'Έλα πέστο "Μην μας σκοτίζεις τα @@ φτωχάτζα, πεινάλα".Kauldron έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:30Αρχίδια κατάλαβες, όπως πάντα, λιγούρι.
Εξοχικό στη Χαλκιδική έχει και η κουτσή Μαρία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Άει στα τσακίδια δεν θέλω να έρχεστε βρωμιάρηδες.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Θα απαντήσω γενικά στις απορίες σας.
Σου λέει κάτι ο κτηνίατρος και αρχίζεις να τρέχεις στις εκθέσεις , πας στο Birmichan πας στο Essen πάς στο Ντύσερτοφ.
Ψάχνεις μηχάνημα οικονομικό να σου καλύψει τις ανάγκες σου.
Όταν λες στους ξένους γιατί το θέλεις να σε εξασφαλίσει ότι οι επιθεωρητές υγείας δεν θα σου φέρουν κάτι από άλλη φάρμα σε κοιτάνε γελάνε και σου λένε μα απαγορεύετε οι επιθεωρητές υγείας να πάνε σε μια φάρμα και μετά σε άλλη φάρμα.
Εκτός αν έρθουν με ειδική στολή.
Όταν τους λέω ότι όχι σε μια αλλά σε τέσσερεις σε μια μέρα μπορεί να πάνε μου λένε αυτό είναι χαζό μπορεί να μεταφέρουν τα πάντα.
Τότε τους λέω μα για αυτό ψάχνω αυτό το μηχάνημα για να προστατευτώ από το πρωτόγονο κράτος που έχουμε.
Ας μου κάνουν έλεγχο καθημερινά δεν έχω πρόβλημα αλλά να έρχονται μόνο σε μένα .
Κάθε φορά που έρχονται δεν φοβάμαι ότι θα μου βρούνε κάτι απλά περιμένω να περάσουν δυο βδομάδες να δω αν δεν μετάδωσαν κάτι και θα πάθω ζημιά.
Πάμε τώρα για το μηχάνημα στα σύνορα.
Γράφω έλεος γιατί αυτό έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και κάτι χρόνια.
Δεν γίνεται οι φάρμες να είναι πιο εξελιγμένες από την ίδια την υπηρεσία.
Έπρεπε να έρχονται και να μας δίνουν συμβουλές και να είναι πιο μπροστά από μας.
Όχι να είναι ουγκανοι και να γκρινιάζουν που τους βάζουμε να πάρουν προστατευτικά μέτρα.
Ξέρω ότι δεν μπορείτε να το καταλάβετε είναι δύσκολο για κάποιον που δεν το ζει.
Σου λέει κάτι ο κτηνίατρος και αρχίζεις να τρέχεις στις εκθέσεις , πας στο Birmichan πας στο Essen πάς στο Ντύσερτοφ.
Ψάχνεις μηχάνημα οικονομικό να σου καλύψει τις ανάγκες σου.
Όταν λες στους ξένους γιατί το θέλεις να σε εξασφαλίσει ότι οι επιθεωρητές υγείας δεν θα σου φέρουν κάτι από άλλη φάρμα σε κοιτάνε γελάνε και σου λένε μα απαγορεύετε οι επιθεωρητές υγείας να πάνε σε μια φάρμα και μετά σε άλλη φάρμα.
Εκτός αν έρθουν με ειδική στολή.
Όταν τους λέω ότι όχι σε μια αλλά σε τέσσερεις σε μια μέρα μπορεί να πάνε μου λένε αυτό είναι χαζό μπορεί να μεταφέρουν τα πάντα.
Τότε τους λέω μα για αυτό ψάχνω αυτό το μηχάνημα για να προστατευτώ από το πρωτόγονο κράτος που έχουμε.
Ας μου κάνουν έλεγχο καθημερινά δεν έχω πρόβλημα αλλά να έρχονται μόνο σε μένα .
Κάθε φορά που έρχονται δεν φοβάμαι ότι θα μου βρούνε κάτι απλά περιμένω να περάσουν δυο βδομάδες να δω αν δεν μετάδωσαν κάτι και θα πάθω ζημιά.
