Κάτι που δεν μπορεί για ΠΑΣΟΚ νουδουUnique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:23 Αυτός είναι ικανός να ζητήσει και έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μα είναι δυνατόν να πάνε να δουλέψουν??
Re: Μα είναι δυνατόν να πάνε να δουλέψουν??
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τα οικονομικά του ΚΚΕ είναι μια χαρά, δουλεύει οπως και η εκκλησία ή κάποια αίρεση. Οι πιστοί τσοντάρουν χρήμα, σε κάποιες περιπτώσεις αφήνουν και την περιουσία στο κόμμα. Απο την άλλη έχουμε την ΝΔ με μισο δις χρέος που απασχολεί πολύ περισσότερους άεργους απο ολα τα κόμματα μαζί.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:23 Αυτός είναι ικανός να ζητήσει και έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ!!!
GoBzi έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:30Τα οικονομικά του ΚΚΕ είναι μια χαρά, δουλεύει οπως και η εκκλησία ή κάποια αίρεση. Οι πιστοί τσοντάρουν χρήμα, σε κάποιες περιπτώσεις αφήνουν και την περιουσία στο κόμμα. Απο την άλλη έχουμε την ΝΔ με μισο δις χρέος που απασχολεί πολύ περισσότερους άεργους απο ολα τα κόμματα μαζί.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:23 Αυτός είναι ικανός να ζητήσει και έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ!!!![]()

But do they?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Οι του ΚΚΕ ή της ΝΔ; Δεν υπάρχει σύγκριση. Είμαι πεπεισμένος όποιος είναι στην ΝΔ, έστω και ως μέλος, έχει βλέψεις για μια θέση αεργίας.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:33GoBzi έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:30Τα οικονομικά του ΚΚΕ είναι μια χαρά, δουλεύει οπως και η εκκλησία ή κάποια αίρεση. Οι πιστοί τσοντάρουν χρήμα, σε κάποιες περιπτώσεις αφήνουν και την περιουσία στο κόμμα. Απο την άλλη έχουμε την ΝΔ με μισο δις χρέος που απασχολεί πολύ περισσότερους άεργους απο ολα τα κόμματα μαζί.Unique έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:23 Αυτός είναι ικανός να ζητήσει και έλεγχο στα οικονομικά του ΚΚΕ!!!![]()
But do they?
Δηλαδή σαν Πρόεδρος δηλαδή πλήρωνε αργομισθους και δεν πλήρωνε τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος;
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Ληστοσυμμορίτης
Δε διαφέρουν και πολύΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:28 Γέλασα επίσης επειδή ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο ο Τζήμερος.
Αν δω χέρι χέρι, Στέφανο και Θάνο, θα τα έχω δει όλα.![]()
![]()
![]()
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Dwarven Blacksmith
Ναι ναι ανήκουστα πράγματα, σοκάρεται η κοινή γνώμη που υπάρχουν πολιτικοί που ζουν από την πολιτική.
Η αντίδραση Κασσελάκη είναι όλα τα λεφτά της πενηνταετίας. Το πως απορεί για κάτι που στην Ελλάδα θεωρείται κανονικό και επιβεβλημένο και λέει τι εννοείτε, πως ζουν οι άλλοι 250 ; Εχει μείνει μαλάκας.
Πως θα ζήσουν ρωτάει το άλλο

τι εννοείς κυρά μου την ρωτάει είσαι εντελώς βλαμμένη , θα μας τρελάνεις ηλίθια; (σκέφτηκε)
Πως θα ζήσουν ρωτάει το άλλο
τι εννοείς κυρά μου την ρωτάει είσαι εντελώς βλαμμένη , θα μας τρελάνεις ηλίθια; (σκέφτηκε)
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ χωρίς να έχω διαβάσει τα σχόλια, άνοιξα το βίντεο. Όχι απλά της φάνηκε εξωπραγματικό, μόνο σάστισε με το ποσό αυτονόητο το θεωρούσε ο συνομιλητής.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:18 H πλάκα είναι ότι η πρώτη μου σκέψη πριν ανοίξω το βίντεο, ήταν ότι η δημοσιογράφος μπορεί και να το είχε πει ειρωνικά.
