ηγέτη της ζούγκλας του πχόρουμ.Amar, 20 ετών:Το «λιονταρι της θάλασσας» που έδειξε τη «γύμνια» του καθεστώτος στο Ισραηλ
Προσκυνώ και στηρίζω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Frappezitis
Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
γυναίκες, ακόμη και έγκυες, δολοφονημένες εδώ και έναν χρόνο, να βάλουν ένα μπικίνι να συγκινηθεί η δυτική "προοδευτική-φεμινιστική" (ΤΜ) κοινή γνώμη και να μην τις κομματιάζει ο IDF.
γυναίκες, ακόμη και έγκυες, δολοφονημένες εδώ και έναν χρόνο, να βάλουν ένα μπικίνι να συγκινηθεί η δυτική "προοδευτική-φεμινιστική" (ΤΜ) κοινή γνώμη και να μην τις κομματιάζει ο IDF.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Φίλε είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις με τόση επιτυχία;Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05 Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Τι πώς, αφού ισλαμιστής, άραβας και γυναίκα είναι το καθένα από μόνο του λόγος να μη σου κόβει ιδιαίτερα.Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05 Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
σε ποιο σημειο του πλανητη οι κομμουνιστες υπηρξαν ειρηνικοι και χωρις οπλα;Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05 Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
αυτος ειναι 100% οι υπολοιποι κυμαίνονται μεταξυ 70% με 80 %Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05Φίλε είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις με τόση επιτυχία;Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05 Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
Είναι.Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05Φίλε είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις με τόση επιτυχία;Frappezitis έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:05 Πώς δεν το σκέφτηκαν τόσες χιλιάδες ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΕΣ
Οι "είναι δεν είναι", που λειτουργούν με ατταβιστικά/προγραμματισμένα τρολαρίσματα, γροθιές στο στομάχι, λοιπά, παίζουν στο περίπου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αμα αλλαζαν και φυλο και τον παιρνανε θα ηταν ακομη καλυτερο αυτο που εγραψεςBeria έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 18:58
Αυτόί που χεράκι-χεράκι (παπάδες και Κουτσούμπας) δεν ψήφισαν τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών
Ολοι οι μουλάδες παρέα
δεν καταλαβα κραιστ, αλλα μετά θυμήθηκα οτι εσυ πιστεύεις πως η λύση ειναι ο ...εθνικισμός
Ο ισλάμ γουέι για τις γυναίκες εθνικισμός, στοιχειώδες. Και δεν το πιστεύει μόνον ο nemo αλλά και αρκετοί άλλοι φερόμενοι ως εθνικιστές, εθνικοκοινωνιστές, λοιποί....Beria έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 19:58δεν καταλαβα κραιστ, αλλα μετά θυμήθηκα οτι εσυ πιστεύεις πως η λύση ειναι ο ...εθνικισμός![]()
Φυσικά παίζουν και οι ισλαμ γουέι αντιφασκοντες ως αντίπαλο δέος.
Τιτανομαχία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο σκέψης να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως αντιλαμβάνονται το ρόλο μιας γυναίκας στην κοινωνία, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και ζήσει με το ισλαμ.
Αν και το βρίσκω πολύ καταπιεστικό , δεν ξέρω αν αυτό για εκείνους, όχι για εμάς, θεωρείται το φυσιολογικό, το νορμαλ.
Αν και το βρίσκω πολύ καταπιεστικό , δεν ξέρω αν αυτό για εκείνους, όχι για εμάς, θεωρείται το φυσιολογικό, το νορμαλ.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Ποιος είναι ο "χριστιανικός τρόπος σκέψης για τις γυναίκες";βοθρατζης έγραψε: 04 Νοέμ 2024, 20:09 Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για όλους εμάς που έχουμε μεγαλώσει με το Χριστιανικό τρόπο σκέψης να καταλάβουμε πως σκέφτονται πως αντιλαμβάνονται το ρόλο μιας γυναίκας στην κοινωνία, όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί και ζήσει με το ισλαμ.
Και από πού προκύπτει ότι είναι ο ίδιος για όσους δηλώνουν "πιστοί χριστιανοί";
Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι σε κάτι τέτοια θέματα, εκδηλώνεται πλήρως η πραγματική άποψη για τις γυναίκες, ακόμη και για όσους δηλώνουν χριστιανοί ή άθεοι. Και αυτό είναι το πιο κωμικό.
Για όσους βλέπουν το ισλαμ γουέι ως τη μόνη αντίσταση στο γουοκ γουέι, τί να πω;
Οδηγάρες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Frappezitis
Δύο οπτικά ντοκουμέντα.
Στο πρώτο, εγώ δεν γνωρίζω τι γίνεται. Δεν ξέρω Φάρσι. Ως συμβάν, δεν γίνεται τίποτε απολύτως. Μια κοπέλα περιφέρεται με τα εσώρουχα, μιλάει με κάποιους, και αυτά. Δεν την ακουμπά κανείς, δεν την περιορίζει σωματικά κανείς, δεν της πετάει κανείς κάτι. Αυτό είναι το οπτικό ντοκουμέντο--άλλο δεν υπάρχει. Όλα μα όλα τα υπόλοιπα είναι πράγματα που προστίθενται μετά, από "αναφορές" αγνώστων προθέσεων και ταυτότητας: ότι ήταν πολιτική διαμαρτυρία, ότι αντέδρασε στην αστυνομία ηθών, ότι την άρπαξαν, ότι τη βασανίζουν, ότι μπορεί να τη σκότωσαν ήδη. Τι να σας πω, δεν ξέρω. Ξέρω τι βλέπω.
Στο δεύτερο, το Ισραήλ σπάει στο ξύλο τους μετέχοντες στην κηδεία της δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh, που δολοφονήθηκε από τον IDF. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποιανού κηδεία είναι, όμως. Ούτε πώς κατέληξε νεκρή. Είναι σαφές στην εικόνα ότι συμβαίνει κάτι, και ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η αστυνομία δέρνει αλύπητα αυτούς που κουβαλούν ένα φέρετρο. Και ότι είναι Παλαιστίνιοι--κρατάνε τη σημαία τους.
Ε λοιπόν, δεκάδες από σας είδατε κάτι εκεί που εγώ δεν είδα και δεν είδατε αυτό που είδα.
Να πάω σε οφθαλμίατρο; Έχει κανέναν καλό με ειδίκευση το τι βλέπουμε όταν βλέπουμε;
https://www.facebook.com/663562136/vide ... 8212280047
https://www.facebook.com/663562136/vide ... 3499436537
Στο πρώτο, εγώ δεν γνωρίζω τι γίνεται. Δεν ξέρω Φάρσι. Ως συμβάν, δεν γίνεται τίποτε απολύτως. Μια κοπέλα περιφέρεται με τα εσώρουχα, μιλάει με κάποιους, και αυτά. Δεν την ακουμπά κανείς, δεν την περιορίζει σωματικά κανείς, δεν της πετάει κανείς κάτι. Αυτό είναι το οπτικό ντοκουμέντο--άλλο δεν υπάρχει. Όλα μα όλα τα υπόλοιπα είναι πράγματα που προστίθενται μετά, από "αναφορές" αγνώστων προθέσεων και ταυτότητας: ότι ήταν πολιτική διαμαρτυρία, ότι αντέδρασε στην αστυνομία ηθών, ότι την άρπαξαν, ότι τη βασανίζουν, ότι μπορεί να τη σκότωσαν ήδη. Τι να σας πω, δεν ξέρω. Ξέρω τι βλέπω.
Στο δεύτερο, το Ισραήλ σπάει στο ξύλο τους μετέχοντες στην κηδεία της δημοσιογράφου Shireen Abu Akleh, που δολοφονήθηκε από τον IDF. Δεν χρειάζεται να ξέρεις ποιανού κηδεία είναι, όμως. Ούτε πώς κατέληξε νεκρή. Είναι σαφές στην εικόνα ότι συμβαίνει κάτι, και ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι η αστυνομία δέρνει αλύπητα αυτούς που κουβαλούν ένα φέρετρο. Και ότι είναι Παλαιστίνιοι--κρατάνε τη σημαία τους.
Ε λοιπόν, δεκάδες από σας είδατε κάτι εκεί που εγώ δεν είδα και δεν είδατε αυτό που είδα.
Να πάω σε οφθαλμίατρο; Έχει κανέναν καλό με ειδίκευση το τι βλέπουμε όταν βλέπουμε;
https://www.facebook.com/663562136/vide ... 8212280047
https://www.facebook.com/663562136/vide ... 3499436537
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.