Τον σκυλο η τον ιδιοκτητη?klg έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:05Εγώ τη θέση σου θα τον κατούραγα και αυτόν.SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 08:50 Πριν λιγες ημερες ειχα επιτακτικη αναγκη για ουρηση ενω οδηγουσα εντος πολης και σταματησα σε μια αλανα για να ανακουφιστω.
Η αληθεια ειναι πως ειχα πανω απο 30 χρονια να ουρησω σε υπαιθριο δημοσιο χωρο,ειναι κατι που αποφευγω να κανω,αλλα αυτη την φορα ηταν επιτακτικη αναγκη.
Την ωρα που αδειαζα ανακουφισμενος την ουροδοχο κυστη μου καλυπτμενος απο βλαστηση ωστε να μην φαινομαι ιδιαιτερα ενας ιδιοκτητης σκυλου ο οποιος ειχε βγαλει βολτα το ζωντανο του στην αλανα,μου επιτεθηκε φραστικα χωρις καν να περιμενει να τελειωσω την ουρηση,στολιζοντας με με διαφορα κοσμητικα επιθετα και βρισιες γιατι ουρουσα σε δημοσιο χωρο.Απειλησε μαλιστα οτι θα φωναξει την αστυνομια.
Τι πραγματα ειναι αυτα;Εχουν ξεφυγει οι ιδιοκτητες κατοικιδιων.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Επιθεση απο ιδιοκτητη σκυλου
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Και τους δύο.George_V έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:09Τον σκυλο η τον ιδιοκτητη?klg έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:05Εγώ τη θέση σου θα τον κατούραγα και αυτόν.SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 08:50 Πριν λιγες ημερες ειχα επιτακτικη αναγκη για ουρηση ενω οδηγουσα εντος πολης και σταματησα σε μια αλανα για να ανακουφιστω.
Η αληθεια ειναι πως ειχα πανω απο 30 χρονια να ουρησω σε υπαιθριο δημοσιο χωρο,ειναι κατι που αποφευγω να κανω,αλλα αυτη την φορα ηταν επιτακτικη αναγκη.
Την ωρα που αδειαζα ανακουφισμενος την ουροδοχο κυστη μου καλυπτμενος απο βλαστηση ωστε να μην φαινομαι ιδιαιτερα ενας ιδιοκτητης σκυλου ο οποιος ειχε βγαλει βολτα το ζωντανο του στην αλανα,μου επιτεθηκε φραστικα χωρις καν να περιμενει να τελειωσω την ουρηση,στολιζοντας με με διαφορα κοσμητικα επιθετα και βρισιες γιατι ουρουσα σε δημοσιο χωρο.Απειλησε μαλιστα οτι θα φωναξει την αστυνομια.
Τι πραγματα ειναι αυτα;Εχουν ξεφυγει οι ιδιοκτητες κατοικιδιων.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H αληθεια ειναι οτι τον φοβηκα
Προκειται για ανωμαλο
Μονο ενας ανωμαλος θεωρει οτι ο σκυλος του μπορει να κατουραει σε δημοσια αλανα 3 φορες την ημερα αλλα δεν μπορω εγω να κατουρησω μια φορα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλού κακού να έχεις πάντα σακουλιτσες μαζί σου.
Μπορεί να σου έρθει να κάνεις τα κακά σου.
Μπορεί να σου έρθει να κάνεις τα κακά σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Σε ποια περιοχή, τι ηλικία είχε?
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
΄SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:27 Μονο ενας ανωμαλος θεωρει οτι ο σκυλος του μπορει να κατουραει σε δημοσια αλανα 3 φορες την ημερα αλλα δεν μπορω εγω να κατουρησω μια φορα
Ακριβώς αυτό.
Τα εξάποδα θεωρούν αυτονόητο να κατουράνε όπου λάχει (ιδίως βέβαια λάστιχα αυτοκινήτων) ατιμωρητί
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- SeaHawk
Καλαμαρια
Κοντα στα 65
ΔΙΟΤΙ ΠΑΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΙΛΕΙΣΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΙΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ
Παλαιά Διαθήκη, Βασιλέων 9
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Καλά σου λέει ο γιατρός.Αν δεν είσαι πάνω από 55 , όπως εγώ που σηκώνομαι τη νύχτα για κατούρημα, κοίταξε τα νεφρά σου.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
11 ΚΑΙ ΩΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕΝ ΑΜΑ ΕΚΑΘΗΣΕΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΠΑΤΑΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΒΑΑΣΑ ΔΕΝ ΑΦΗΚΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΙΧΟΝ ΟΥΔΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΟΥΔΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥBeria έγραψε: 05 Οκτ 2024, 11:03 ΔΙΟΤΙ ΠΑΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΘΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΧΑΑΒ ΤΟΝ ΟΥΡΟΥΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΙΛΕΙΣΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΕΙΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΙΣΡΑΗΛ
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:45΄SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:27 Μονο ενας ανωμαλος θεωρει οτι ο σκυλος του μπορει να κατουραει σε δημοσια αλανα 3 φορες την ημερα αλλα δεν μπορω εγω να κατουρησω μια φορα
Ακριβώς αυτό.
Τα εξάποδα θεωρούν αυτονόητο να κατουράνε όπου λάχει (ιδίως βέβαια λάστιχα αυτοκινήτων) ατιμωρητί![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- SeaHawk
Ο κανονικος γιατρος καταρχας πρωτα ρωταει αν υπαρχει συνεχης συχνοουρια και επιτακτικη αναγκη για ουρηση.Εκει θα επαιρνε την απαντηση οτι οδηγουσα πολλες ωρες και ειχα πιει πολλα νερα.Και εκει θα σταματουσε η συζητηση
Επισης ο κανονικος γιατρος δεν παει απευθειας να διαγνωσει καρκινο του προστατη καθως υπαρχουν και πολλα αλλα πραγματα που μπορει να προκαλεσουν επιτακτικη αναγκη για ουρηση
Τελος ο κανονικος γιατρος θα ρωτουσε πρωτα ποτε εχω κανει το τελευταιο psa και θα επαιρνε απαντηση 21/7/2024
Και μετα αναρωτιεστε γιατι υπαρχει υπερσυνταγογραφηση
Ειναι τυχερος που εχουν Αδωνι υπουργο αν ημουν εγω θα τους ειχα ξηλωσει ολους αυτους
Και κάπου εδώ είναι που ερχόμαστε στο "ζουμί" του νήματος και της φανταστικής ιστορίας που έπλασες τού γεγονότος που μας περιγράφεις.SeaHawk έγραψε: 05 Οκτ 2024, 10:27 Μονο ενας ανωμαλος θεωρει οτι ο σκυλος του μπορει να κατουραει σε δημοσια αλανα 3 φορες την ημερα αλλα δεν μπορω εγω να κατουρησω μια φορα
Καλαμαριά και αλάνα ε; Χμμμμ...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- SeaHawk
Δεν εχει αλανες στην Καλαμαρια.
Διαδωστε πριν κατεβει.
Διαδωστε πριν κατεβει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές