Η αλήθεια είναι πως οι αιθέριες υπάρξεις κάνουν πιο επιθυμητή την ατμόσφαιρα εδώ.Πασιφάη έγραψε: 17 Οκτ 2024, 16:41Θα πει πως αν αισθάνεται έτσι, ας πράξει ό,τι επιθυμεί. Τί θες να αναλύσουμε; Έκανε μια ερώτηση, απάντησα. Ώχου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παρακαλώ ένα Ban
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Παρακαλώ ένα Ban
Ε τότε, τί παρακαλάς για μπαν μωρέ;20--- έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:08Η αλήθεια είναι πως οι αιθέριες υπάρξεις κάνουν πιο επιθυμητή την ατμόσφαιρα εδώ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι μωρέ δίκιο έχεις.
Πάντα έχω δίκιο.
Ποιός είναι αυτός; Δεν τον ξέρω τον κύριο.
Μπορεί να εισαχθεί το δημοκρατικό παιχνίδι του εξοστρακισμού και να σουταρουμε κάθε τόσο κάποιον για κάποιο διάστημα, αν έχουμε ανάγκη για μπανς
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο Κώστας Σόμμερ παλαιότερο sex symbol. Επαιζε σε σήριαλ στον ΑΝΤ1 με τη Λίνα Σακκά. Το σήριαλ καταδίκαζε τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη (θεός σχωρέστον) είχε πει πως έχει πάντα δίκιο γι' αυτό οι φίλοι του τον αντιπαθούν κάποιες φορές.
Α, μάλιστα. Δεν το ήξερα.20--- έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:27Ο Κώστας Σόμμερ παλαιότερο sex symbol. Επαιζε σε σήριαλ στον ΑΝΤ1 με τη Λίνα Σακκά. Το σήριαλ καταδίκαζε τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη (θεός σχωρέστον) είχε πει πως έχει πάντα δίκιο γι' αυτό οι φίλοι του τον αντιπαθούν κάποιες φορές.
Πάντως εμένα οι φίλοι μου μ'αγαπάνε. Και με ακούνε.
Χαίρομαι γι' αυτό. Λίγο που σε είχα διαβάσει μου φαίνεσαι πολύ ψαγμένο άτομο.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:30Α, μάλιστα. Δεν το ήξερα.20--- έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:27Ο Κώστας Σόμμερ παλαιότερο sex symbol. Επαιζε σε σήριαλ στον ΑΝΤ1 με τη Λίνα Σακκά. Το σήριαλ καταδίκαζε τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη (θεός σχωρέστον) είχε πει πως έχει πάντα δίκιο γι' αυτό οι φίλοι του τον αντιπαθούν κάποιες φορές.
Πάντως εμένα οι φίλοι μου μ'αγαπάνε. Και με ακούνε.![]()
Καλέ ναι, εννοείται.20--- έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:37Χαίρομαι γι' αυτό. Λίγο που σε είχα διαβάσει μου φαίνεσαι πολύ ψαγμένο άτομο.Πασιφάη έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:30Α, μάλιστα. Δεν το ήξερα.20--- έγραψε: 18 Οκτ 2024, 10:27
Ο Κώστας Σόμμερ παλαιότερο sex symbol. Επαιζε σε σήριαλ στον ΑΝΤ1 με τη Λίνα Σακκά. Το σήριαλ καταδίκαζε τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Σε συνέντευξη του στο Θέμο Αναστασιάδη (θεός σχωρέστον) είχε πει πως έχει πάντα δίκιο γι' αυτό οι φίλοι του τον αντιπαθούν κάποιες φορές.
Πάντως εμένα οι φίλοι μου μ'αγαπάνε. Και με ακούνε.![]()
Γενική ερώτηση. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή "απενεργοποίηση account" για όποιον ήθελε να τον απενεργοποιήσει?
οχι, αν υπήρχε δεν θα ήσουν υποχρεωμένος να μπαίνεις με το ζόρι. Η ιδέα ειναι να γραφτείς κατά λάθος μια φορά και μετά να μπαίνεις για πάντα, να μην υπάρχει τροπος να φυγεις ποτέ.20--- έγραψε: 23 Οκτ 2024, 07:49 Γενική ερώτηση. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή "απενεργοποίηση account" για όποιον ήθελε να τον απενεργοποιήσει?
Bazoomba είσαι βλάκας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron