!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιστος στην ντεζελοκινηση
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Πιστος στην ντεζελοκινηση
έλα, τα μπεκ στα ντήζελ είναι πιο ευαίσθητα στο νοθευμένο, ίσως γιατί δουλεύουν σε μεγαλύτερες πιέσεις
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αν πηγαινεις μονο σε εταιρικα πρατηρια καυσιμων δεν εχεις προβλημα με νοθευμενο καυσιμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 11 Οκτ 2024, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ελπίζω να έχεις γερά σφραγίσματα στα δόντια γιατί αλλιώς θα σου ξεκολλήσουν στους ελληνικούς δρόμους με αυτό το αμάξιSeaHawk έγραψε: 11 Οκτ 2024, 12:07 Ο κυβος ερριφθη.
Η αποφαση παρθηκε.
Εξετασα ολα τα σεναρια(ηλεκτρικα.plug-in και μη υβριδικα κτλ) και κατεληξα στο να αντικαταστησω την BMW E60 520 diesel του 2006 με ενα Mercedes C coupe diesel Facelift της περιοδου 2019-2023
Θα παιξω απο 1.6 εως 2 λιτρα.
πχ....
![]()
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν ισχύει.SeaHawk έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:14 Αν πηγαινεις μονο σε εταιρικα πρατηρια καυσιμων δεν εχεις προβλημα με νοθευμενο καυσιμο
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Κάτσε ρε συ, φίλτρο καυσίμου είχε αλλάξει καθόλου αυτά τα δύο χρόνια; Επίσης, μεγάλο λάθος το να βάζουμε στο φθηνότερο (αυτά τα κωλοaegean δηλαδή) για να γλυτώσουμε δύο λεπτά το λίτρο (ήτοι ογδόντα λεπτά το φουλάρισμα...).
Προσωπικά, επειδή έχω αυτοκίνητο με εβδομήντα λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης (ήτοι εκατόν εικοσιδύο ευρώ το φουλάρισμα με τις τρέχουσες τιμές - εκατόν σαράντα το ρεκόρ του), στην πρώτη ευκαιρία που θα βρω, θα το αντικαταστήσω με ντίζελ.
- taliban
Στα ντιζελ θέλουν καθάρισμα τα μπεκ ανά κάμποσα χλμ.
Εμένα στο φορτηγό ανά 50.000χλμ και συντήρηση η αντλία πετρελαίου κάθε 4 χρόνια.
Την τελευταία φορά πρόλαβα το ένα μπεκ παραλίγο να με άφηνε.
Θέλει προσοχή στα καύσιμα.
Έχω κ ένα toyota βενζίνη και αέριο.
Σε ολόκληρα τα τρικαλα 1 είναι που έχει καθαρό αέριο.
Στα υπόλοιπα βγάζει θέμα.
Εμένα στο φορτηγό ανά 50.000χλμ και συντήρηση η αντλία πετρελαίου κάθε 4 χρόνια.
- SeaHawk
Καλεις τους οδηγους ταξι να το γυρισουν σε μπετζινα;
Κάτσε κάτσε, τι εννοείς με καθάρισμα; Και εγώ diesel εχω αλλά δεν έχω καθαρίσει ποτέ τα μπρκ ενώ έχω κάνει 100κ χιλιόμετρα. Απλά μια φορά στο τόσο βαζω ένα τέτοιο.taliban έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:26 Στα ντιζελ θέλουν καθάρισμα τα μπεκ ανά κάμποσα χλμ.
https://www.sam-turner.co.uk/products/r ... t7Fpr00t6o
οι οδηγοί ταξί του κάνουν για οικονομία καυσίμου.
Πολλοί τελευταία παίρνουν ηλεκτρικά και βενζίνα ηλεκτρικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- taliban
Αυτά γαμαν τις αντλίες μακροπροθεσμα.Αφήνουν υπολείμματα.GoBzi έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:34Κάτσε κάτσε, τι εννοείς με καθάρισμα; Και εγώ diesel εχω αλλά δεν έχω καθαρίσει ποτέ τα μπρκ ενώ έχω κάνει 100κ χιλιόμετρα. Απλά μια φορά στο τόσο βαζω ένα τέτοιο.taliban έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:26 Στα ντιζελ θέλουν καθάρισμα τα μπεκ ανά κάμποσα χλμ.
https://www.sam-turner.co.uk/products/r ... t7Fpr00t6o
Ο καθαρισμος γίνεται σε ειδικό μηχάνημα που λειτουργεί σαν κινητήρας ( με την ανάλογη πίεση)..
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αν έχεις περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ διαφώτισε με, με αφορά άμεσα (βάζω aegean πολύ συχνά γιατί είναι το κοντινότερό μου). Να προτιμήσω να πάω λίγο παραπέρα στο ΕΚΟ της Καλυψώ που είναι λίγο πιο ακριβό, αν μακροπρόθεσμα συμφέρει;Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:17 (αυτά τα κωλοaegean δηλαδή) για να γλυτώσουμε δύο λεπτά το λίτρο (ήτοι ογδόντα λεπτά το φουλάρισμα...).
- SeaHawk
Το 2023 πρεπει να ταξινομηθηκαν καμια 30αρια ηλεκτρικα ταξιΕρμής έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:36 οι οδηγοί ταξί του κάνουν για οικονομία καυσίμου.
Όσους ξέρω με ντίζελ βάζουν Εκο avioAllah έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:51Αν έχεις περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ διαφώτισε με, με αφορά άμεσα (βάζω aegean πολύ συχνά γιατί είναι το κοντινότερό μου). Να προτιμήσω να πάω λίγο παραπέρα στο ΕΚΟ της Καλυψώ που είναι λίγο πιο ακριβό, αν μακροπρόθεσμα συμφέρει;Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:17 (αυτά τα κωλοaegean δηλαδή) για να γλυτώσουμε δύο λεπτά το λίτρο (ήτοι ογδόντα λεπτά το φουλάρισμα...).
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Του Πινόκιο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Ναι, χωρίς δεύτερη σκέψη και ειδικά αν πρόκειται για diesel. Συνήθιζα να βάζω diesel από aegean σε ένα παλιό hilux μέχρι που μου έσκασαν κάτι σωληνάκια στην τρόμπα από κακής ποιότητας καύσιμο και το είδαμε στο φίλτρο καυσίμου με το τι είχε μαζέψει (που το άλλαζα κάθε χρόνο). Μετά πήγα σε avin και βλέπω τη διαφορά ποιότητας και στο φίλτρο που αλλάζουμε κάθε χρόνο, αλλά και στην απόδοση του αυτοκινήτου.Allah έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:51Αν έχεις περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ διαφώτισε με, με αφορά άμεσα (βάζω aegean πολύ συχνά γιατί είναι το κοντινότερό μου). Να προτιμήσω να πάω λίγο παραπέρα στο ΕΚΟ της Καλυψώ που είναι λίγο πιο ακριβό, αν μακροπρόθεσμα συμφέρει;Καπετάν Μιχάλης έγραψε: 11 Οκτ 2024, 16:17 (αυτά τα κωλοaegean δηλαδή) για να γλυτώσουμε δύο λεπτά το λίτρο (ήτοι ογδόντα λεπτά το φουλάρισμα...).
Δεν θέλω να γίνω απόλυτος, μπορεί και να μου έτυχε. Βέβαια, κανείς δεν ήταν ευχαριστημένος από την ποιότητα του καυσίμου του συγκεκριμένου πρατηρίου το οποίο eventually έκλεισε (και ήταν από τα μεγάλα της aegean).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση