!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σύντομα θα κληθώ να κάνω την κηδεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Re: Σύντομα θα κληθώ να κάνω την κηδεία μου. Τι να προμηθευτώ;
Αν θες να κάνεις πραγματικά εντύπωση, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκηνοθετήσεις ένα μυστήριο όπως στο "10 μικροί νέγροι". Αν δεν έχεις άτομα που να θεωρείς ότι αξίζει να πεθάνουν μαζί σου, μπορείς να σκεφτείς κάτι που να μοιάζει με φόνο αλλά να είναι αδύνατον να βρουν ποιός το έκανε. Πχ μπορεί να τσιμεντώσεις τα πόδια σου και να πηδήξεις στη θάλασσα, όλοι θα σκεφτούν ότι έπεσες θύμα της μαφίας. Ή μπορείς να αφήσεις ένα περίεργο σημείωμα που να κατηγορείς κάποια υψηλά ιστάμενα πρόσωπα για τον θάνατό σου. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να σκηνοθετήσεις την κηδεία σου όπως έκανε ο θείος της Βλαχοπούλου στην παλιά ελληνική ταινία. Χρειάζεσαι έναν φίλο γιατρό (βολεύει να είναι εντατικολόγος) και έναν φίλο με γραφείο κηδειών.
Καλή διασκέδαση!
Εναλλακτικά, μπορείς απλώς να σκηνοθετήσεις την κηδεία σου όπως έκανε ο θείος της Βλαχοπούλου στην παλιά ελληνική ταινία. Χρειάζεσαι έναν φίλο γιατρό (βολεύει να είναι εντατικολόγος) και έναν φίλο με γραφείο κηδειών.
Καλή διασκέδαση!
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Αν και διαφωνώ με το περιεχόμενο. Μπορεί στους 100 που θα το διαβάσουν ο ένας να έχει κάποια ζητήματα. Από αυτοκτονικά μέχρι απλή τάση για κατάθλιψη. Βέβαια μπορεί να είναι υπερβολικό να ασχολείσαι με μία απειροελάχιστη περίπτωση αλλά έστω. Απλά επιλέγεις να μην βάλεις τέτοιο περιεχόμενο έτσι για το καλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 12:55Μα δεν το πήρα ως κακόβουλη πρόθεση αλλά ως διάθεση για χαλαρή πλάκα.marabou έγραψε: 13 Οκτ 2024, 12:49Δεν νομίζω ότι είναι αντιπερισπασμός. Ας μην προσάπτουμε όλο κακόβουλη διάθεση στον άλλον. Απλά μια πλάκα είναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2024, 23:36 Κατά τα άλλα, καλό το επιχειρείν ως τρολάρισμα-αντιπερισπασμός σε άλλο νήμα. Αρκεί να γουστάρεις στ' αλήθεια τρολάρισμα και κυνικές προσεγγίσεις.![]()
Παίζουν πολλά τέτοια νήματα στο φόρουμ.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Αναφέρεσαι σε χρήστες ή επισκέπτες;marabou έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:51Αν και διαφωνώ με το περιεχόμενο. Μπορεί στους 100 που θα το διαβάσουν ο ένας να έχει κάποια ζητήματα. Από αυτοκτονικά μέχρι απλή τάση για κατάθλιψη. Βέβαια μπορεί να είναι υπερβολικό να ασχολείσαι με μία απειροελάχιστη περίπτωση αλλά έστω. Απλά επιλέγεις να μην βάλεις τέτοιο περιεχόμενο έτσι για το καλό.
Γιατί όσοι συμμετέχουν, υποθέτω ότι έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι ο σεπτός αυτός χώρος δεν έχει ψυχοθεραπευτική/ευαισθητοποιημένη ταυτότητα.
Οπότε, αν κάποιος που έχει ψυχικά θέματα, βρίζει στο χαλαρό όποιον και όταν γουστάρει για προσωπική αποφόρτιση, προσωπικώς τουλάχιστον δεν με βάζει σε μουντ ευαισθησίας. Γενικώς, έχω βαρεθεί τέρμα τις "αυθεντικότητες" και τη φάση εδώ Βούδας εκεί Κούδας και παρακεί κλαυθμυρίζων για την πγιότητα του πχώρου ψυχοπεταλούδας. Ο καθένας ας κοιμάται όπου έστρωσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για επισκέπτες λέω αλλά και για χρήστες. Όχι ότι θα είναι κάποιος τόσο επιρρεπής και θα κάνει αυθυποβολή. Αλλά όσο να 'ναι, δεν είναι ευχάριστο περιεχόμενο. Έστω και για μια περίπτωση πένθους που έχει κάποιος αυτές τις μέρες. Να κάτι πιο πιθανό.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 14:15Αναφέρεσαι σε χρήστες ή επισκέπτες;marabou έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:51Αν και διαφωνώ με το περιεχόμενο. Μπορεί στους 100 που θα το διαβάσουν ο ένας να έχει κάποια ζητήματα. Από αυτοκτονικά μέχρι απλή τάση για κατάθλιψη. Βέβαια μπορεί να είναι υπερβολικό να ασχολείσαι με μία απειροελάχιστη περίπτωση αλλά έστω. Απλά επιλέγεις να μην βάλεις τέτοιο περιεχόμενο έτσι για το καλό.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Οκτ 2024, 12:55
Μα δεν το πήρα ως κακόβουλη πρόθεση αλλά ως διάθεση για χαλαρή πλάκα.
