Να παίρνει ταξί γιατί το λεωφορείο μπορεί να είναι φισκα και εγώ πριν μπω να ήμουν αγκαλιά με 100 γάτες.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:36Να παίρνει ταξί τότε, γιατί η μετακίνηση με ζώα στα ΜΜΜ επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις.Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Υπαρχουν αλλεργικοι στις γατες .
Οπως πχ η κορη μου η οποια εαν ειναι σε κλειστο χωρο με γατα παθαινει αλλεργικο βρογχικο ασθμα και δεν περναει με aerolyn.
Χρειαζεται νοσηλεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχουν ξεφύγει λιγάκι οι οδηγοί των λεωφορείων τελευταία..
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχουν ξεφύγει λιγάκι οι οδηγοί των λεωφορείων τελευταία..
- Frappezitis
Αναρχοασφαλιτη να παιρνεις το περιπολικο οταν θες να μεταφερεις την γατα σου.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:36Να παίρνει ταξί τότε, γιατί η μετακίνηση με ζώα στα ΜΜΜ επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις.Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Οπως πχ η κορη μου η οποια εαν ειναι σε κλειστο χωρο με γατα παθαινει αλλεργικο βρογχικο ασθμα και δεν περναει με aerolyn.
Χρειαζεται νοσηλεια.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:43Αναρχοασφαλιτη να παιρνεις το περιπολικο οταν θες να μεταφερεις την γατα σου.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:36Να παίρνει ταξί τότε, γιατί η μετακίνηση με ζώα στα ΜΜΜ επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις.Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Χρειαζεται νοσηλεια.
Το ξέρεις όμως ότι ο οδηγός δηλώνει ακροδεξιός ενώ ο γατοφόρος είναι λαϊκός αγωνιστής και ενεργό μέλος του ΠΑΜΕ;Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Χρειαζεται νοσηλεια.
Τί έχεις να πεις τώρα;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Frappezitis
Οι ανθρωποι κανουν σωστα η λαθος πραγματα για σωσστους η λαθους λογους .micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:45Το ξέρεις όμως ότι ο οδηγός δηλώνει ακροδεξιός ενώ ο γατοφόρος είναι λαϊκός αγωνιστής και ενεργό μέλος του ΠΑΜΕ;Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Χρειαζεται νοσηλεια.
Τί έχεις να πεις τώρα;
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Δημόσιο είναι οι οδηγοί των λεωφορείων; Αν ναι εξηγούνται όλα.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:16 όχι ρε, αφού φαίνεται στο βίδεο, είναι ειδική για μεταφορά γατιών, αυτή με το σκάφανδρο
Πάσο ρε τύποι, δεν το είδα.
Για εκτόξευση και προσελήνωση την πήγαινε την γάτα ο τύπος;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είναι backpack-κλουβί για γάτες.Feindflug έγραψε: 18 Οκτ 2024, 16:16ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:16 όχι ρε, αφού φαίνεται στο βίδεο, είναι ειδική για μεταφορά γατιών, αυτή με το σκάφανδροΠάσο ρε τύποι, δεν το είδα.
Ενημερώσου.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
GoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:39Να παίρνει ταξί γιατί το λεωφορείο μπορεί να είναι φισκα και εγώ πριν μπω να ήμουν αγκαλιά με 100 γάτες.Ναύτης έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:36Να παίρνει ταξί τότε, γιατί η μετακίνηση με ζώα στα ΜΜΜ επιτρέπεται υπό προϋποθέσεις.Frappezitis έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:31 Και σωστα επραξε ο οδηγος.
Χρειαζεται νοσηλεια.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Χμμμμμ..... βλέποντας εδώ τις εξηγήσεις του εκπροσώπου του ΟΑΣΑ
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/15 ... maksa-poly
όσο και να θέλω να βρω πάτημα για να υποστηρίξω τον οδηγό....δεν μπορώ
θέλοντας και μη με τον γατοπατερα είμαι
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/15 ... maksa-polyόσο και να θέλω να βρω πάτημα για να υποστηρίξω τον οδηγό....δεν μπορώ
θέλοντας και μη με τον γατοπατερα είμαι
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ε ναι. Εκ μέρους του συνδικαλιστού, δικαιολογίες του..πρωκτού .georgebi έγραψε: 18 Οκτ 2024, 16:38 Χμμμμμ..... βλέποντας εδώ τις εξηγήσεις του εκπροσώπου του ΟΑΣΑ
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/15 ... maksa-poly
όσο και να θέλω να βρω πάτημα για να υποστηρίξω τον οδηγό....δεν μπορώ![]()
θέλοντας και μη με τον γατοπατερα είμαι![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σιγά μην απολυθεί.micmic έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:25 Αν ήταν όντως σε τέτοια ειδική τσάντα και ο οδηγός τον κατέβασε επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος μεταφοράς της γάτας, ΑΜΕΣΗ απόλυση του οδηγού.
Στο δημόσιο!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Γνωρίζω από μόδα και catwalk, τύπισσα, αλλά όχι από catfashion.aLiCat έγραψε: 18 Οκτ 2024, 16:33Είναι backpack-κλουβί για γάτες.Feindflug έγραψε: 18 Οκτ 2024, 16:16ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Οκτ 2024, 13:16 όχι ρε, αφού φαίνεται στο βίδεο, είναι ειδική για μεταφορά γατιών, αυτή με το σκάφανδροΠάσο ρε τύποι, δεν το είδα.
Ενημερώσου.![]()
Dein Herz, meine Gier
21 Οκτωβρίου 2024
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε… άρβυλα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός νεαρού εθελοντή πυροσβέστη, οδηγός λεωφορείου τον κατέβασε από το όχημα επειδή φορούσε… άρβυλα.
Η δικαιολογία του οδηγού; Ότι θα χαλάσει το πάτωμα του λεωφορείου!
«Μου άνοιξε ο οδηγός την μπροστινή πόρτα και όταν πήγα να κάτσω, ο οδηγός μου το απαγόρευσε και μου ζήτησε να κατέβω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός…
Δείτε το απίστευτο βίντεο:
https://lawandorder.gr/apistefto-ki-omo ... la-vinteo/
Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Οδηγός λεωφορείου κατέβασε εθελοντή πυροσβέστη επειδή φορούσε… άρβυλα.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή της Κηφισιάς. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός νεαρού εθελοντή πυροσβέστη, οδηγός λεωφορείου τον κατέβασε από το όχημα επειδή φορούσε… άρβυλα.
Η δικαιολογία του οδηγού; Ότι θα χαλάσει το πάτωμα του λεωφορείου!
«Μου άνοιξε ο οδηγός την μπροστινή πόρτα και όταν πήγα να κάτσω, ο οδηγός μου το απαγόρευσε και μου ζήτησε να κατέβω. Οι αρβύλες θα κάνουν ζημιά στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός…
Δείτε το απίστευτο βίντεο:
https://lawandorder.gr/apistefto-ki-omo ... la-vinteo/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής