https://www.moneyreview.gr/business-and ... n-ena-aep/
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εσεις οι καπιταληστες μικρομεσαιοι του πχορουμ με ποσο επιτοκιο δανειζεστε απο τραπεζα ;;;
- Frappezitis
Re: Εσεις οι καπιταληστες μικρομεσαιοι του πχορουμ με ποσο επιτοκιο δανειζεστε απο τραπεζα ;;;
Κόκκινα χρέη 224 δισ. ευρώ έχουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις – Χρωστούν ένα ΑΕΠ

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Εσεις οι καπιταληστες μικρομεσαιοι του πχορουμ με ποσο επιτοκιο δανειζεστε απο τραπεζα ;;;
Τα μονοπώλια ρουφάνε με το μπουρί της σομπας τα λεφτοδεντρα
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Τι σημασία έχει αν δανείζονται με 0,75% ή με 7,5% αφού δεν θα τα πληρώσουν ποτέ;
-
Δημοκράτης
Ακόμα ένα νημα κομμουνιστικης βλακειας
Μετά απορούν γιατί στον κομουνισμο δεν είχε ο κόσμος να φαει
Μετά απορούν γιατί στον κομουνισμο δεν είχε ο κόσμος να φαει
-
Δημοκράτης
Όλα τα τσακάλια μαζεμένα σε ένα νημαEchelon έγραψε: 16 Οκτ 2024, 10:08 Τι σημασία έχει αν δανείζονται με 0,75% ή με 7,5% αφού δεν θα τα πληρώσουν ποτέ;
Εσείς τώρα εχετε δικαιωμα να ψηφίζετε
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Οκτ 2024, 08:17 Ο Ακτινίδιος έχει ειδοποίηση στο κινητό όταν αναφέρονται τα λιντλ στο πχορουμ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν έχω δανειστεί ποτέ τίποτα ούτε πρόκειται
μόνο μια πιστωτική που ξεπληρώνεται αυτόματα κάθε μήνα πριν λογαριάσει τόκους.
μόνο μια πιστωτική που ξεπληρώνεται αυτόματα κάθε μήνα πριν λογαριάσει τόκους.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- hellegennes
Θεωρητικά το επιτόκιο πρέπει να είναι ανάλογο του ρίσκου. Αν μια μικρομεσαία επιχείρηση είναι υγιής και έχει πλήρη ικανότητα αποπληρωμής του δανείου της δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να δανείζεται με υψηλότερο επιτόκιο. Το ρίσκο είναι αναλογικό. Άλλο να δανειστείς 100 χιλιάδες κι άλλο 100 εκατομμύρια. Αν αναλογικά έχουν την ίδια δυνατότητα αποπληρωμής και η Α και η Β επιχείρηση θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ίδιο τοκιστικό επίπεδο δανεισμού. Αυτήν την στιγμή, άσχετα πόσο υγιής είναι μια επιχείρηση και τι κέρδη έχει, πληρώνει ελάχιστο επιτόκιο 2% και τυπικά 5%. Σόρι αλλά αυτό είναι σκανδαλώδες.GoBzi έγραψε: 16 Οκτ 2024, 08:29 Πολυεθνική εταιρεία με χιλιάδες υπαλλήλους και εκατομμύρια πελάτες, δανείζεται με χαμηλότερο επιτόκιο από την Μαρια που άνοιξε μαγαζί με βαφτιστηκά.
Διαδώστε πριν το κατεβάσουν!!1!!1
Θα μου πεις, οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις και μπορούν αν θέλουν να κάνουν σκόντο σε μεγαλύτερους πελάτες. Όμως οι τράπεζες το κάνουν αυτό συνήθως με τις πλάτες του κράτους, δηλαδή τις δικές μας. Είναι λίγο τζάμπα μάγκες· λειτουργούν υπό ειδικό καθεστώς.
Από την άλλην, κάτι μου λέει ότι αυτό συγκρούεται έτσι κι αλλιώς με τις αρχές της νομοθεσίας αντιτράστ της ΕΕ, που ρυθμίζουν θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Μαδουραίος
Πελατες στην λαικη με τ ακτινιδια?SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 08:17 Εχω αρκετους πελατες που εχου δανειστει απο το ταμειο Αναπτυξης.
Μιλαμε για ενα ακρως αναπτυξιακο δανειακο προγραμμα το οποιο φυσικα χρορηγειται στην αφροκρεμα των επιχειρησεων ωστε αυτες να αποτελεσουν την ατμομηχανη της οικονομιας
Αν καποιοι ονειρευονται εξευτιλιστικα χαμηλοτοκα δανεια επιδοτουμενα απο την ΕΕ ωστε να πανε διακοπες η να κανουν μερεμετια στο σπιτι που εχουν στο χωριο ας το ξεχασουν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι σχεση εχουν ολα αυτα με το τοπικ οταν τα συγκεκριμενα δανεια δεν ειναι τραπεζικα δανεια;hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:35
Θεωρητικά το επιτόκιο πρέπει να είναι ανάλογο του ρίσκου. Αν μια μικρομεσαία επιχείρηση είναι υγιής και έχει πλήρη ικανότητα αποπληρωμής του δανείου της δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να δανείζεται με υψηλότερο επιτόκιο. Το ρίσκο είναι αναλογικό. Άλλο να δανειστείς 100 χιλιάδες κι άλλο 100 εκατομμύρια. Αν αναλογικά έχουν την ίδια δυνατότητα αποπληρωμής και η Α και η Β επιχείρηση θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ίδιο τοκιστικό επίπεδο δανεισμού. Αυτήν την στιγμή, άσχετα πόσο υγιής είναι μια επιχείρηση και τι κέρδη έχει, πληρώνει ελάχιστο επιτόκιο 2% και τυπικά 5%. Σόρι αλλά αυτό είναι σκανδαλώδες.
Θα μου πεις, οι τράπεζες είναι επιχειρήσεις και μπορούν αν θέλουν να κάνουν σκόντο σε μεγαλύτερους πελάτες. Όμως οι τράπεζες το κάνουν αυτό συνήθως με τις πλάτες του κράτους, δηλαδή τις δικές μας. Είναι λίγο τζάμπα μάγκες· λειτουργούν υπό ειδικό καθεστώς.
Από την άλλην, κάτι μου λέει ότι αυτό συγκρούεται έτσι κι αλλιώς με τις αρχές της νομοθεσίας αντιτράστ της ΕΕ, που ρυθμίζουν θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού.
Ο μηχανισμός ανάκαμψης και ανθεκτικότητας (MAA) της ΕΕ συγκεντρώνει κεφάλαια δανειζόμενος από τις κεφαλαιαγορές (έκδοση ομολόγων εξ ονόματος της ΕΕ). Στη συνέχεια, τα κεφάλαια αυτά είναι στη διάθεση των κρατών μελών, προκειμένου να υλοποιήσουν μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις οποίες καθοριζει η ΕΕ.
Με τα επενδυτικα αυτα σχέδια αυτά οι επενδυτες πρεπει να διαθέσουν τουλάχιστον το 37 % του προϋπολογισμού σε μέτρα για το κλίμα και το 20 % σε ψηφιακά μέτρα.
Ο ληπτης του δανειου μπορει να παρει δανειο απο το ταμειο ανακαμψης για το 50% του επενδυτικου σχεδιου,πρεπει να εχει ιδια συμμετοχη 20% και αλλο ενα 30% με δανειο απο το τραπεζικο συστημα με το επιτοκιο της αγορας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 16 Οκτ 2024, 12:18, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχει μπει ταμείο ανάκαμψης και η βουλγαρικη πρεσβεία.Μαδουραίος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:50Πελατες στην λαικη με τ ακτινιδια?SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 08:17 Εχω αρκετους πελατες που εχου δανειστει απο το ταμειο Αναπτυξης.
Μιλαμε για ενα ακρως αναπτυξιακο δανειακο προγραμμα το οποιο φυσικα χρορηγειται στην αφροκρεμα των επιχειρησεων ωστε αυτες να αποτελεσουν την ατμομηχανη της οικονομιας
Αν καποιοι ονειρευονται εξευτιλιστικα χαμηλοτοκα δανεια επιδοτουμενα απο την ΕΕ ωστε να πανε διακοπες η να κανουν μερεμετια στο σπιτι που εχουν στο χωριο ας το ξεχασουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν το ηξερα αλλωστε δεν εχω παει ποτε σε Βουλγαρικη πρεσβεια αλλα οτι μαθαινει κανεις ειναι χρησιμο.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Οκτ 2024, 12:08
Έχει μπει ταμείο ανάκαμψης και η βουλγαρικη πρεσβεία.
Η Βουλγαρικη πρεσβεια σε ποιο κρατος;
Τι επιτόκιο ρε καιμένε , εμάς δεν μας δανίζει ούτε η μάνα μας
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Μαδουραίος
Kαι ο σύλλογος μπογιατζηδωνΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 16 Οκτ 2024, 12:08Έχει μπει ταμείο ανάκαμψης και η βουλγαρικη πρεσβεία.Μαδουραίος έγραψε: 16 Οκτ 2024, 11:50Πελατες στην λαικη με τ ακτινιδια?SeaHawk έγραψε: 16 Οκτ 2024, 08:17 Εχω αρκετους πελατες που εχου δανειστει απο το ταμειο Αναπτυξης.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 107 Απαντήσεις
- 1818 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
-
- 34 Απαντήσεις