!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Καλύτερες Robot ταινίες

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Καλύτερες Robot ταινίες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Το σίγουρο πάντως είναι ότι συγκριτικά, όσο πιο παλιά είναι μία ταινία με ρομποτικό θέμα, τόσο πιο πρωτότυπη είναι σε σχέση με τις μεταγενέστερες, που έχουν ήδη μία βάση για να δουλέψουν περαιτέρω πάνω στη συγκεκριμένη θεματολογία (ρομπότ που αποκτά ανθρώπινα συναισθήματα).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αν και κουλτουριαρης ομολογώ πως και αυτή μου άρεσε

όλο οικογενειακές ταινίες με ρομποτ μου αρέσουν τελευταία....μήπως αρχίζω και παππουδευω; :roll:
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
Phorum.gr user: Αφροδιτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 »

Ex Machina
Oblivion
The Matrix
Το Ματριξ ουσιαστικα χτιζει πανω στη βαση του Terminator και συνεχιζει το σεναριο της επομενης μερας
Στο Ομπλιβιον η μηχανη-ανταγωνιστης (το "Τετ") δε φαινεται πουθενα αλλα η ταινια μαλλον κερδιζει παρα χανει απ' αυτο
Αξιζει να προστεθει ο "David" του Prometheus-Al.Cov.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Έχεις δίκιο Αφροδίτη ξεχάσαμε το Matrix. Βλέπεις σκεφτόμουνα ότι ο Εκλεκτός και το Matrix είναι προγράμματα αλλά ξέχασα ότι τον πραγματικό κόσμο τον ελέγχουν τα ρομπότ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo

Να πω την αμαρτία μου ότι μου άρεσε αυτή η ταινία αν και δεν πήγε καλά σε εισιτήρια :oops:
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

Εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε σκηνοθεσία του πολύ Robert Rodriguez....δυστυχώς όμως δεν έκανε το μέγα χιτ....οποτε τα σχέδια για νο2 μάλλον ματαιώθηκαν οριστικά

Κρίμα....μέσα στον ορυμαγδό των κομιξαδικων περιπετειών ξεχώριζε χαρακτηριστικά :cry

Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
georgebi

Βέβαια και αυτό που επίσης ξεχώριζε.....και αυτό με βαρύ όνομα σκηνοθέτη (Guillermo del Toro)

και που έκανε νο2 τι κατάφερε; ένα μάτσο χάλια ήταν...επιπέδου τρανφορμερς και κάτω :102:

Spoiler
zteo

georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:54 Εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε σκηνοθεσία του πολύ Robert Rodriguez....δυστυχώς όμως δεν έκανε το μέγα χιτ....οποτε τα σχέδια για νο2 μάλλον ματαιώθηκαν οριστικά

Κρίμα....μέσα στον ορυμαγδό των κομιξαδικων περιπετειών ξεχώριζε χαρακτηριστικά :cry

Κόστισε 150-200 μύρια και έβγαλε 405 μύρια. Δεν το λες άσχημα. Το sequel δεν έγινε διότι η 20th century πουλήθηκε στην Disney και δεν ήθελαν να το βγάλουν.
Καλλυτερα διότι με τόσα franchise έχουμε ξεχάσει την μαγεία της μιας και μοναδικής ταινίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

zteo έγραψε: 20 Οκτ 2024, 13:07
Καλλυτερα διότι με τόσα franchise έχουμε ξεχάσει την μαγεία της μιας και μοναδικής ταινίας.
Στο τέλος ειχε προϊδεάσει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια και οργανικά δεμένη με την αρχική ιστορία

Βέβαια μετά την Alita ο Rodriguez κάτι παιδικά έκανε και ένα που ουτε θυμάμαι τι υπόθεση ειχε (Hypnotic) οποτε και η Alita νο2 πιθανότατα μουφα να ήταν σαν το Pacific Rim νο2 :102:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
georgebi

Πάντως αν θεωρήσουμε ως ρομπότ :p2: τον HAL 9000

δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη ταινια - και δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον - που το ρομπότ επισκίασε κάθε ανθρώπινο ρόλο
Spoiler
Citroenakias
Phorum.gr user: Citroenakias

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Citroenakias »

Ρομποκοπ (1987)
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
zteo

Ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Εάν θέλουν να γυρίσουν μια κορυφαία και παλαβη ταινία με μόνο ρομπότ ( όχι μπούρδες τύπου Transformers τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι σε μια τέτοια ταινία :011:) ας μεταφέρουν το παρακάτω κόμικς σε ταινια
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ABC_Warriors
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
georgebi

zteo έγραψε: 20 Οκτ 2024, 13:54 Ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Εάν θέλουν να γυρίσουν μια κορυφαία και παλαβη ταινία με μόνο ρομπότ ( όχι μπούρδες τύπου Transformers τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι σε μια τέτοια ταινία :011:) ας μεταφέρουν το παρακάτω κόμικς σε ταινια
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ABC_Warriors
Ασ΄το ...το κόμικ αυτό δεν το ξέρω....αλλά απ την 2000 AD δεν στέριωσε στο κινηματογράφο ουτε καν ο ισόθεος

Εικόνα

που απ τις δικές του ιστορίες

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

θα χαν βγει ταινίες που θα μέναν στην ιστορία του κινηματογράφου

:a040: :a040: :a040:
Spoiler
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”