Πλέξε κάλτσες λέμε να κάνεις κάτι πιο χρήσιμο από το να πουλάς φίδια με γκόμενες.vantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 01:02Εγώ εχω απολυθεί ως εφεδρος λοχίας ειδικων δυναμεων, με μαχητόσημο. Ρουφα τις μυξουλες σου και πηγαινε για υπνοΣπίρτο έγραψε: 06 Οκτ 2024, 00:51Όλοι θα συνεισφέρουν με τον τρόπο τους. Εσύ ξεκίνησες να πλέκεις καμιά κάλτσα;vantono έγραψε: 05 Οκτ 2024, 23:52 Σνομπάρετε το το αιρον ντοουμ οσο θελετε. Προφανώς και στον πολεμο εχουμε εσας που θα τα πατε καλυτερα απ'αυτο οταν πατε να πολεμησετε, δεν το εχουμε αναγκη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Iron Dome και στην Ελλάδα..!!!
Re: Iron Dome και στην Ελλάδα..!!!
εχεις βαλει και κλιματιστικα δυο μηνες στο λιοπυριvantono έγραψε: 06 Οκτ 2024, 01:02Εγώ εχω απολυθεί ως εφεδρος λοχίας ειδικων δυναμεων, με μαχητόσημο. Ρουφα τις μυξουλες σου και πηγαινε για υπνοΣπίρτο έγραψε: 06 Οκτ 2024, 00:51Όλοι θα συνεισφέρουν με τον τρόπο τους. Εσύ ξεκίνησες να πλέκεις καμιά κάλτσα;vantono έγραψε: 05 Οκτ 2024, 23:52 Σνομπάρετε το το αιρον ντοουμ οσο θελετε. Προφανώς και στον πολεμο εχουμε εσας που θα τα πατε καλυτερα απ'αυτο οταν πατε να πολεμησετε, δεν το εχουμε αναγκη.![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
ενώ παράλληλα δεχόταν παρενόχληση από γκόμενες.
ρωσοχαμασιτες
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Eτσι! Αλλά ψόφια πράγματα, μονο 3 φορες μου ετυχε αυτο στην ακραια μορφη του. Τις υπολοιπες απλα με κοιτούσαν με θαυμασμό και δεος.
Και δεν δουλεψα μονο δυο μηνες, αλλα αρκετά καλοκαιρια.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κοιτα που μαζεύτηκαν τα κλωνάρια με τον τριψήφιο αριθμό ποστς και βαράνε τον βαντόναρο στην ταράτσα.
Αλλά μια μέρα μου η ζωή σας ολοκληρη, τι να μου πειτε
Αλλά μια μέρα μου η ζωή σας ολοκληρη, τι να μου πειτε
Κλασική περίπτωση ταράτσας, όπου οι απόψεις πέφτουν βροχή, αλλά τελικά μόνο τα κεραμίδια ζεσταίνονται. Τριψήφιοι αριθμοί ποστς και επιθέσεις στον βαντόναρο ίσως να κάνουν τον κόσμο να γυρίζει, αλλά αλήθεια, αν είναι μια μέρα σου όλη μας η ζωή, μήπως είμαστε κι εμείς τα κλαδιά από το δέντρο σου; 
Σε θεωρητικό επίπεδο ακούγεται καλό, αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για να το στηρίξουν.
Τα δίκτυα μας πχ είναι τριτοκοσμικά, ποιοι ακριβως θα στήσουν τέτοια εκλεπτυσμένα συστήματα στην χώρα ;
Έχουμε εκατοντάδες μηχανικούς με υψηλό iq και τεχνογνωσία η το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα βγάζει συνεχώς σκουπίδια και οι πέντε έξυπνοι που βγαίνουν φεύγουν εξωτερικό ;
Τα δίκτυα μας πχ είναι τριτοκοσμικά, ποιοι ακριβως θα στήσουν τέτοια εκλεπτυσμένα συστήματα στην χώρα ;
Έχουμε εκατοντάδες μηχανικούς με υψηλό iq και τεχνογνωσία η το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα βγάζει συνεχώς σκουπίδια και οι πέντε έξυπνοι που βγαίνουν φεύγουν εξωτερικό ;
Σπίρτο έγραψε: 06 Οκτ 2024, 00:51Όλοι θα συνεισφέρουν με τον τρόπο τους. Εσύ ξεκίνησες να πλέκεις καμιά κάλτσα;vantono έγραψε: 05 Οκτ 2024, 23:52 Σνομπάρετε το το αιρον ντοουμ οσο θελετε. Προφανώς και στον πολεμο εχουμε εσας που θα τα πατε καλυτερα απ'αυτο οταν πατε να πολεμησετε, δεν το εχουμε αναγκη.
Φοβερή κίνηση να αγοράσουμε το Iron dome. Πέρα από ότι ταιζουμε εταιρείες και λαμογια αυξάνουμε και το χρέος.
Έτσι άμα μας καταλάβει η Τουρκία θα έχει να πληρώσει και τα χρέη της Ελλάδας.
Έτσι άμα μας καταλάβει η Τουρκία θα έχει να πληρώσει και τα χρέη της Ελλάδας.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν θα σου κερδίσει τον πόλεμο ένα σύστημα αλλά μπορεί ν' αποδειχτεί σωτήριο σε κάποια επίπεδα. Δεν είναι μάγος να κάνει τα πάντα.
Εννοείται πως είναι μια πολύ καλή κίνηση!
- Green Dragon
Σιγά μην υποστήριζες οποιαδήποτε κίνηση για την άμυνα της χώρας κουμμουνιστοπροδοτάκοzteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 07:04 Φοβερή κίνηση να αγοράσουμε το Iron dome. Πέρα από ότι ταιζουμε εταιρείες και λαμογια αυξάνουμε και το χρέος.
Έτσι άμα μας καταλάβει η Τουρκία θα έχει να πληρώσει και τα χρέη της Ελλάδας.![]()
Σιχάματα.
Ετσι ειναι. Κανονικα επρεπε να περιμεναμε να φτιαξουν κανα σύστημα αεράμυνας αυτοιzteo έγραψε: 06 Οκτ 2024, 07:04 Φοβερή κίνηση να αγοράσουμε το Iron dome. Πέρα από ότι ταιζουμε εταιρείες και λαμογια αυξάνουμε και το χρέος.
Έτσι άμα μας καταλάβει η Τουρκία θα έχει να πληρώσει και τα χρέη της Ελλάδας.![]()

Με pagers Θα εφοδιαστούμε?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Green Dragon
Αν επιτεθούν οι Τούρκοι θα τους εκτοξεύουμε Ριζοσπάστες και φυλλάδια της ΚΝΕ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-