Πάμε τώρα για το μηχάνημα στα σύνορα.
Γράφω έλεος γιατί αυτό έπρεπε να το έχουν κάνει εδώ και κάτι χρόνια.
Δεν γίνεται οι φάρμες να είναι πιο εξελιγμένες από την ίδια την υπηρεσία.
Έπρεπε να έρχονται και να μας δίνουν συμβουλές και να είναι πιο μπροστά από μας.
Όχι να είναι ουγκανοι και να γκρινιάζουν που τους βάζουμε να πάρουν προστατευτικά μέτρα.
Ξέρω ότι δεν μπορείτε να το καταλάβετε είναι δύσκολο για κάποιον που δεν το ζει.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Και τι δεν έχεις τελικά κι όλο κλαίγεσαι για τα φράγκα
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
το δημόσιο έχει πολλά ζώα και ούγκανους, κάτι άλλα ζώα νοσηλευτές δεν θέλανε να κάνουνε εμβόλια και να φοράνες μάσκες.Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:38 Έπρεπε να έρχονται και να μας δίνουν συμβουλές και να είναι πιο μπροστά από μας.
Birmichan
Birmichan
Birmichan
Birmichan
Birmichan
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Ντάξει, δεν έχει άδικο η Νίκη, σού λέει: ας έρχονται κάθε μέρα να με ελέγχουν, αλλά δεν μπορεί να πηγαίνουν σε 4 φάρμες την ίδια μέρα χωρίς να τηρούν ούτε τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας. Δίκιο έχει.
- Ληστοσυμμορίτης
Καταλάβαμε
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Μετά όλοι λένε η χώρα δεν παράγει.Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:42το δημόσιο έχει πολλά ζώα και ούγκανους, κάτι άλλα ζώα νοσηλευτές δεν θέλανε να κάνουνε εμβόλια και να φοράνες μάσκες.Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:38 Έπρεπε να έρχονται και να μας δίνουν συμβουλές και να είναι πιο μπροστά από μας.
Πώς να παράγει αφού παλεύει συνέχεια με ένα κράτος πρωτόγονο;
Τι να κάνει ένας παραγωγός , με τους μεσάζοντες; με το κράτος ; με τις ανεξέλικτες εισαγωγές με όλες τις αρρώστιες τους; ή με τις ζωοτροφές που πήγανε στα ύψη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 25 Οκτ 2024, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
A, ok. Εκεί είναι πιο εντάξει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Είσαι βλαξ. Βρεκεκέξ κουάξ κουάξ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Κοίτα ρε που είμαι παραλής και δε το 'ξερα.
Ο,τι να 'ναι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έγινες κομμουνιστής τώρα, και ποινικοποιείς το πλούτο?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Πράγματι το ελληνικό κράτος είναι πρωτόγονο, ανίκανο, δεν δίνει δεκάρα για τους αγρότες κτλNiki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:51Μετά όλοι λένε η χώρα δεν παράγει.Αλιόσα έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:42το δημόσιο έχει πολλά ζώα και ούγκανους, κάτι άλλα ζώα νοσηλευτές δεν θέλανε να κάνουνε εμβόλια και να φοράνες μάσκες.Niki έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:38 Έπρεπε να έρχονται και να μας δίνουν συμβουλές και να είναι πιο μπροστά από μας.
Πώς να παράγει αφού παλεύει συνέχεια με ένα κράτος πρωτόγονο;
Τι να κάνει ένας παραγωγός , με τους μεσάζοντες; με το κράτος ; με τις ανεξέλικτες εισαγωγές με όλες τις αρρώστιες τους; ή με τις ζωοτροφές που πήγανε στα ύψη;
Τα σοβαρά κράτη μετατρέπουνε ερήμους σε καλλιέργειες, γιατί μπορούνε. Σε οποιοδηποτε σύγκριση με το εδώ ελληνικο κωλοχανείο σε πιάνει κατάθλιψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-
- 50 Απαντήσεις