Αλλά οοόχι, πραγματικά της φάνηκε κάτι εξωπραγματικό.
Και εκείνο το "και πώς θα ζήσουν;" με αποτελείωσε.![]()
![]()
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Το ΠΑΣΟΚ είχε τους πιο δουλεφταράδες , όλοι δούλευαν στις ΔΕΚΟ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Και το κωμικοτραγικό στοιχείο στη φάση, είναι ότι την ίδια ακριβώς αντίδραση (είτε πιο έντονη είτε πιο ήπια) θα είχαν ΟΛΟΙ οι συστημικοί δημοσιογράφοι/παρουσιαστές δελτίων, που παρά τις αλλαγές των κυβερνήσεων, οι ίδιοι παραμένουν σταθεροί.Cecily Anne έγραψε: 16 Οκτ 2024, 16:25Εν τω μεταξύ χωρίς να έχω διαβάσει τα σχόλια, άνοιξα το βίντεο. Όχι απλά της φάνηκε εξωπραγματικό, μόνο σάστισε με το ποσό αυτονόητο το θεωρούσε ο συνομιλητής.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Οκτ 2024, 14:18 H πλάκα είναι ότι η πρώτη μου σκέψη πριν ανοίξω το βίντεο, ήταν ότι η δημοσιογράφος μπορεί και να το είχε πει ειρωνικά.
Αλλά οοόχι, πραγματικά της φάνηκε κάτι εξωπραγματικό.
Και εκείνο το "και πώς θα ζήσουν;" με αποτελείωσε.![]()
![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτός ο Παπανδρέου κατέστρεψε τη χώρα
Εχεται μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα. Σε όλα τα μεγάλα κοινοβουλευτικα κόμματα υπάρχουν επαγγελματικά στελέχη που πληρώνονται από το κόμμα. Για παράδειγμα οι εκλεγμένοι γραμματείς με την εκλογή τους γίνονται επαγγελματικά στελέχη διότι αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση σε ένα κόμμα εάν ο γραμματέας του δεν αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας στο κόμμα.
Ακόμα και το αμερικανικό μοντέλο που προτείνει ο Στέφανος όπου ο πρόεδρος έχει διάφορους συμβούλους γύρω του, αυτοί είναι επαγγελματικά στελέχη του κόμματος.
Ακόμα και το αμερικανικό μοντέλο που προτείνει ο Στέφανος όπου ο πρόεδρος έχει διάφορους συμβούλους γύρω του, αυτοί είναι επαγγελματικά στελέχη του κόμματος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
50 επαγγελμτικα στελέχη σε κομμα του 8%? Είναι υπάλληλοι ή πολιτικοί? Υπάρχει σαφέστατη σύγκρουση συμφερόντων.zteo έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:07 Εχεται μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα. Σε όλα τα μεγάλα κοινοβουλευτικα κόμματα υπάρχουν επαγγελματικά στελέχη που πληρώνονται από το κόμμα. Για παράδειγμα οι εκλεγμένοι γραμματείς με την εκλογή τους γίνονται επαγγελματικά στελέχη διότι αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση σε ένα κόμμα εάν ο γραμματέας του δεν αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας στο κόμμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
50 επαγγελμτικα στελέχη σε κομμα του 8%? Είναι υπάλληλοι ή πολιτικοί? Υπάρχει σαφέστατη σύγκρουση συμφερόντων.zteo έγραψε: 16 Οκτ 2024, 17:07 Εχεται μπερδέψει την πουτσα με την βούρτσα. Σε όλα τα μεγάλα κοινοβουλευτικα κόμματα υπάρχουν επαγγελματικά στελέχη που πληρώνονται από το κόμμα. Για παράδειγμα οι εκλεγμένοι γραμματείς με την εκλογή τους γίνονται επαγγελματικά στελέχη διότι αλλιώς δεν μπορεί να υπάρξει οργάνωση σε ένα κόμμα εάν ο γραμματέας του δεν αφιερώνει μεγάλο μέρος της ημέρας στο κόμμα.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση