Δεν μπορει μια λαθος επιλογη να την εξισωνεις με ψυχιατρικο νοσημα. Το νοσημα το απεκτησε μετα αφου κοιταχτηκε στο καθρεφτη.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:53Εννοείται πως είχε. Ποιος άνθρωπος που έχει σωάς τας φρένας σκέφτεται ότι είναι μεγάλο πρόβλημα στην ζωή του που δεν έχει αρκετά γένια και πρέπει να κάνει μεταμόσχευση. Είναι σοβαρή διαταραχή εικόνας.lonelyrider έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:44 Γραφουν πολλοι στα σχολια του πρωτου θεματος οτι ειχε ψυχολογικα και πριν την επεμβαση. Εγω δεν το πιστευω, νομιζω οτι τα απεκτησε μετα απο αυτη. Γιατι αμα καταληξεις ετσι εμφανισιακα, η αυτοχειρια δεν απεχει πολυ μετα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοκτόνησε έπειτα από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: Αυτοκτόνησε έπειτα από αποτυχημένη μεταμόσχευση γενειάδας στην Τουρκία
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποια ειναι η λαθος επιλογη;
Το οτι εκανε μια συνηθισμενη αισθητικη επεμβαση η οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο γιατρο;
Γιατι αν εννοεις το 1ο αυτο που γραφεις ειναι εξωφρενικο.
Το οτι εκανε μια συνηθισμενη αισθητικη επεμβαση η οτι διαλεξε τον συγκεκριμενο γιατρο;
- hellegennes
Την επιλογή την έκανε ακριβώς γιατί είχε πρόβλημα με την εικόνα του. Φυσιολογικά γένια είχε πριν.lonelyrider έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:57Δεν μπορει μια λαθος επιλογη να την εξισωνεις με ψυχιατρικο νοσημα. Το νοσημα το απεκτησε μετα αφου κοιταχτηκε στο καθρεφτη.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:53Εννοείται πως είχε. Ποιος άνθρωπος που έχει σωάς τας φρένας σκέφτεται ότι είναι μεγάλο πρόβλημα στην ζωή του που δεν έχει αρκετά γένια και πρέπει να κάνει μεταμόσχευση. Είναι σοβαρή διαταραχή εικόνας.lonelyrider έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:44 Γραφουν πολλοι στα σχολια του πρωτου θεματος οτι ειχε ψυχολογικα και πριν την επεμβαση. Εγω δεν το πιστευω, νομιζω οτι τα απεκτησε μετα απο αυτη. Γιατι αμα καταληξεις ετσι εμφανισιακα, η αυτοχειρια δεν απεχει πολυ μετα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Νεο κριτηριο
Κανεις αισθητικη επεμβαση μονο οταν κατι επανω σου δεν ειναι φυσιολογικο,αλλιως δεν εχεις σωας τας φρενας.
Μιλαμε για επικο νημα
Κανεις αισθητικη επεμβαση μονο οταν κατι επανω σου δεν ειναι φυσιολογικο,αλλιως δεν εχεις σωας τας φρενας.
Μιλαμε για επικο νημα
- hellegennes
Ναι.SeaHawk έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:59 Κανεις αισθητικη επεμβαση μονο οταν κατι επανω σου δεν ειναι φυσιολογικο,αλλιως δεν εχεις σωας τας φρενας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- SeaHawk
Δηλαδη οσοι και οσες κανουν πχ μεταμοσχευση μαλλιων και μποτοξ ,φρυδια κτλ δεν εχουν σωας τα φρενας
Τι γραφεις παλι;
Τι γραφεις παλι;
- tanipteros
ε ρετον άνθρωπο τι έπαθε...
ας αναπαυθεί η ψυχή του
ας αναπαυθεί η ψυχή του
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
- lonelyrider
Είναι συνηθισμένη επέμβαση να αυξήσεις τα μούσια σου γιατί σου φαίνονται λίγα?SeaHawk έγραψε: 28 Οκτ 2024, 23:58 Ποια ειναι η λαθος επιλογη;
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Μεταξύ μας δεν στέκουν και πολυ καλαSeaHawk έγραψε: 29 Οκτ 2024, 00:10 Δηλαδη οσοι και οσες κανουν πχ μεταμοσχευση μαλλιων και μποτοξ ,φρυδια κτλ δεν εχουν σωας τα φρενας
Τι γραφεις παλι;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- SeaHawk
Μεταξυ μας λετε μαλακιες
Μερικοί από αυτούς, σίγουρα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- SeaHawk
Στην Ελλαδα γινονται περι τις 500.000 αισθητικες επεμβασεις τον χρονο
Το πχορουμ αποφασισε οτι εκατομμυρια Ελληνες δεν εχουν σωας τας φρενας
Το πχορουμ αποφασισε οτι εκατομμυρια Ελληνες δεν εχουν σωας τας φρενας
- lonelyrider
Σορρυ φιλε αλλα προσωπικα δεν εχω ακουσει ποτε περιπτωση γνωστου μου ή συγγενη ή οποιουδηποτε να κανει τετοια επεμβαση. Και ζω σε μεγαλη πολη. Μαλλον κανεις λαθος. Δεν ειναι συνηθης επεμβαση. Συνηθης ειναι η αυξητικη στηθους στις γυναικες, αποτριχωσεις και τετοια.
Αντρες με λιγα μουσια εχω δει πολλους και σχεδον κανενας δε πηγε να κανει τετοια επεμβαση σα του συγχωρεμενου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 2997 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 0 Απαντήσεις