!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερες Robot ταινίες
Re: Καλύτερες Robot ταινίες
Το σίγουρο πάντως είναι ότι συγκριτικά, όσο πιο παλιά είναι μία ταινία με ρομποτικό θέμα, τόσο πιο πρωτότυπη είναι σε σχέση με τις μεταγενέστερες, που έχουν ήδη μία βάση για να δουλέψουν περαιτέρω πάνω στη συγκεκριμένη θεματολογία (ρομπότ που αποκτά ανθρώπινα συναισθήματα).
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν και κουλτουριαρης ομολογώ πως και αυτή μου άρεσε
όλο οικογενειακές ταινίες με ρομποτ μου αρέσουν τελευταία....μήπως αρχίζω και παππουδευω;
όλο οικογενειακές ταινίες με ρομποτ μου αρέσουν τελευταία....μήπως αρχίζω και παππουδευω;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Ex Machina
Oblivion
The Matrix
Το Ματριξ ουσιαστικα χτιζει πανω στη βαση του Terminator και συνεχιζει το σεναριο της επομενης μερας
Στο Ομπλιβιον η μηχανη-ανταγωνιστης (το "Τετ") δε φαινεται πουθενα αλλα η ταινια μαλλον κερδιζει παρα χανει απ' αυτο
Αξιζει να προστεθει ο "David" του Prometheus-Al.Cov.
Oblivion
The Matrix
Το Ματριξ ουσιαστικα χτιζει πανω στη βαση του Terminator και συνεχιζει το σεναριο της επομενης μερας
Στο Ομπλιβιον η μηχανη-ανταγωνιστης (το "Τετ") δε φαινεται πουθενα αλλα η ταινια μαλλον κερδιζει παρα χανει απ' αυτο
Αξιζει να προστεθει ο "David" του Prometheus-Al.Cov.
Έχεις δίκιο Αφροδίτη ξεχάσαμε το Matrix. Βλέπεις σκεφτόμουνα ότι ο Εκλεκτός και το Matrix είναι προγράμματα αλλά ξέχασα ότι τον πραγματικό κόσμο τον ελέγχουν τα ρομπότ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Να πω την αμαρτία μου ότι μου άρεσε αυτή η ταινία αν και δεν πήγε καλά σε εισιτήρια
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε σκηνοθεσία του πολύ Robert Rodriguez....δυστυχώς όμως δεν έκανε το μέγα χιτ....οποτε τα σχέδια για νο2 μάλλον ματαιώθηκαν οριστικά
Κρίμα....μέσα στον ορυμαγδό των κομιξαδικων περιπετειών ξεχώριζε χαρακτηριστικά
Κρίμα....μέσα στον ορυμαγδό των κομιξαδικων περιπετειών ξεχώριζε χαρακτηριστικά
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βέβαια και αυτό που επίσης ξεχώριζε.....και αυτό με βαρύ όνομα σκηνοθέτη (Guillermo del Toro)
και που έκανε νο2 τι κατάφερε; ένα μάτσο χάλια ήταν...επιπέδου τρανφορμερς και κάτω
και που έκανε νο2 τι κατάφερε; ένα μάτσο χάλια ήταν...επιπέδου τρανφορμερς και κάτω
Spoiler
Κόστισε 150-200 μύρια και έβγαλε 405 μύρια. Δεν το λες άσχημα. Το sequel δεν έγινε διότι η 20th century πουλήθηκε στην Disney και δεν ήθελαν να το βγάλουν.georgebi έγραψε: 20 Οκτ 2024, 12:54 Εξαιρετικά διασκεδαστικό και σε σκηνοθεσία του πολύ Robert Rodriguez....δυστυχώς όμως δεν έκανε το μέγα χιτ....οποτε τα σχέδια για νο2 μάλλον ματαιώθηκαν οριστικά
Κρίμα....μέσα στον ορυμαγδό των κομιξαδικων περιπετειών ξεχώριζε χαρακτηριστικά![]()
Καλλυτερα διότι με τόσα franchise έχουμε ξεχάσει την μαγεία της μιας και μοναδικής ταινίας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Στο τέλος ειχε προϊδεάσει σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέχεια και οργανικά δεμένη με την αρχική ιστορίαzteo έγραψε: 20 Οκτ 2024, 13:07
Καλλυτερα διότι με τόσα franchise έχουμε ξεχάσει την μαγεία της μιας και μοναδικής ταινίας.
Βέβαια μετά την Alita ο Rodriguez κάτι παιδικά έκανε και ένα που ουτε θυμάμαι τι υπόθεση ειχε (Hypnotic) οποτε και η Alita νο2 πιθανότατα μουφα να ήταν σαν το Pacific Rim νο2
Spoiler
Πάντως αν θεωρήσουμε ως ρομπότ
τον HAL 9000
δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη ταινια - και δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον - που το ρομπότ επισκίασε κάθε ανθρώπινο ρόλο
δεν νομίζω πως υπάρχει καλύτερη ταινια - και δύσκολα θα υπάρξει στο μέλλον - που το ρομπότ επισκίασε κάθε ανθρώπινο ρόλο
Spoiler
-
Citroenakias
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ρομποκοπ (1987)
21 Μαρ 2020, 18:31
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Εάν θέλουν να γυρίσουν μια κορυφαία και παλαβη ταινία με μόνο ρομπότ ( όχι μπούρδες τύπου Transformers τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι σε μια τέτοια ταινία
) ας μεταφέρουν το παρακάτω κόμικς σε ταινια
https://en.m.wikipedia.org/wiki/ABC_Warriors
Εάν θέλουν να γυρίσουν μια κορυφαία και παλαβη ταινία με μόνο ρομπότ ( όχι μπούρδες τύπου Transformers τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι σε μια τέτοια ταινία
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ασ΄το ...το κόμικ αυτό δεν το ξέρω....αλλά απ την 2000 AD δεν στέριωσε στο κινηματογράφο ουτε καν ο ισόθεοςzteo έγραψε: 20 Οκτ 2024, 13:54 Ένα ευχάριστο διάλειμμα.
Εάν θέλουν να γυρίσουν μια κορυφαία και παλαβη ταινία με μόνο ρομπότ ( όχι μπούρδες τύπου Transformers τι δουλειά είχαν οι άνθρωποι σε μια τέτοια ταινία) ας μεταφέρουν το παρακάτω κόμικς σε ταινια

που απ τις δικές του ιστορίες

θα χαν βγει ταινίες που θα μέναν στην ιστορία του κινηματογράφου
Spoiler
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 911 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 49 Απαντήσεις