Παίζουν πολλά τέτοια νήματα στο φόρουμ.
Γιατί όσοι συμμετέχουν, υποθέτω ότι έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι ο σεπτός αυτός χώρος δεν έχει ψυχοθεραπευτική/ευαισθητοποιημένη ταυτότητα.
Οπότε, αν κάποιος που έχει ψυχικά θέματα, βρίζει στο χαλαρό όποιον και όταν γουστάρει για προσωπική αποφόρτιση, προσωπικώς τουλάχιστον δεν με βάζει σε μουντ ευαισθησίας. Γενικώς, έχω βαρεθεί τέρμα τις "αυθεντικότητες" και τη φάση εδώ Βούδας εκεί Κούδας και παρακεί κλαυθμυρίζων για την πγιότητα του πχώρου ψυχοπεταλούδας. Ο καθένας ας κοιμάται όπου έστρωσε.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Πάρε καλό σάβανο, ένα φέρετρο της προκοπής, κλείσε από τώρα παπά, και άρχισε να κάνεις αμμόλουτρα για να συνηθίσεις.kongrosian έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:16![]()
φαντάζομαι θα πρέπει να κάνω μια διαθήκη. να αφήσω κάποια σημειώματα πίσω. κωδικούς και διευθύνσεις.
κάποιες εξηγήσεις για όλο αυτό. ίσως κάποιες συγνώμες σε κάποιους για πράγματα που είπα.
κάποια τελευταία λόγια σε άλλους. ένα αντίο. ίσως ένα ποστ με νόημα κάπου.
τα λεφτά από τη μισθοδοσία θα μπουν κανονικά; τα δώρα;
να κάνω φορμάτ στον υπολογιστή, στο λάπτοπ και στο κινητό και να τα αφήσω στις ανιψιές μου.
το Πίπι τι θα απογίνει; πρέπει να φροντίσω και γι αυτό. θα τα πηγαίνει καλά με τη Μελίτα;
δεν με ενδιαφέρει αν θα μου κάνουν θρησκευτική κηδεία, αφού θα έχω πεθάνει ήδη. δεν θα με πειράξει.
τι άλλο πρέπει να προσέξω;
![]()
- hellegennes
Λίγο σεβασμό, πια!micmic έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:01 Αν θες να κάνεις πραγματικά εντύπωση, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκηνοθετήσεις ένα μυστήριο όπως στο "10 μικροί νέγροι έγχρωμοι άνθρωποι".
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λίγο σεβασμό παρακαλώ.hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:13Λίγο σεβασμό, πια!micmic έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:01 Αν θες να κάνεις πραγματικά εντύπωση, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκηνοθετήσεις ένα μυστήριο όπως στο "10 μικροί νέγροι έγχρωμοι άνθρωποι" άνθρωποι χρώματος".
-
Δημοκράτης
georgebi έγραψε: 12 Οκτ 2024, 22:27 Καλά όλοι βλαμμένοι ειναι εδώ μέσα; ***
***εκτός από μένα φυσικα
[img]https://i.postimg.cc/9MfYv3JW/i-mi ... .gif[/img]

-
Δημοκράτης
hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:13Λίγο σεβασμό, πια!micmic έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:01 Αν θες να κάνεις πραγματικά εντύπωση, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκηνοθετήσεις ένα μυστήριο όπως στο "10 μικροί νέγροι έγχρωμοι άνθρωποι".
Δημοκράτης έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:39hellegennes έγραψε: 15 Οκτ 2024, 21:13Λίγο σεβασμό, πια!micmic έγραψε: 13 Οκτ 2024, 13:01 Αν θες να κάνεις πραγματικά εντύπωση, αφιέρωσε λίγο χρόνο να σκηνοθετήσεις ένα μυστήριο όπως στο "10 μικροί νέγροι έγχρωμοι άνθρωποι".![]()
![]()
Χαρούμενα τραγούδια Λεπο, όχι μοιρολόγια.
Όταν κηδεψαμε εναν πολύ καλό φίλο, μειναμε δύο τρεις κοντινοί και του παίξαμε αυτό
Και ένα πακέτο μαλμπορο για τον δρόμο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Πρόστιμο.
Το POS είναι υποχρεωτικό πλέον.
Έτσι αντί για οβολούς στα μάτια των νεκρών μπορείτε να βάζετε πιστωτικές πλέον.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τίποτα, μια διαθήκη άφησε μόνο. Πούχού: την ψυχή μου στον Θεό, την ψωλή μου στη Μαριώ και τ' αρχίδια μου τα δυο στο χωριό για το φως και το νερό.
Να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και να κάνεις πλάκα με όσους τίτλους νημάτων μου θες! (Ηταν σαρκαστικό το νήμα, έτσι; Δεν το εννοείς)
ποταμοῖς τοῖς αὐτοῖς ἐμβαίνομέν τε καὶ οὐκ ἐμβαίνομεν, εἶμέν τε καὶ οὐκ εἶμεν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 410 Απαντήσεις
- 8174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 6 Απαντήσεις