!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Re: Ποιό θα λέγαμε καθαρά καραμπαμπικό πιάτο;
Μακαρόνια με κιμά ..
- Cecily Anne
Νοοοοοοοοοοοο. Την καρδιά μου πληγωσες, μ’εκανες και πόνεσα !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:01Νοοοοοοοοοοοο. Την καρδιά μου πληγωσες, μ’εκανες και πόνεσα !
Μα έτερον εκάτερον.
Δεν σημαίνει ότι τα γιουβαρλάκια δεν είναι ωραίο φαγητό.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Σε φάση έιτις, έχω δει και μερακλή που τρώει σουτζουκάκια με συνοδευτικό κονσέρβα ζβαν την οποία πηρουνίζει αρχοντικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:32 έιτις πασοκική καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος και κονσέρβα ζβαν σε παραλιακή πιτσαρία σε ερέτρια, αιδηψό, καμ. βούρλα κλπ θέρετρα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:06Σε φάση έιτις, έχω δει και μερακλή που τρώει σουτζουκάκια με συνοδευτικό κονσέρβα ζβαν την οποία πηρουνίζει αρχοντικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:32 έιτις πασοκική καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος και κονσέρβα ζβαν σε παραλιακή πιτσαρία σε ερέτρια, αιδηψό, καμ. βούρλα κλπ θέρετρα

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Και όλα αυτά σε βίντεο, με την αυτάρεσκη έκφραση του "άρχοντα", που έχει όλα τα καλούδια στο τραπέζι του.aLiCat έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:22ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:06Σε φάση έιτις, έχω δει και μερακλή που τρώει σουτζουκάκια με συνοδευτικό κονσέρβα ζβαν την οποία πηρουνίζει αρχοντικά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:32 έιτις πασοκική καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος και κονσέρβα ζβαν σε παραλιακή πιτσαρία σε ερέτρια, αιδηψό, καμ. βούρλα κλπ θέρετρα
![]()
Διαφορετικά, δεν θα μου έμενε ως εικόνα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Φασολάδα ρε
- Communio Sancta
Λαζοντόιτς κουζίνα, γύρος και σως Μεταξά και ψημένο τυρί, μιλάμε για την απόλυτη γυφτιά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
Εγώ πάντως δηλώνω καραμπάμπισα.
Δώσε μου καλοψημένα παϊδάκια, τηγανητές πατάτες, χωριάτικη, τζατζίκι και φρέσκο ζυμωτό ψωμί και είμαι κομπλέ. Και ας τσιρίζουν οι γκουρμενιάρηδες όσο θένε.
Δώσε μου καλοψημένα παϊδάκια, τηγανητές πατάτες, χωριάτικη, τζατζίκι και φρέσκο ζυμωτό ψωμί και είμαι κομπλέ. Και ας τσιρίζουν οι γκουρμενιάρηδες όσο θένε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
1) μακαρονάδα σπέσιαλ φούρνου σε τσιγγινο βαθύ πιάτο
2) μεζεδια που είναι τετράγωνο κομμάτι ψωμί και πάνω σαγανάκι, λουκάνικο, παριζα όπου το καθένα έχει καρφωμένη οδοντογλυφιδα. Πιπεριά τουρσί και τομάτα επίσης.
Και τα δύο μου μιλάνε στην πσυχη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπουγιουρντί
Γαύρος μαρινάτος
Γαύρος μαρινάτος
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτη την εικονα τη βλεπεις και σημερα σε κατι underground ταβερνίδια στο κεντρο και Εξαρχεια, γεμάτα απο ατομα που ακουνε Χαρούλη, Μάλαμα, Ζαμάνη, φουστάνι και αέρας κάποια Κυριακή και νερό στη βάρκα μας.Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:42 Δηλαδή τώρα κάντε το εικόνα! Καφενές Τίγκα γεροντι-μασελα πάει σύννεφο και ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο παλαιό. Σκάει μύτη γκαρσόνι-ιδιοκτήτης με μουστάκι απαραίτητα και σερβίρει ρακές με μεζέδες. Στους μεζέδες γίγαντες! Έχω φτιαχτεί ήδη.
Αντί για πασοκ ορθοδοξο βάλε κατι σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ορθόδοξη και επεσες πιο μεσα.
Καμία σχέση ρε τα καφενεία που συχνάζουν γερόντια με τα εναλλακτικά των Εξαρχείωνvantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 17:35Αυτη την εικονα τη βλεπεις και σημερα σε κατι underground ταβερνίδια στο κεντρο και Εξαρχεια, γεμάτα απο ατομα που ακουνε Χαρούλη, Μάλαμα, Ζαμάνη, φουστάνι και αέρας κάποια Κυριακή και νερό στη βάρκα μας.Cecily Anne έγραψε: 06 Οκτ 2024, 16:42 Δηλαδή τώρα κάντε το εικόνα! Καφενές Τίγκα γεροντι-μασελα πάει σύννεφο και ΠΑΣΟΚ ορθόδοξο παλαιό. Σκάει μύτη γκαρσόνι-ιδιοκτήτης με μουστάκι απαραίτητα και σερβίρει ρακές με μεζέδες. Στους μεζέδες γίγαντες! Έχω φτιαχτεί ήδη.
Αντί για πασοκ ορθοδοξο βάλε κατι σε ΑΝΤΑΡΣΥΑ ορθόδοξη και επεσες πιο μεσα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Γαριδομακαρονάδα σε δήθεν ψαγμένο, παραλιακό εστιατόριο - ταβέρνα, με κατεψυγμένη γάμπαρη και μακαρόνια Μαράτα, τύποι.
Οι δε καταναλωτές να νιώθουν τυχεροί που απολαμβάνουν τέτοια σπεσιαλιτέ, σε εστιατόριο που μαγειρεύει δήθεν μια γριά και οι τιμές είναι 500% παραπάνω της αξίας του πιάτου.
Οι δε καταναλωτές να νιώθουν τυχεροί που απολαμβάνουν τέτοια σπεσιαλιτέ, σε εστιατόριο που μαγειρεύει δήθεν μια γριά και οι τιμές είναι 500% παραπάνω της αξίας του πιάτου.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 255 Προβολές
-