!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι ολοι οι Δεξιοι διακρυνονται για την ασβεστη αγαπη τους για το Ισραηλ?
- Καραμελίτσα
Re: Γιατι ολοι οι Δεξιοι διακρυνονται για την ασβεστη αγαπη τους για το Ισραηλ?
Αγνή, κοινότυπη βλακεία.
Z
- kongrosian
γιατί τους αρέσει να πατάνε τον αδύναμο στο λαιμό.
- Eθνικοκοινωνιστης
η απλα νεοφιλελε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ο σωστός ο δεξιός, ο χριστιανός ορθοδοξος, χωρίς το μπολι και με την παλιά ταυτότητα, ειναι με τους παλαιστίνιους. Παλαιστινη = Χαμας = Ιραν = Ρουσία.
Ζενίθεδρος έγραψε: 04 Οκτ 2024, 21:50 Επειδή ειναι απόγονοι δοσίλογων της Κατοχής και ειναι στο ντι εν έι τους να κάνουν γλειφοκώλι τον εκάστοτε δυνάστη.
Περιττό να πούμε ότι επί κατοχής όλοι αυτοί οι οπαδοί της δεξιας θα έδιναν τους Εβραίους στους Ναζι ακόμα και για 1 ευρω, επειδή θα έκανε καλό στον τουρισμό ή για να μη δυσφημουν τη χώρα μας στο εξωτερικό
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Για αυτό ακριβώς. Για τον δεξιο όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι και τους μισεί γιατί αυτός είναι πολιτισμένος δυτικός από φύση του, το Ισραήλ τους πολεμάει, άρα εγώ είμαι μαζί του. Αυτά συμβαίνουν στον εγκέφαλο του άκρο/δεξιού
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί δεν υπάρχει ιδεολογική δεξιά στην ψωροκωσταινα. Αν πάρουν άλλη γραμμή από το κωμα-φαγοποτι αλλάζουν άποψη στο πιτς φιτιλιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 22:21Για αυτό ακριβώς. Για τον δεξιο όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι και τους μισεί γιατί αυτός είναι πολιτισμένος δυτικός από φύση του, το Ισραήλ τους πολεμάει, άρα εγώ είμαι μαζί του. Αυτά συμβαίνουν στον εγκέφαλο του άκρο/δεξιού
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Όταν δεν είναι ίδιοι, σκοτώνονται μεταξύ τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 22:21Για αυτό ακριβώς. Για τον δεξιο όλοι οι μουσουλμάνοι είναι ίδιοι και τους μισεί γιατί αυτός είναι πολιτισμένος δυτικός από φύση του, το Ισραήλ τους πολεμάει, άρα εγώ είμαι μαζί του. Αυτά συμβαίνουν στον εγκέφαλο του άκρο/δεξιού
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Είναι υπέρ ενός άλλου, χειρότερου Ιράν όμως.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Eθνικοκοινωνιστης
GoBzi έγραψε: 04 Οκτ 2024, 22:11 Ο σωστός ο δεξιός, ο χριστιανός ορθοδοξος, χωρίς το μπολι και με την παλιά ταυτότητα, ειναι με τους παλαιστίνιους. Παλαιστινη = Χαμας = Ιραν = Ρουσία.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η δεξιά ήταν με τους Άραβες για όσο διάστημα την έπαιρνε,δηλαδή μέχρι το 1990.Μετά δεν την παίρνει.ούτε άλλωστε καμμία ελλληνική κυβέρνηση και για τον λόγο αυτό και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιισραηλινοί μόνο ως ...αντιπολίτευση.
Στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα υπάρχουν δύο περιφερειακές δυνάμεις : η Τουρκία και το Ισραήλ.Ή με τον έναν θα είσαι ή με τον άλλον.
Στην Ανατολική Μεσόγειο σήμερα υπάρχουν δύο περιφερειακές δυνάμεις : η Τουρκία και το Ισραήλ.Ή με τον έναν θα είσαι ή με τον άλλον.
-
πατησιωτης
Tα βίντεο δεν λένε ψέματα.
1947 η >>>ΜΜΜΜοναρχοφασιστική κυβέρνηση της Ελλάδος ψηφίζει κατά του Ισραήλ και η Σοβιετική Ένωση υπέρ.
1947 η >>>ΜΜΜΜοναρχοφασιστική κυβέρνηση της Ελλάδος ψηφίζει κατά του Ισραήλ και η Σοβιετική Ένωση υπέρ.
Μόνη από όλες τις ευρωπαϊκές χώρεςπατησιωτης έγραψε: 05 Οκτ 2024, 13:36 Tα βίντεο δεν λένε ψέματα.
1947 η >>>ΜΜΜΜοναρχοφασιστική κυβέρνηση της Ελλάδος ψηφίζει κατά του Ισραήλ και η Σοβιετική Ένωση υπέρ.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Πιστεύω ότι πράγματι είναι ψυχολογικό το θέμα. Κάποιοι θεωρούν ότι ανήκουν στους ισχυρούς.Στρακαστρουκας έγραψε: 04 Οκτ 2024, 21:14 Εγω πιστευω εχει να κανει με τα εγκληματα πολεμου και το απαρτχαιντ. Θεωρουν επιτυχια να μπορεις να κανεις εγκληματα πολεμου και να υποδουλωνεις αλλες φυλες. Βεβαια, κατα την αποψη μου, αυτο θελει και ψυχιατρικης εξηγησης αλλα εγω ετσι το βλεπω. Εσεις τι πιστευετε?
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
-
πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 102 Απαντήσεις
- 1649 Προβολές
-